Perussuomalaiset

Leea Jokinen

Omaishoitajat tekevät arvokasta työtä

Omaishoidon tuki on vähäinen ja myöntämiskriteerit tiukat. Omaishoidon tukea tulisi korottaa ja tarjota siihen valinnaisuutta. Moni omaishoitaja uuvuttaa itsensä vastuullisessa tehtävässä. Omaishoitaja ja hoidettava haluavat olla yhdessä ja elää omassa kodissa, tuen kehittämisellä mahdollistamme hoidon kotona.

Liian usein, hoitajan ansaitut vapaapäivät jäävät käyttämättä. Jolloin, nämä kustannukset, hoitajan tulee voida käyttää palveluihin, jotka helpottavat selviytymistä arjessa esim. palveluseteliin, jolla voi maksaa siivous-, asiointi tai ateriapalveluja.

Omaishoitajalle, tulee mahdollistaa asiointi- ja ateriapalvelut edullisemmalla hinnalla. Lisäksi, hoitajan terveys- tai sairaanhoito palveluja tulisi kehittää, samoin kuin ne ovat kotihoidon asiakkaille.

Edistettävä omaishoitajan palkkion verovapautta.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos 😕 Leeakin. Noita asioita Rukoilemme Suomeen Herraltamme Jeesukselta Kristukselta. Kaikki Ovat hyviä. Ketkä ne toteuttavat ne, tekevät Sen, itselleen Kristukselle: ”Minkä te Teette YHDELLE, näistä Minun vähimmistä veljistäni, Sen Te Teette MINULLE.” Kiitos 😕. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Leeakin. Noita esittämisiäsi asioita rukoilemme: Herraltamme: Jeesukselta Kristukselta. Kaikki ovat hyviä, kannatettavia tarpeita, kun toteuttavat, tekevät sen Kristukselle. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Vielä kun jotenkin saataisiin tietoon persujen hyväntahtoisuus eläkkeellä oleville ikäihmisille/vanhuksille, voitaisiin ehkä jopa saada lisää vaaleissa äänestäjiäkin persuille.

Ikäinstituutin mukaan ”suomalaisten 65–74-vuotiaiden digitaidot ovat ihan kohtuullisella tasolla, mutta viidesosa ei käytä internetiä ollenkaan. Ikäihmisten netin käyttö korona-aikana on kasvanut, mutta se liittyy etenkin sosiaaliseen kanssakäymiseen eikä asiointiin tai tiedonhakuun.” Eli vanhusten tiedonsaaminen perustuu edelleen monilla televisioon, fm radioon, paperisen sanomalehden uutisiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000