Perussuomalaiset

Maarit Tuomi

Ei lapsimorsiamille!

Turvapaikanhakijoiden suuri määrä on puhuttanut tänä syksynä laajasti kansaa sekä somessa että lehtien palstoilla. Osa kommenteista on puolesta, osa vastaan.

Turvapaikanhakijoiden käyttäytyminen on myös herättänyt paheksuntaa sekä ihmetystä. Nälkälakot, mielenosoitukset ja olosuhteiden moittiminen on loukannut monia suomalaisia. On valitettu esimerkiksi ruuasta, joka kuitenkin kelpaa meidän koululaisillemme ja päiväkotilapsillemme.

Meidän keskuuteemme on tullut ihmisiä, joiden lähtökohdat, tavat ja moraalikäsitykset poikkeavat täysin meidän suomalaisten käsityksestä oikeasta ja väärästä. Meillä esimerkiksi naiset ja lapset ovat tasa-arvoisia kansalaisia, mutta tämä meille päivänselvä asia on herättänyt ihmetystä turvapaikanhakijoiden keskuudessa.

Nyt on tullut ilmi, että esimerkiksi Alankomaissa ihmetellään, miten turvapaikkaa hakevien miesten alaikäisten lapsimorsianten kanssa pitäisi toimia. Alankomaissa noin parikymmentä 13-15-vuotiasta tyttöä on saanut luvan olla vastaanottokeskuksissa huomattavasti vanhempien kumppaniensa kanssa laissa olevan porsaanreiän takia. En jaksa uskoa, että tämä olisi vain hollantilainen ongelma. Ja ihmettelen kovasti, miksi Alankomaissa ihmetellään tätä asiaa. Meidän maissamme kyse on pedofiliasta ja sillä siisti. Maassa maan tavalla!

Oltiin monikulttuurisuuden vaikutuksista mitä mieltä hyvänsä, jossain menee mielestäni raja. Ja se menee tässä. Me emme voi hyväksyä näitä lapsimorsiamia ja mikäli heitä maassamme tavataan, pitää siihen viranomaisten ehdottomasti puuttua ja tukkia lainsäädännössä mahdollisesti olevat porsaanreiät mahdollisimman pian.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Hämmentynyt
#1

Eipä meillä oikein hyväksytä vääräuskoisten tappamistakaan, vaikka se on muslimien korkeimmassa lakikirjassa, koraanissa suositeltu normaali menettelytapa. Ei meillä edes varkaalta katkaista kättä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Totuus on kova pala suvakille
#2

Tätä ja paljon muuta tulee väistämättä heidän mukanaan. Se ei kielloista ja ohjeistuksista muutu. Miehen käytösmalli on nähty ja imetty aivan kakarasta saakka kun isukki….
Suoraan sanottuna: nämä muslimit eivät tule sopeutumaan Suomeen eikä sen paremmin Hollantiinkaan. Siinä ei kotoutukset toimi. Paras olisi poistaa nämät kaikki maastamme. Poistuvat kyllä itsestään kun teemme olot rahallisesti ja etuisuuksia heikentämällä niukaksi.
Etuja on heille liikaa. Jo asumisen etu ilmaiseksi on käsittämätöntä. 1990- luvulla tulleet somalit on tästä liiallisuudesta oiva esimerkki. Ei ole ajatustakaan lähteä somaliaan muuta kuin lomailemaan. LOMAILEMAAN. Käsittämätöntä sossutuilla eläjälle. Sama ei onnistu Suomalaiselta vastaavalta.
Pankaa ne tph:t takaisin mistä tulivatkin. Leima paperiin ”Turvapaikkaa ei myönnetä” . Lähtevät kyllä kun eivät saa Meidän Valtiomme kassasta enään yhtään mitään.
Please. Poistakaa ne saastat pois maastamme nopeutetulla aikataululla. Ne ovat sotilaita ja rikollisia

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Taitetun indeksin, ja nyt vielä alennettavan eläkkeen varassa kitkuttelijaa kiinnostaa, että montako vaimoa saa ukot tuoda. On viralliset, joita kai saa olla neljä. Mutta tulevatko jalkavaimotkin ( eli naitavisssa olevat tytötkin) vielä lisukkeena? Kannattaisi jonkun selvittää, kun niin pirusti kohkataan siitä kotouttamisesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Tuollaisista valtioista tulleet pakolaiset joilla ei ole käsitystä moraalista niin naisia kuin lapsiakin kohtaan,eivätkä tunne alistamista – rikosnimikkeellä – vaan vanhankantaisena etuoikeutena tyydyttää omat perinteet jatkumona,eivät ansaitse elintilaa länsimaisissa yhteisössä.

Ei pidä elämöidä mutta tunnustaa tietoisesti mitä heistä pahimmillaan voi aiheutua jos yrittävät sopeuttaa itseään länsimaiseen demokratiaan omilla ”säännöillään”.

Heidän pitää kunnioittaa ihmiselämää/-yhteiskuntaa missä on omat vastuunsa kuin oikeudetkin että seuraamukset !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Haittamaahanmuuttokriittinen
#5

Nämä primitiiviset kulttuurit saisivat kohdata loppunsa. Muutenkin ihmiskunta on täynnä kusipäisyyttä, mukamas älyllinen laji. Toivon hartaasti että jättimäinen asteroidi törmää maapallon ja tuhoaa 95% väestöstä, loppuu tämä pelleily.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000