Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari

Suomi-neidon kuolinpesä

Kieli on ajattelun väline. Pidän siitä, kun minua ”pakotetaan” perustelemaan asioita. En silloin vain ”puolusta” omaa mielipidettäni, vaan sillloin tulee mietittyä itsekin uudestaan, miksi ajattelen niin kuin ajattelen.
Kuinka moni on oikeasti todella huolestunut Suomi-neidon kuolinpesästä? Miksi me haluamme luovuttaa poliittista ja koko ajan myös enemmän taloudellista valtaa EU:lle, jossa olemme 1% ? Viisas valtio myös pitää huolta yhteiskuntamme omaisuudesta. Ei ole häpeä pelastaa oma maansa. Häpeä on elää yli varojensa.
Pauli Vahtera (2013):

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2013/08/06/suomen-valtion-tasekupla/

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000