Perussuomalaiset

Kimmo Tarke

IHMISTEN OHJELMOINTIA, osa 2/3

Ihmisten ohjelmointia, osa 2, markkinoinnin ylistys.

En todellakaan siis tarkoita, että PITÄISIN valheellisesta markkinoinnista, analyyttisen ihmisen vain on pakko tietyllä tasolla ihaillakin keinoja, joilla ihmiset (muut kuin kirjoittaja) saadaan uskomaan lähes mitä vain.

Ensimmäinen suuri totuus on se, että ihmisille voidaan ”myydä” mikä tahansa ajatus, koska ikävä kyllä ihminen tapaa uskoa kaiken televisiosta tulevan totuudeksi. Samoin lehtien uutiset muka ovat totuus.

Totuutta ei nyky-yhteiskunnassamme enää ole missään, vain markkinoituja mielipiteitä.

Politiikkaan, jonka kautta (muka) ajetaan meidän ihmisten asioita, pätevät aivan samat mainostuksen lait, kuin tuotteisiin, joita meille tyrkytetään television ja muun mainonnan kautta, vaikka emme todellakaan noita tuotteita tarvitsisi.

Markkinatalouden ihmemaa ”Amerikka” on paikka, josta valheellinen mainostustapa on peräisin.

Siellä keksittiin jo ajat sitten tapoja, joiden avulla mainostukseen upotetaan hypnoottisia keinoja, joiden avulla ihmiset saadaan OSTAMAAN. Onneksi Suomessa on ollut taho, joka on onnistunut vastustamaan kaikkein törkeimpien hypnoottisten konstien rantautumista meille.

Kuuluisa joukkohypnoosin käyttäjä Valitut Palat (Readers Digest) yritti rantauttaa törkeät markkinointikeinot Suomeen, onneksi se estettiin. Tiedän kuitenkin vuosien takaa monia ”uhreja” ja olen nähnyt miten avainsanoihin perustuva hypnoottinen markkinointi puree ihmisen mieleen.

Silti, emme suinkaan ole immuuneja, on selkeästi havaittavavissa että kansalaisiamme on huijattu monta kertaa, ja pahoin. Ei välttämättä joukkohypnoosin keinoin, vaan esittämällä asiat siten, mitä kuulija itse haluaa kuulla!

EU:iin liittymistä mainostettiin kirjoittajaa etovin keinoin. Saatte KAIKEN, halpoja autoja, halpaa viinaa, maahan virtaa rahaa joka ikkunasta, työtä löytyy kaikille ja hyvällä palkalla lisäksi, hyvinvointi sen kuin lisääntyy Suomessa kunhan vain äänestätte EU:n puolesta!

Miten on käynyt, mikä on totuus? Ei ollut se, millä EU meille myytiin, se myytiin meille syvimpien toiveittemme toteutumana. Totuus on toinen, loputkin työpaikkamme ovat menneet, palkat alentuvat koko ajan, halpoja autoja ja viinaa ei ole, rahaa ei tule maahamme vaan ainoastaan menee pois meiltä!

EU-äänestyksestä on sen verran aikaa, että varsinkaan nuoremmat lukijani eivät sitä muista. Siksi on tärkeää toistaa asia: Ihmisen historian tuntemus on tärkeää, asiat toistuvat, koska opiksi ei ole otettu. Siis, huijattavat kansalaiset eivät ole ottaneet opiksi. Tottakai huijarit toistavat samaa hyväksi havaittua kaavaa niin kauan kuin se ikinä puree.

Tällä hetkellä iso asia, joka kabinettiporukan toimesta kaikin keinoin halutaan pitää pois kansanäänestyksestä, on NATO. Siitä tulee samanlainen valheellisen mainostuksen kohde, kuin EU:sta kymmeniä vuosia sitten.

Homma on jo aloitettu! Yle, jonka pitäisi olla puolueeton, levitti peräti UUTISISSAAN pari viikkoa sitten paikkaansa pitämätöntä propagandaa (mainos) siitä, että Natoon liittyminen (taas kerran, heh, heh) toisi meille TÖITÄ ja varallisuutta. Jne. jne.

Politiikan ja markkinoinnin yhteistoiminnasta hyväksi esimerkiksi otan suoran lainauksen fiktiivisestä kirjasta, jossa kuvataan todella raadollisesti sellaisen puolueen nousua, joka vie maamme perikatoon, ja suurimman osan ihmisistä orjiksi. Suomi muuttuu totalitääriseksi, ja valtaa pidetään yllä poikkeuslaein jne., kuten kunnon diktatuurissa tehdään. Köyhä ei ole mitään, rikkaat sanelevat. Kokoomus tulee mieleeni, mutta lukekaa kirja itse… Itse mielelläni en käytä voimasanoja, mutta lupasin suoran lainauksen, joten niitä on, hieman siistityssä muodossa tässä. Suorasta lainauksesta muutan muutaman kohdan, joilla ei ole oleellista lainauksen sisällölle. Lainaus on Janne Kuusen kirjasta ”Vapaus”. Lainauksessa puhuu mainostoimiston johtaja, joka aikoo viedä uuden puolueen huipulle.

”(Uusi puolue) ei joudu vastaamaan mistään aikaisemmasta, ja se tulee olemaan kortti meidän hihassa… Periaatteessa voidaan lupailla mitä vaan, kansa janoaa muutosta, ne ovat kyllästyneet tähän seisovaan veteen… Draamaa! Magiikkaa! Annetaan niille sitä mitä ne haluaa… Suuri Tarina! S….tana, luvataan niille leipää, ja annetaan sirkushuveja….

Tärkeintä on syöttää sitä mielikuvaa, että kaikista tulee voittajia. ME tiedetään h…vetin hyvin, että se ei ole mahdollista, vaan päinvastoin voittajat tarvitsee isoa häviäjien joukkoa. Kun me lanseerataan tarpeeks totaalitäärisellä volyymilla tätä yhtenäisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista ja muuta konsensus p…kaa, niin kansa lopulta uskoo että kaikki on yhtä suurta voittajien perhettä ja kuuluu samaan yhteiskuntaluokkaan, siihen ylempään.”


Kuulostaako tutulta!? Noin meille myydään asioita, jotka ovat omaa etuamme vastaan. Silti useimmat meistä menevät lankaan…

Tämä bloggaukseni osa kaksi käsitteli suppeassa muodossa valheellista mainostamista, joka ei todellakaan ole kaukana propagandasta, joka on kolmannen osan aihe.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000