Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Ilmastovaalit vai maahanmuuttovaalit

Väestöräjähdys on ollut tiedostettu ongelma jo vuosikymmenet, mutta ongelmaan ei ole tartuttu juuri muualla kun Kiinassa. Ilmastonmuutoksen osalta väestön määrä on keskeinen muuttuja: mitä enemmän ihmisiä, sitä enemmän myös fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja päästöjä.

Suomessa valitellaan syntyvyyden laskua. Ilmastonmuutoksen torjunnan osalta syntyvyyden lasku ei ole uhka vaan mahdollisuus. Hiilijalanjälki henkeä kohden on korkein läntisissä teollisuusmaissa, ja sen vuoksi on ilmastonmuutoksen torjunnan kannalta yksinomaan hyvä suuntaus, jos länsimaiden väkimäärä ei ainakaan kasva nykyisestä. Kun tämä tosiasia tunnustetaan, ymmärretään samalla myös se, että on nurinkurista esittää, että paikkaisimme maahanmuutolla hiipuvaa syntyvyyttämme.

Maahanmuutto länsimaihin vain kasvattaa hiilijalanjälkeä. Kolmansista maista tulevan maahanmuuton sijaan näidenkin maiden tulisi hillitä väestönkasvuaan.

Maahanmuuttokriittiselle ei ole merkitystä, onko meillä ilmasto- vai maahanmuuttovaalit, sillä jos oikeasti haluamme torjua ilmastonmuutosta, on torjuttava myös massamaahanmuutto kolmansista maista länsimaihin.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000