Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Pienpuolueet haastavat Perussuomalaiset ??

YLE:n mielestä kaikki haastavat Perussuomalaiset

Kyllä pitää sanoa, että jos joku puolue Suomessa on median hampaissa tällä hetkellä, niin se on Perussuomalaiset, syykin on ilmeisen selvä, vaalivoitto häämöttää.

YLE uutisoi tänään 20.5-14, että pienpuolueet haastavat Perussuomalaiset 🙂

Aiemmin mediat toitottivat, että kaikki eduskuntapuolueet ovat Perussuomalaisten vastavoima ja on vain kaksi suuntaa liittovaltio myönteiset ja liittovaltio vastaiset (Perussuomalaiset), mutta kas kummaa, johan on kamppailuun vedetty myös nämä pienpuolueet ja nekin ovat siis YLE:n uutisen mukaan meidän vastaisia ajatusmaailmaltaan.

No, johan on kumma, kun kaikki muut puolueet ovat median (YLE) mukaan eri linjoilla, kuin Perussuomalaiset, niin silti me olemme se puolue, joka kaikkia muita pelottaa :), joten ei muuta, kuin ahkerasti nyt äänestämään, niin saadaan entistä enemmän puhetta aikaiseksi hyvän vaalituloksen myötä !

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Jorma
#1

Olen tuonut tämän esiin aiemminkin ja muualla. Osa perussuomalaisten mollauksesta johtuu sekavasta ja väärin signaloivasta nimestä.

Tiedän oikeasti monia joiden äänestys toppaa tuohon perus-etuliitteeseen. Perus = vähän tyhmä. Perus = tarjoustalon tennissukat.

Tässä testattuja nimivaihtoehtoja (jo) seuraaviin vaaleihin.

Nimenmuutos kristillisten malliin pian liikkeelle ja tulette/tulemme yllättymään. Näiden nimien copy vapaasti käytössä.

1. Suomalainen Liitto 2. Konservatiivit 3. Suomalainen Puolue
4. Kansanpuolue

Pistä Kimmo tämä eteenpäin,Timolle ja Slungalle ainakin, ja käykää tuumasta toimeen pian. Muussa tapauksesta saadaan ikuisesti kuunnella persuttelua = vähättelyä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kimmo
#2

Mahtaakohan olla niin, ettei nyt puolueen nimeä kannata alkaa vaihtamaan, onhan se nyt kuitenkin niin, että ajamme myös perus ihmisten asiaa, kuten kaikkia omalle puolueelle tärkeitä asioita, eikä se nyt aina tarkoita vähättelyä, jos puhutaan ”persuttelusta”
Ei kaikki keskustalaisetkaan naisia ole, vaikka puoluetta yleisesti kepuksi kutsutaan 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000