Perussuomalaiset

Lulu Ranne

Suomalaisten edunvalvonta kuntoon

Suomalaiset arvostavat suoraa puhetta ja karsastavat katteettomia lupauksia. Perussuomalaiset eivät heittele vastuuttomia miljardilupauksia, sillä rahaa ei ole vaalien jälkeen yhtään enempää kuin ennenkään. Rahat eivät riitä välttämättömiin peruspalveluihin ilman tiukkaa kulukuria ja viennin kasvua. Seuraavan hallituksen tuleekin aloittaa suomalaisten edun mukainen talousremontti.

Veroja ei saa nostaa
Muut puolueet ovat esittäneet useiden eri tasaverojen nostoa, joilla valtion kassa ja ympäristö pelastettaisiin. On kuitenkin selvää, ettei millään haittaveroilla tai esim. liikkumisen veronkorotuksilla voida paikata maamme taloutta tai pysäyttää ilmastonmuutosta. Korotukset merkitsisivät kotimaisen teollisuuden ja asukkaiden kurittamista, yritysten siirtymistä halpamaihin ja erityisesti pieneläkeläisten ja muiden pienituloisten elintason heikkenemistä.

Yrittämistä ja osaamista kannustettava
Työllisyysaste voi nousta kestävästi vain niin, että elinkelpoiset yritykset luovat työpaikkoja, joihin löytyy osaavaa työvoimaa. Vain uusiutumiskykyiset, kannattavat yritykset ovat elinkelpoisia. Kannattamattomien tai muhkeita osinkoja jakavien yritysten yritystuet on lopetettava ja panostus suunnattava uusiin ja kasvuhakuisiin yrityksiin. Yritykset tarvitsevat kannustavaa verotusta kuten Virossa, jossa uusia työntekijöitä palkkaava pk-yritys vapautetaan yhteisöverosta niin kauan, kun se ei jaa osinkoja. Ammattikoulutuksen ja jatkuvan oppimisen todelliset uudistukset sekä julkisen sektorin laihdutuskuuri ovat avain osaavan työvoiman saamiseksi yrityksiin.

Terveydestä ja toimintakyvystä pidettävä huolta
Julkinen perusterveydenhuolto, joka parantaa toimintakykyä ja vähentää sekä erikoissairaanhoidon että sosiaaliturvan tarvetta, on pistettävä kuntoon. palvelujen laatu, saatavuus ja oikea ajoitus on turvattava. Terveydenhuollon työvoiman saatavuutta ei turvata hallintomalleilla, vaan työolosuhteita, prosesseja, johtamista ja palkkausta kehittämällä. Kestävyysvajetta ja työvoimapulaa ei ratkaista haittamaahanmuutolla, joka vain heikentää taloudellista huoltosuhdetta.

Lisätuki heikoimmille parantaa suoraan taloutta
Pieni- ja keskituloisten sekä lapsiperheiden ostovoimaa ja hyvinvointia syövät järjestelmät on purettava. Tuet on kohdistettava niitä eniten tarvitseville suomalaisille. Eläkkeiden ja palkkojen verotusta on yhdenmukaistettava, eläkkeiden ja niihin sidottujen tukien indeksikorotukset on palautettava, lääkekorvausten omavastuu on poistettava pienituloisilta, omaishoidontuki säädettävä verovapaaksi ja lapsivähennykset palautettava.

Suomalaisten edunvalvonnasta ja hyvinvoinnista ei saa enää tinkiä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Päästiin perseen myyjistä
#1

Suomi on tuhon tiellä jos Viher-Kommunistit pääsee valtaan,tai jos joku Kolmesta Oikeistopuolueesta myy Perseensä näille ja lähtee näiden kimppaan Hallitukseen nini se on Suomen tuho !
Se on myös sen Puolueen tuho joka näis saattaa tehdä.
Ajatelkaa esim. Kokoomuksen äänestäjiä ,ne ei koskaan hyväksyisi sellaista hommaa !!!

Persujen pitäisi tehdä nyt ehdotus Kokoomuksele ja Keskustalle että tehdään Viron mallin kaltainen temppu että vaikka Sdp voittaisikin vaalit niin Rykijä-Antista ei tule Pääministeriä. Ja vielä niin että se on Pääminsiteri kenen puolue on suurin näistä kolmesta.
Se on Helppo kun Persut.Kok ja Kepu sopii vain että kukaa ei lähde viher-komunistien kanssa Hallitukseen ja sopivat että ne Perustaa (ENEMMISTÖ n. 53 % ) Hallituksen keskenään kannatus rittää siihen se on varmaa ja kannatus rittää kaatamaan Viehr-Kommunistien Vähemmistö Hallituksen jos ne sen saisi väsättyä jollakin konstilla kaikesta huolimatta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#5

Tällä Sopimuksella Jussi olisi Pääministeri ja saisi sanella Maahanmuuttopolitiikan ja Ilmastopolitiikan ehdot

Mutta Toivotaan että Persut voittaa vaalit ja näin Jussista tulee automaattisesti Pääminsiteri ,Persujen kannatus nousee kokoajan 2 tila on ainakin varmaa ,mutta aika näyttää riittääkö aika ykkössijaan ?
Tämän takia soppari kanataisi tehdä ennen vaaleja se olisi kaikkien 3 oikeistopuolueen etu ! j Suomen etu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

”Yritykset tarvitsevat kannustavaa verotusta kuten Virossa, jossa uusia työntekijöitä palkkaava pk-yritys vapautetaan yhteisöverosta niin kauan, kun se ei jaa osinkoja.”

Ei sen virolaisen yrityksen tarvitse palkata uusia työntekijöitä välttyäkseen yhteisöverolta. Kyllä se on tämä osingonjako, joka ratkaisee sen, pitääkö yrityksen maksaa veroa tuloksestaan.

Viron systeemi, jossa yritys voi halutessaan jättää verottamattomat voitot yritykseen ja käyttää näitä varoja investointeihin on järkevä. Tämä muutos yhdistettynä investointitukien poistamiseen yrityksiltä on kannatettava ajatus. Elinkelpoiset yritykset investoivat omilla rahoillaan, jos voivat jättää voittovarat yritykseen ilman veroa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Mutta kun näyttää siltä , että demokraatiasta/vaalituloksesta ei pahemmin piitata ! Siitä on näyttöä myös Suomessa ! Ennen vaalienjälkeen sanottiin , vaalit on käyty pulinat Pois ! Nykysin alkaa mieletön suhmurointi ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#4

Vaalien alla on kaikki hyvä jokseenkin mahdollista. Kaikilta.
Mutta sitten se vasta alkaakin, tuloksien jälkeen että mistä kansalaiset ovat äänestäneet _ keitä ja miksi kuin mitä varten ?
Maailman tuska kuin budjetin vajavaisuut ongelmineen että omat imagot ja tietyt etupiirien ja pääomien kuin osinkojenkin hyvinvoinnin. On vain saatava enemmän jotta itsellään olisi vielä parempi olla.
Kansalaisia kuritetaan mitä erilaisimmin keinoin jotta perusturvallisuutemme kuin sen saanti olisi eri valikoiden uumenissa :
Palvele itseäsi kaikki palvelijamme ovat varattuja!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000