Perussuomalaiset

Leena Meri

Kreikka - kärsivällisyys on loppu !

Kreikka on saanut tarpeekseen lainaehdoistaan ja marssi tänään ulos neuvotteluista. Euromaat ovat olleet valmiit neuvottelemaan Kreikan kanssa helpotuksista – jälleen kerran.

Ihmettelen Kreikan asennetta – kärsivällisyys on loppu. Niin tuntuu monilla muillakin olevan Kreikan suhteen.

Miten Kreikka voi suhtautua näin omin velkoihinsa ja omiin lainaehtoihinsa, jotka se on neuvotellut osana lainapakettejaan? Melko lapsekas asenne sanoisin.

Perussuomalaisten viesti on tässä asiassa täysin selvä. Ei enää senttiäkään lisäpaketteja eikä helpotuksia. Suomella ei ole taloudellisia mahdollisuuksia toimia osana Kreikan pelastamista tai olla muutenkaan Kreikan rahasampo.

Linkki uutisointiin YLEllä

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Tiina
#1

On kyllä kummallinen asenne keittämäänsä liemeen näillä… Vähän jonkinlaista nöyryyttä vois kuvitella löytyvän, mutta ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kreikkalaiset ovat olleet oikeistojuntan tapettavina 70-luvulta ja sen jälkeen länsimaiden rahalla ostetut puolueet ovat pitäneet valtaa. Vasemmistopoliitikkoja on murhattu ja armeija kaapannut valtaa oikeistovallan varmistamiseksi. Rikkaat oikeistopiiriläiset-oligarkit ovat veronkierroin ja laittomuuksin maan sisällä jo kahmineet omaisuuksia kansan ollessa köyhiä.
Saksalaiset tapattivat viimeksi Kreikassa valtaa pitäessään 300 000 kreikkalaista nälkään. Nyt Saksa ryhtyi taas pitämään valtaa ja terveydenhuollon lähes lakkautus, massatyöttömyys ja olematon sosiaaliturva lisäsivät rajusti kreikkalaisten kuolleisuutta ja maasta pakeni kurjia oloja valtavasti ihmisiä. Nyt euro-IMF-juntta vaati Kreikan kansallisomaisuuden varastamisen sallimista ja lisäleikkauksia vielä kuolleisuuden ja maastapaon kiihdyttämiseksi ja lopunkin teollisuuden tappamiseksi. Kreikkalaisten yleisradio lakkautettiin ja yksityisiltä kanavilta syötettiin vain eurojuntan propagandaa.

Eikö siinä ole syytä Kreikan jälleen itsenäistyä!

Me suomalaiset seuraamme kaikkea vierestä, maamme on menossa kohti samaa kohtaloa – ensin velkaantuminen – sitten leikkaukset – talous luisuu- lisää velkaa, lisää leikkauksia, lisää talousromahdusta ym.

Meille sama – terveydenhuollon lakkautus, rajut palkkaleikkaukset, sosiaaliturvan lakakutus, valtionomaisuduen poislahjoitus, Yleisradion lakkautus – massatyöttömyys – kuolleisuduen raju kasvu – raju pakolaisaalto Ruotsiin.

Sittenkö vasta heräämme? Olemmeko poliittisesti todella näin tyhmiä – näemme malliesimerkin ja eikun juuri samoin! Aivan uskomatonta!

Käytännön asioissa maailman älykkäin kansa – politiikassa maailman herrapelkoisin ja tyhmin lammaslauma!

Olemmeko myös niin saksalaisten kanssa julmia, että nytkin olemme mukana kurjistamassa ja kylmästi tapattamassa kreikkalaisia? Ei sääliä, ”heikkojen” kuuluukin kuolla?

Entä me, tapatammeko taas omankin kansamme, kun meidän vuoromme tulee tehdäleikkauksia – siitä meillä on kokemusta sisällissodasta ja sen jälkeisiltä vuosilta – kymmeniä tuhansia murhattuja sotaan liittymättömästi yhdessä maailman verisimmästä sisällissodista ja sen aikaisesta ja jälkeisestä terrorista. Sisällissotammekin alkoi työläisten työolojen säätelemättömyydestä ja nälänhädästä.

Julmuus on meillä verissä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

Pakko nauraa mielessään tilanne, että olisi pankkilaina maksamatta ja menisi pankkiin. Siellä pankinjohtaja sitten olisi niinkin hyvällä tuulella, että tarjoaisi erinäisiä helpotuksia jotta laina tulisi jotenkin maksuun.. Siinä kohtaa kun alkaa kiukuttelemaan ja vaatimaan vielä lisää niin voisi pankinjohtajan ilme olla näkemisen arvoinen… Tässä kyse isommista summista mutta yhtälailla tämäkin on kuitenkin laina.

http://www.selantakana.fi/2015/02/kreikan-rahahanat-kiinni-ja-sassiin.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

hoh hoijaa…

Kreikassa on useita mahdollisia hyötyjätahoja EU-miljardeista, mutta myös kärsneitä tahoja.

paljonko Kreikan kansa on saanut liikutelluista euroista tässä vuosien varrella? Eiköhän ne rahat ole menneet Kreikan EU:n pankkimafian tukemille oligarkeille, saksalaiselle kulutustavara- ja sotatarviketeollisuuelle ja Saksan ja Ranskan pankeille.

Kreikan kansa sen sijaan on joutunut massatyöttömydyen uhriksi, kun maan oma tuotanto on kärsinyt liian korkeasta valuuttakurssista ja sen myötä halvan saksalaisen tuontitavaran tulvasta. Kreikkalaiset käsityöläiset, pienyrittäjät, maatalous- ym. tuotanto ja niiden harjoittajat ovat kärsineet pahasti.

Pitääkö nyt Kreikan kansaa rangasita, tappaa terveydenhuollon puutteeseen, nälkään, jättää huonolle koulutukselle, jailman sosiaaliturvaa? Pitääkö kreikkalaisten naisten syöpäkasvaintenkin kasvaa rinnan ihosta ulos ennen kuin leikataan?

Pitääkö meille tehdä samoin, kun meidän vuoromme tulee?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut ei persettä myy
#4

Niin…. ja kun menisi Pankkiin kuin Kreikkalaiset Eu:n takki auki ja kovat vaatimukset mukana sanelemaan säännöt vaikka entisetkin velat on maksamatta ja Itsetunto 110% :ssa
Minä luulen että tulis äkki lähtö pankista ja vakuuksien realisointi alkaisi heti välittömästi.
Mutta kun Kreikalla ei ole edes mitään vakuuksia mitä realisoida muutamia hulluja saaria vaan
Voisihan se Eu myydä Kreikan saaret Turkille,tai koko paskan myydä Turkille niin pääsis Eu siitä eroon ? Miksei sitä konstia ole otettu käyttöön?
Kyllähän se velkoja sanoo mitä tehdään (Vimmekädessä Kiina koska Eu on vain välikätenä ja meidän velat on velkaa lähinnä Kiinalle (Eihän köyhälä Eu:lla ole mitä lainata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

On niillä kreikkalaisilla oligarkeilla miljardeja- mutta ne ovat Euroopan pankkimafian suojeluksessa – ovat uusliberalistisia oligarkkeja, jotka ovat saaneet omaisuutensa alulle äärioikeistolaisen sotilasdiktatuurin aikana. Syriza halusi kerätä nimenomaan näiltä rahoja EU:lle maksettavaksi, mutta se ei EU:lle näytä kelpaavan.

Me siis olemme oligarkkien, pankkimafian, sotilasdiktatuurine, Troikka-junttien ja Kreikan kansan tuhoamisen puolella?

Samaa meillekin, ilmeisesti?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

sitä saa mitä pyyttää kun ollaan EU:ssa
Utelias
#5

Ei se ole tyhmä joka pyyttää ja se on idiootti joka uskoo.. Kreikka petas itelle mahdollisuuden nousta ja jättää kaikki pystyy minkäs teet. Kiitos tyhm,ien päättäjien kun usko ja muut veklkamaat tekee saman perässä. Nyt Suomi kanssa lainat pystyy ja kohottamaan omaa kansantalautta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000