Perussuomalaiset

Mari Rantanen

Avoin kirje pääministeri Sipilälle

16 kommenttia

Lähestyn sinua pääministeri Sipilä jälleen näin vaalikauden lopulla. Kirjoitin sinulle viimeksi 23.11.2015.

http://marirantanen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207079-avoin-kirje-paaministeri-juha-sipilalle

Tuolloin ihmettelin suunnattomasti hallituksenne säästöjä suomalaisten perusturvasta, kun samaan aikaan toivotitte koko maailman vieraaksi nauttimaan sosiaaliturvastamme lupaamalla jopa oman talonne heidän käyttöönsä. Toivoin myös, että palaisitte mahdollisimman pian yritysmaailman palvelukseen. Sitä päivää ei vielä ole tullut, valitettavasti.

Viiminen vuosi on ollut kamala, on ollut pakko ostaa tietyt lääkkeet, vaikka rahat olisi tarvittu pojan ruokaan!!!!

Eläkeiän oon ratkaissut niin, että tapan itseni myöhemmin. Ihmisten mielestä se on kamala ajatus, mun mielestä helpottava. Että saisi joskus edes kontrollin tähän kurjuuteen. Ei tarttis eläkeikää olla kuset housussa jossain, missä kukaan ei edelleenkään välitä.

Ulosoton ja vuokran jälkeen palkasta jää 70 euroa käteen kuukauden ruokaan ja laskuihin. En saa mitään tukia, koska olen yrittäjä.

Olen suunnitellut tekeväni itsemurhan työni päättyessä. Vain näin en jää kenenkään armoille.

On kuin kädet olisi sidottu, tai eläisi häkissä – ulospääsyä ei ole nähtävillä.

Jos maassamme jätetään sairaat, vanhukset, vammaiset ja muista syistä heikko-osaiset täysin heitteille, niin toivon kaikkea paskaa sitten kaikille muillekin, koko sydämestäni!

Nykyään ihminen on vain menoerä val­tion kukkarossa. Minä voin tulla siihen riviin, jossa köyhät ammutaan. Loppuu tämä kituminen.

Syvä viha kasvaa kasvamistaan. Päättäjät ovat vielä ongelmissa jonakin päivänä!

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005954997.html

Nämä lainaukset ovat Helsingin Sanomien artikkelista, jossa kerrotaan lehden tekemästä kyselystä millaista on elää niukkuudessa Suomessa. Oletkohan lukenut tämän artikkelin? Syytä olisi. Nämä ovat sinun johtamasi maan ihmisten kertomuksia. Mitä olet tehnyt asialle, muuta kuin moittinut vihaista puhetta? Millainen nk hyvinvointivaltio kykenee tuottamaan näin paljon pahoinvointia, köyhyyttä ja näköalattomuutta, että ihmiset eivät näe muuta ulospääsyä kuin itsemurhan? Nämä kertomukset satuttavat sielua ja samantyylisiä kuulee joka ikinen kerta kun on toreilla tapaamassa ihmisiä.

Samassa Hs:n artikkelissa köyhyystutkija Sakari Kainulainen kertoo verranneensa Hs:n kyselyn tuloksia onnellisuutta mittaaviin kansainvälisiin tutkimuksiin ja tullut johtopäätökseen: ”Näyttää siltä, että Suomessa osalla ihmisistä elämänlaatu on huonompi kuin Afrikan köyhimmissä maissa keskimäärin.”

Migri on avannut 21.12.2018 dynaamisen 10 miljoonan euroa hankinnan, jossa hankitaan vastaanottopalveluja turvapaikanhakijoille. Hankinnan kuvaus on seuraavanlainen:

”Vastaanottopalvelut ja muu turvapaikanhakijoiden vastaanottoon kuuluva toiminta järjestetään ja tuotetaan käytännössä ja pääasiassa vastaanottokeskuksessa keskuksen henkilökunnan toimesta. Vastaanottopalveluihin kuuluvat majoitus, vastaanottoraha, sosiaalipalvelut, terveydenhuoltopalvelut, tulkki- ja käännöspalvelut sekä työ- ja opintotoiminta siten kuin vastaanottolaissa säädetään. Vastaanottokeskukset antavat muuna vastaanottoon kuuluvana toimintana asiakkailleen esimerkiksi neuvontaa ja ohjausta sekä tietoa heitä koskevista asioista. Vastaanottokeskuksen tehtäviin kuuluu myös asiakkaan kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen käsittelyyn liittyviä tehtäviä ja oleskeluvan saaneiden henkilöiden asioissa ohjaamista.”

Lokakuussa 2018 Migri hankki 48 miljoonalla vastaanottopalveluja alaikäisenä yksintulleille. Elokuussa hankittiin Uudenmaan Elykeskuksen toimesta 100 miljoonalla eurolla kotoutumiskoulutusta.

Olisin pääministeri Sipilä kysynyt, että milloin sinua ja hallitustasi kiinnostaisi yksinhuoltajat, pieneläkeläiset, yrittäjät, sairaat tai vammaiset? Heille kaikille olisi tarpeen tarjota palveluja. Olisiko heille mahdollista perustaa ”vastaanottokeskus”? Heille kaikille soisi omassa maassaan parempaa kohtelua. Ja heitä kaikkia haluavat valtaosa suomalaisista auttaa yhteisillä varoillamme.

Minä en saata ymmärtää missä vaiheessa oman kansalaisen potkiminen lähes kirjaimellisesti on uusi normaali tässä yhteiskunnassa? Missä vaiheessa ”Virtanen ja Nieminen” ovat toisen luokan kansalaisia omassa kotimaassaan? Missä vaiheessa omien auttamista voidaan vähentää auttaaksemme koko maailmaa? Sillä näinhän se on, että kun johonkin laitat rahaa, se otetaan jostain pois.

Se on Sipilä sillä lailla, että ”vielä tulee aika jolloin perseet tervataan”.

Osallistu keskusteluun!


16 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Hyvä Mari, täyttä asiaa. Terva saa sitten olla aika jänkkiä, höyhenet mustia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Työtönkainuusta
Iloinen
#2

Ei toi nyt ihan noin mene. Sipilän aikana yli 100.000 suomalaista on saanut töitä ja verotulot ovat kasvaneet, jonka ansiosta hyvinvointia on voitu jakaa entistä enemmän. Jotta tulevaisuudessa sama trendi jatkuisi, niin juuri Sipilän kaltaisia tarvitaan. Tuhlareita ja tulevaisuuden tuhojia ei kaivata. Silloin kun maata laitetaan kuntoon ja ihmisille luodaan uutta tulevaisuutta, toivoa ja työtä, niin keinot välillä ovat kovia ja moneen voi hetkellisesti sattua ja monia suututtaa. Urheilussakin on sanonta
” No pain, no gain ”. Kevään eduskuntavaaleissa tulen äänestämään niitä, jotka eivät lisää julkisia menoja, vaan huolehtivat siitä, että mahdollisimman moni suomalainen on työelämässä ja kantamassa kortensa yhteiseen kekoon. Me tarvitsemme tänne lisää investointeja, lisää toimivia yrityksiä, joustavia työmarkkinoita, kannustavampaa sosiaaliturvaa.. eli dynaamisempaa toimintaa. Tähän kaikkeen tarvitsemme Sipilää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Partalainen
Hämmentynyt
#7

No miten se nimimerkki on edelleen työtön kainuusta? Tilastokikkailua suurelta osin, kun tehtyjen työtuntien määrä ei nousekkaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

kalevi matikainen
Vihainen
#10

Et kai oikeasti usko noihin työllistämislukuihin ? Huijausta, kuten kaikki muukin työllisyyskikkailu, vain musto-osa näistä 100 000 ns. työllistetystä on päässyt oikeisiin töihin, joista saa edes jonkinlaista palkkaa mistä saattaa mennä vielä pieni osa veroihinkin. Valtaosa tekee osa-aikaisia pätkätöitä minimipalkalla, sekä kitkuttelevat pakon edessä kuntoutattavassa työtoiminnassa, hehän eivät ole työttömiä ! Sama koskee puolivuotisia palkkatuettuja , yhteiskunnan verovaroilla ylläpidettyjä näennäisyöpaikkoja, osa joutuu hakemaan kuitenkin asumistukea ns. palkkansa lisäksi elääkseen, jotkut jopa sosiaaliapua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eläkeläinen
Iloinen
#15

Saatat olla hyvinkin oikeassa, että osa tai jopa iso osa uusista työpaikoista on osa-aikaisia tai pienpalkkaisia. Minusta on hyvä, että on tarjontaa monelaisesta työstä, sillä kaikki eivät voi vastaanottaa kokoaikaista. Opiskelijat, eläkeläiset ja jopa työttömät, jotka haluavat hieman lisärahaa hamuavat juuri näitä pätkätöitä ja osa-aikaisuuksia. Työ kun työ on aina parempi, kuin ei lainkaan. Minäkin teen juuri osa-aikaista ja olen tosi onnellinen, että sitä on tarjolla. Nuoret näkee usein kaupassa tai muuttomiehenä tai jopa järjestysmiehinä areenoilla ja tapahtumissa. Aina voidaan kritisoida ja haukkua päättäjiä, senhän me osaamme. Kiitos on meille niin kovin vieras sana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Oliwia
Vihainen
#11

”…hyvinvointia on voitu jakaa entistä enemmän…” Kenelle? Eläkeläiset, sairaat, vammaiset, veteraanit – kenelle heistä sitä hyvinvointia on jaettu enemmän? Ja miten se on näkynyt???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

HUOLTOSUHDE on tärkein
#12

Pääasia ei ole työllisyys% vaan se, että tulee palkallaan toimeen ilman tulonsiirtoja.
Huoltosuhde on se ratkaiseva tekijä. Nythän huoltosuhde on valtava. Veroista kustannettavat virkamiesarmeijat hirveän suuret ja elätettävää ulkomaista joutoporukkaa on pilvin pimein maleksimassa.

Uusio-orjien kuskaus kaukomaista ei paranna suomalaisten elintasoa. Se kasvattaa huoltosuhdetta ja tuo porukka elää suuresti tulonsiirtojen varassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#3

Se on Sipilä sillä lailla, että ”vielä tulee aika jolloin perseet tervataan”
Juuri tuo toimenpide tai ainakin sen vakava harkinta on paikallaan. Köyhyys ei Suomesta ja maailmasta poistu, mutta oman kansan halveksiminen ja unohtaminen joidenkin ”jalompien arvopohjien” vuoksi on anteeksiantamatonta.
Nyt kipuillaan kantasuomalaisten alhaisella syntyvyydellä. Syitä ja selityksiä haetaan kissojen ja koirien kanssa. Vahingossakaan ei uskalleta puuttua vallitsevaan asenneilmapiiriin. Onko se lisääntymistä suosiva? Onko kotona lastaan hoitava yhteiskunnan vihollinen numero yksi? Jaa että kotonaolo aiheuttaa kustannuksia? Varmasti aiheuttaa. Ne kustannukset saadaan kyllä selville sekunnissa, mutta joidenkin muiden kustannusten selvittäminen on mahdoton tehtävä, nykytekniikan aikana.
Vuonna 2015 lipsahti, vielä, julkisuuteen tieto, että yhden ankkurilapsen vuosittainen ylläpito maksoi melko tasan 100.000€.
Viilataanko meitä linssiin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#4

Suomessa on maailman korkea tasoisimpia sosiaaliturvia maailmassa Ehkä Ruotsi menee ohi Suomen soisaali kulut on n. 70 Miljardia euroa /vuodessa ! tämä on käsittämtön summa ! Isosa tästä menee Pakoalisbisnekseen ja varsinkin Huumebisnekseen joka rahoitetaan lähes 100 % Sosiaalikuluista.

Suomi haalii sikamaisella Sosiaaliturvalla sosiaali pummeja toiselta puolem maailmaa Pedofilia ja Raiskaus kulttuureista haalimala jopa Sota karkureita Isis alueilta !!!!

Persujen on vaadittava että tähän hommaan on saatava muutos Heti ! Suomi menee konkurssiin tällä menolla velkaantumisen takia ja Suomen turvallisuus romuttu tällä menolla !
Nyt jo nostetaan kaikki veroja ja maksuja Että saadaan lisää rahaa Huume ja Pakoalisbisnekseen !!!! vaikka Lama on vasta tulossa sis Lama joka vetää maton rahoituksen alta pois Eikö perkele päättäjät tajua että silloin kulut ei ainostaan pysy ennallaan vaan kasvaa kun työpaikat menee alta ja sosiaali kulut räjähtää entisestään !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#5

Persujen on vaaditava että Suomen sosiaali kulut puolitetaan kertalaakista !
Rahat käytetään Viron vero / Sosiaaliturva malliin joka lisää työpaikkoja ja investointeja Suomeen lopettaa Pakolaisbisneksen koska sen jälkeen Suomi ei ole houkuteleva kohde ja Tekee työnteosta aina kannattavampaa kuin Sosiaali pummaksesta !

Näin helppo olisi Suomi pelastaa tältä järjetömältä menolta !
Joka tuhoaa koko maan ja sen talouden ja turvallisuuden.

Meno on aivan hullua 5500,- / kk veronmaksajile maksavat pakolaiset maleksii ja rötöstelee ja Lääkärit jakaa huumeita Terveyskeskuksissa ja niitä reseptejä hakee jo nekin jotka nitä ei käytä ja lääkkeet myydään eteen päin hörhöille ja rahat kun loppu haetaan ryöstämällä Siwat ja Apteekit Perintesten huumeiden kauppa on lähes kokonaan ulkomaalaisten käsissä Poliisi johtajan mukaan (saattoihan siinä vähän olla kaunistelua) kun lähes koko poliisi johto istuu käräjillä parhaillaan.

Maahan on saatava kuri ja järjestys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#6

Jos tätä muutosta ei tehdä niin kuin siat pellossa eläminen jatkuu seuraavan lamaan asti ja sitten Suomi on konkurssissa !

Vanhat sananlaskut pitää paikkaansa tässäkin asiassa
”Ei kaivossa kannettu vasi pysy” siis Suomea ei pelasteta silä että otamme velkaa ja jaamme rahat sosiaalihuollon kautta Huumehörhöille ja pakolaisille ! se on sama asia kun pakkasella housuun kusis vähän aikaa lämmittä ja kohta on entistä kylmempi !!!

Persujen olisi vaaditava osana Huume sotaa Terveyden huollon laittamista kuriin alan joka on suomen yleisin ala josta työntekijöitä irtisanotaan Huumeiden takia ! Sieltä jaetaan yhteiskunnan piikkii Huumelääkkeitä aivan sikamaisia määriä Vuodessa jopa 90 % on aivan turhia !
Huume bisneksessä Apteekin kautta jaettavat humeet on pahin ongelma jo Suomessa koska rahat sihen tulee valtiolta siksi se toimii kuin junan vessa ! Jokainen näkee omin silmin kun Huumeiden jakaminen aloitettiin Tk:sta niin samaan aikaan piti vartijat ovelle palkata !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#8

Vanha sanalasku ”Luoja ei laiskoja elätä” pitää paikkaansa !

Suomi yrittä elättä halvala Kiinalaisella velkarahalla omien laiskojen lisäksi koko maailman laiskoja ja jopa Terroristeja,Pedofiileja,raiskaajia,Lapsen murhaajia…

TULIS SAATANA LAMA NOPEASTI !

Mikään muu ei voi lopettaa tätä hulluutta ja järjettömyyttää kun lama !

Silloin sosiaali kulut räjähtää entisestään. velka raha kallistuu ja hanat mene kiinni vienti /valuutta tuli loppuu kuin seinään.
Sillon ei ole muta konstia kun ottaa järki tai ase käteen !!!!

Tulis nopeasti Lama jotta rauha säilyisi ! Muuten nämä Eu-Trollit ja Pakoalsibisneksen kannattaja ja Viher-Kommunsiit jotka Huuemhörhöilyä ja kaikkia sen lieve ilmiöitä kannattaa velkaannuttaa Suomen kuilun partaalle josta ei selvitä ilman aseellisia yhteyden ottoja !

LAMA ON NYT HETI OLISI PELASTUS SUOMELLE !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Monet hyvät naurut saanu näistä Mari Rantasen nettimelskaamisesta, tuskinpa uskaltaa mennä pääministerille nokakkain sanomaan…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Täyttä asiaa Mari !
#13

Kerropa jokin naurun aihe !

Odottelemme….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

hämmentyny
Hämmentynyt
#14

Kyllä tilanne on mahoton kun katsoo noita leipäjonoja , siinä sitä hyvinvointia jaetaan ees pahimpaan näläkään. En käsitä minne kaikki verorahat katoaa. Kyllä näille varsinkin kodittomille pitää perustaa vastaanottokeskus jotta saavat kerranki käyä pesulla ja nukkua lämpimässä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihainen
#16

Loistava kannanotto, Mari!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000