Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Halpatyövoimaa toivoo todellinen rasisti

3 kommenttia

Tänä päivänä maahanmuuttokriittinen joutuu usein kohtaamaan rasisti-syytöksen. Tilanne jossa joku vetää rasistikortin esiin on itselleni merkki siitä, että vastapuolella ovat asia-argumentit loppuneet. Kun toisella ei ole itse asiaan enää mitään järkevää sanottavaa, joutuu hän aloittamaan nimittelyn. Alati paisuvaan maahanmuuttoon on kuitenkin järkiperusteet suhtautua kriittisesti. Ulkomailta matalapalkka-alalle tulevat työntekijät tarvitsevat yleensä työllistyessäänkin yhteiskunnan tulonsiirtoja elämiseensä,eivätkä he tällöin paranna yhteiskunnan huoltosuhdetta vaan heikentävät sitä. Meillä on myös tällä hetkellä Suomessa yli 160 000 työtöntä. Tulijoiden sijaan meidän pitäisi työllistää omat työttömämme. Suomaalaisten työttömien asettaminen työllistämispyrkimyksissä etusijalle ei ole rasismia vaan rationaalisuutta.

Haluan kysyä, eikö rasismia edusta pikemminkin se ajattelumalli, että muualta tulisi tuoda ihmisiä tekemään niitä töitä, joita me itse emme viitsi tehdä, tai että muualta tulleet voivat tehdä ne pienemmällä palkalla tai huonoimmin työehdoin kuin mihin me itse olisimme valmiita? Omasta mielestäni juuri silloin ollaan sen todellisen rasismin ääressä, kun ajatellaan, että etnisesti muuntaustaiset sopisivat meille pienipalkkaiseksi, vähääntyytyväksi ns. palveluskunnaksi.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Erinomainen kirjoitus, täyttä asiaa, juuri sitä mitä mikään muu puolue tai muiden puolueiden edustajat eivät uskalla/ymmärrä/osaa/tajua/halua tuoda esille. Siksi äänestän vain ja ainoastaan PS-ehdokkaita joka vaalissa. PS on älykkäiden ihmisten puolue.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

ensinnäkin on jo alustalähtien täysin utopiaa että nämä muslimi taustaiset maahantunkeutrujat edes ajattewlisivat työtä saati osaisisvat mitään tehdä,parempi kun ei edes ajattele moisia tänne tuotavaksi koska se on jo alkuunsa tuhoon tuomittu ajatuskin että niistä työvoimaa saadaqan ei ikinä, toinen virheellinen on 160 000 työtöntä,viimeksi tilastoissa niitä oli jo yli 500 000 ja nousussa kaiken sipilän toimien takia. osa tietenkin piilotyöttömiä,turhilla kursseilla,orjatyössä kuntouttavassa,mitä kuntouttavaa työtön muka edes tarvii ainoastaan täyspalkkaista oikeaa omaa työtä, eu lainkin mukaisesti hallitus laittomasti vain pudottaa työttömien itse maksamiaan korvauksia kun eu jo 3x on noottia antanut että nostettava perusturva keskitasolle eussa, joka on noin 1732€/kk mutta rahat katoaa vokkibisnes miesten taskuihin laittomasti ja muualle turhiin kuluihin joita ei suomella minkään järjen mukaan edes pitäisi olla.hallituksen toimien takia perusatuirvamme on suoraan valehdeltu eu tarkas

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kysyn vaan
#3

Mitkä ovat sitten ne keinot, joilla suomalaiset työttömät saadaan tekemään nämä työt, jotka eivät heille kelpaa, kuten mainitset? Joukossa on työtä, joka on välttämättä hoidettava, jotta yhteiskunta pyörii. Tuleeko maassa jo oleva ulkomainen työvoima irtisanoa ja passittaa tiehensä ja määrätä heidän tilalleen suomalaiset työntekijät? Tuleeko sosiaaliturva tehdä täysin vastikkeelliseksi niin, että jokainen velvoitetaan täyspäiväiseen työpalvelukseen vähimmäiselatuksen saadakseen? Olisiko tällöin kyse jostain muusta kuin ulkomaisen halpatyövoiman, joka ei tietenkään ole hyvä asia, korvaaminen kotimaisella ilmais- tai halpatyövoimalla. Muten yhtälö ratkaistaan? Ja millä taataan ihmisoikeussopimuksien noudattaminen, vai voidaanko niistä noin vain irtisanoutua?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000