Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Ilmapuolustus ?

Onko sellaista olemassa ?

Nämä Venäläisten kahden lentokoneen taannoiset ”eksymiset” rajojemme sisäpuolelle, eli ilmatila loukkaukset on kyllä erittäin herättäviä, ei pelkästään siksi, että loukkauksia tapahtui, vaan siksi, että meidän omat koneemme eivät edes nousseet asiaa tarkastamaan !
Syy tähän koneidemme lentoon lähettämättä jättämiselle on se, jonka pitäisi herättää jo viimein kaikki päättäjämme, eli syynä on ollut se, että lentäjillä on ollut ylitöitä aiemmin ja siitä syystä valmiuksia ei ollut tarpeeksi ???
Mitenkä sitten, jos rajalta oikeasti joku hyökkää, pitääkö soittaa liittoon ja kysyä, voisikohan ylityö kieltoa hieman lieventää, kun olisi hieman hommia ?
Ei oikeasti Suomen turvallisuudella näin saisi pelleillä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
#1

Tuota tuota, siis tämän päiväisen selonteon perusteella, kaksi ensimmäistä konetta ilmoittivat poikkeavansa Suomen ilmatilaan, koska ukkosrintama oli päällä, no, se on ymmärrettävää, mutta se ei, että puolustusvoimamme uskovat siis sen, että kun toisen valtion koneet ilmoittavat poikkeavansa siksi ilmatilassamme, niin heti asia uskotaan ja toimiin ei ryhdytä ?
Mitenkä oikeasti, jos ilmoitus tulee vastaavasti ja mielessä onkin aivan eri tarkoitus ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PekkaS
#4

Eiköhän Kimmo kyse ole siitä että valvontamme on ollut pilkkua myöten tietoinen tapahtumien kulusta niin Suomenlahdella kuin muillakin rajoilla, eikä ole katsonut tarpeelliseksi puuttua asiaan. Se että rajanaapuri jätti pahoittelematta asiaa on ollut tökeröä ja ajattelematonta, vaikkakin ehkä suurvallalta aika… no, vähän ylimielistä käyttäytymistä mutta nyky- tai siis sen hetkinen kansainvälinen tila huomioiden ehkä jollain tavalla ymmärrettävääkin kun oikein yrittää. Nuo aikakaus- ja iltapäivälehtien yliampumiset ovat olleet vähintäänkin provokatiivisia – aivan kuin niiden takana olevat tahot eivät ymmärtäisi lainkaan Suomen erityistilannetta ja sijaintia kansainvälisessä asetelmassa ja niiden asettamia vaatimuksia. Tuskin Venäjäkään aivan ehdointahdoin haluaa kärjistää tilannetta jonka sen kapea huolto-ilmasilta Kaliningradiin Suomenlahdella herkästi saa aikaan olosuhteiden eläessä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kai Vaaralahti
#2

Oma näkemykseni tässä ilmapuollustus-Buffissa on, että koko uutisviesti on törkeästi ja tarkoitushakuisesti tehty raflaavan harhauttavaksi. Kenen etuja k.o. viestintämöhläys palvelee? Ja kenen toimesta moista hässäkkämainontaa Suomen ilmapuollustuksen tilasta levitetään? Mielestäni moinen epätotuuksiin nojautuva tiedottaminen on palvellut vain EU-liitymistä kiihkoilevien, Nato intoisten henkilöiden tavoitteita .

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ilpo
#5

Iltalehdet eivät ole mitään puolueettomia tahoja vaan yhtiöitä joiden funktio on tehdä omistajilleen rahaa. Koko ajan vääristellään jopa isoja asioita ja tehdään turhaa kohua täysin tyhjästä. Putinin sanomisiakin on irroitettu asiayhteydestään ja niistä on tehty täysin vääristyneitä uutisia, jotka kaikki ajavat samaa asiaa, eli Venäjän pelkoa, Putinin demonisoimista ja tätä kautta Natoon liittymistä. Uutisten linja on ennalta suunniteltu. Iltalehtiä lukevat nimenomaan kansan syvät rivit, ja harmittomien viihdeuutisten seassa poliittinen agenda menee huomaamatta ihmisten ajatusmaailmaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

S-300-järjestelmä 30 kpl, 360 laukaisualustaa, 3,45 Mrd.
”MiG-35 160kpl ……………………….. 7,20 mrd (Venäjä)(7000e/h)”

Kun meillä olisi 360 laukaisualustaa S300-ohjuksia, meille ei hyökkäisi kukaan helposti. Meillä olisi aito puolustuskyky. Lisäksi järjestelmän suojaamana meillä olisi vielä runsaat ilmavoimat edullisesti lennettäviä, nykyaikaisia, nopeita ja erittäin hyvät lento-ominaisuudet omaavia luotettavia lentokoneita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000