Perussuomalaiset

Mari Rantanen

Kuka viheltää pelin poikki?

2 kommenttia

Sote- ja maakuntauudistus on ohi. Game over.

Uudistus lähti menemään siinä kohtaa pieleen, kun asiakkaat ja potilaat hävisivät uudistuksen keskiöstä ja tilalle tuli poliittinen lehmänkauppa. Tavoitteena oli kaventaa ihmisten hyvinvointi- ja terveyseroja, parantaa palvelujen yhdenvertaisuutta ja saatavuutta sekä hillitä kustannuksia. Tilalle tuli Kokoomuksen valinnanvapaus, Keskustan maakunnat ja Sinisten ministerit. Veronmaksajalle ja avuntarvitsijalle jäi käteen musta pekka.

Nyt satojen miljoonien käytettyjen eurojen jälkeen olisi syytä kiireesti lopettaa tämä arvoton näytelmä. Tilalle on saatava parlamentaarinen yhteisymmärrys ja sopimus uudistuksen keskeisistä tavoitteista ja edetä askel kerrallaan kohti parempaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Parlamentaarinen yhteisymmärrys on oltava kaikkien puolueiden kesken sovittu ja luonnollisesti, keskeistä pitää olla se mikä on avuntarvitsijan ja veronmaksajan etu ja miten rajatulla rahamäärällä saadaan mahdollisimman paljon hyvää suomalaisille.

Kuka viheltää pelin poikki ja ryhtyy ajattelemaan välillä suomalaisten etua?

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Onneksi PS-puolueessa on paljon sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä, jotka tietävät mikä oikeasti mättää sote-palveluissa ja mikä on hyvää, siitä PS-puolue saa rakennettua toimivan järjestelmän, kun ensin saadaan valtion talous kuriin ja verovaroja kohdennetaan oikeasti suomalaiseen yhteiskuntaan eikä päättäjien pisneksiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

viljo
#2

Huhtasaaren politiikan priorisointia kaipaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000