Perussuomalaiset

Kimmo Tarke

EHDOTON EI NATOLLE

 
Kuvan mukaista rintanappia jaoin eduskuntavaaleissa. ”Natonvihreän” tekstin päälle on vedetty ”verellä” rasti. Taiteellinen toteutukseni jo kertoo, mitä mieltä olen. (näköjään ongelma saada kuvaa PS blogiin… en näemmä osaa. Jäi sitten kuva pois, harmi)

Euskuntavaaleissa 2015 olin ehdokkaana jyrkempi, kuin mikä oli puolueeni suositus. Minä sanoin selkeästi EI, puolue sanoi, että tutkitaan. Toki tuo tutkiminen minullekin sopi, ja sanoinkin niin. Tietenkin aina pitää selvittää tarkkaan kaikki asiat.

Nyt on valmistunut selvitys, jonka perusteella eduskunnan pitäisi sitten vetää johtopäätöksiä.
Aikataulullisesti olisi erittäin tärkeää, että asia otettaisiin käsittelyyn vasta eduskunnan kesäloman jälkeen, syksyllä! Miksikö? Siksi, että aihe on Suomelle niin huipputärkeä, ettei missään tapauksessa siitä tule lähteä tekemään edes hätäisiä arviointeja, saati sitten minkäänlaisia päätöksiä.
Edes jatkotoimia koskevia.

Euroopan Rahaliittoon jo liityttiin perustuslakimme vastaisesti, mikään Natoa koskeva asia todellakaan ei saa mennä samalla tavalla. Isäntämääsopimus Naton kanssa oli jo allekirjoittajilta maanpetos mielestäni, koska moiseen heillä ei ollut valtuuksia. Natosta pitää siis järjestää sitova kansanäänestys, ei neuvoa antavaa. Ja tällä kertaa valehteluun mediassa tulee puuttua eri tavoin, kuin täysin valheelliseen EU:n mainoskampanjaan.( Josta jokainen sen silloin nähnyt tietää, että mikään luvattu hyvä ei toteutunut. Päinvastoin, menetimme sata kertaa enemmän, kuin mitä meille luvattiin lisää!)

Tähän mennessä Natokiimaiset ovat jo varmaan kirjoittaneet tätä bloggaustani vastaan kommentteja, lukematta loppuun asti.

Menen seuraavaksi itseeni.

Olen Veteraanin poika. Ja jouduin asumaan kouluikäisenä kymmenen vuotta silloisessa kommunisikaupungissa. Kummastakin syystä en todellakaan ole kovin suuri ”ryssien” ystävä!

”Ryssät” ovat lainausmerkeissä siksi, että pitäisi viitsiä miettiä, KETKÄ ovat itäpuolella Suomalaisille uhka.

Ne, keitä minä inhosin, olivat Neuvostoliiton kommarijohtoon kuuluvat. Kreml, KGB jne.

NL kaatui mahdottomuuteensa, mutta Kreml, Kgb, ja ja vastaavat edelleen johtavat Venäjällä, ja ovat uhka Suomelle.Neuvostoliittoa ei ole enää, organisaatiot eivät hajonneet samalla tavalla…

Ehkä vanhat kommarit, jotka edelleen haluaisivat takaisin vallankahvaan Venäjällä, ovat vähemmistössä onneksi, mutta nyt ovat vallasa Putin organisaatoineen, ynnä muut oligarkit.

Minä siis en suhtaudu mitenkään myönteisesti Venäjän nykyjohtoonkaan, mutta vielä vähemmän Naton ja Usan pyrkimyksiin, joitten molempien yritys on vain ja ainoastaan KÄYTTÄÄ HYVÄKSI Suomea!

Annan nyt siis avoimet ovet molempien puolien TROLLEILLE ryhtyä haukkumaan minua 🙂

Lopuksi se tärkein!!

Venäjä todellakin haluaa puskurialueen itsensä ja länsivaltojen väliin! Se on SUOMI!

Jos nyt hiukankin Natokiimaiset järkeä käyttäisivät, huomaisivat selvityksestä myös kohdan jossa mainitaan, miten ”Naton ja Venäjän rajakilometrit KAKSINKERTAISTUVAT, jos Suomi liittyy…”

Eikö tässä kohtaakaan vielä ne kaksi aivosolua tapaa keskenään?
SIIS, Venäjälle on hyvin tärkeää, mten Suomi toimii!

JOS Suomi pysyy täysin liittoutumattomattomana, Venäjä on tyytyväinen, ja varmaankin saamme siitä päätöksestä taloudellisen hyödyn.(joka EI ole kateitten Eu-maitten mieleen, varsinkaan Saksan)

Jos Suomi lähtee Natoon, itäraja sulkeutuu. Kaupankäynti on myös pystyssä sitten. Mutta sehän sopii EU:lle toi hyvin! Ovathan koko ajan olleet kateita, ja pyrkineet estämään, Suomen kaupankäyntiä Venäjän kanssa.

Lukijani, Suomalaiset, miettikää kerrankin, mikä on TEIDÄN oma etunne!

Teille on vuosikymmenien mittaan esitetty valheellisia näkemyksiä, ja tänä päivänä näemme, että meitä kaikkia on huijattu järjestelmällisesti.

Oisiko aika nyt lopettaa huijaamiseen alistuminen, ja seuraavissa kuntavaaleissa valita HENKILÖITÄ, ei puolueita!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


37 kommenttia
Oikein
Tyytyväinen
#1

Presidentti Niinistö on melkein ainoa perussuomalainen ja ylipäätään riippumattoman Suomen puolustaja! Nämä USAa nuoleskelevat eu-nato nahkiaiset kuten Stubbit, Kataiset, ym. on ihan karseeta sakkia, verrattavissa aikoinaan tähän Taistolaisliikkeeseen ulkopoliittisen instituutin ja joidenkin armeijaa lähellä olevien piirien mediapolitrukkeneineen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#11

On se hyvä että joku uskaltaa sanoa suoraan että Ehdoton ei Natolle vaikka Eu-Trollit , Brysselin perseen nuolijat,Satenkaari lipun heiluttajat ja huumehörhöt ja muu Suomea tuhoava roska porukka alkaakin nimitteleen Venäjän Trolliksi.
Niinistöstä olet vain osittain oikessa,Kyllä Väyrynen olisi ollut paljon Persumpi Presitentti ! Tänään alkaa suuri Naton sotharjoitus Suomessa….. Ajatelkapa mihin vaaraan Suomi joutuu tämän takia ???

Esim. jos sattuu vahinko maalla ,merellä ilmassa tai veden alla kun Venäjä ja Nato pullistelee kilpaa Suomen rajoilla ja jos siitä seuraa kostoisku puolin tai toisin ??? Nato koneet on Suomen maaperällä siinä tapauksessa jos Suomen maa perää käytetäään hyväksi Venäjän pomituksiin niin on sanomattakin selvää että kaikki Suomen satamat ,lentokentät ja Internet kone huoneet lentäää savuna ilmaan jos vahinko tapahtuisi !!!
Miksi Presitetti Niinistö ottaa niin suuren riskin ? Väitän ettei Väyrynen olisi ottanut !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#15

Vaikka vahinko on erittäin epätodennäköinen niin se on mahdollista kun hävittäjät lentävät sokkona pilvien seassa muutamien kymmenien metrien päästä toisiaan ja ydinkäyttöiset sukellus veneet seikkilevat sokkona Itämerelllä jne..
Ryssä on Ryssä, sen persetä ei kannata nuolla ,mutta ei sille myöskään kannata riitaa alkaa haastamaan,mutta natsien ja sateenkaari liputtajien persettä ei kanataisi nuolla !
Mikä saatana siinä Suomalaisilla on niin vaikeaa seisoa omilla jaloillaan nuolematta puolueettomina ilman riidan haastamista ?
Talouden kuntoona laittamiseenhan meidän pitäs keskittyä että saamme velat maksettua eikä sekoilla ja tehdä lisää velkaa ja kuluja joka puolelle ja pilata suhteita naapureihin.
Ruotsin kanssa ei saisi harrastaa mitään puollustus yhteistyötä !
Etsikööt sateenkaari korvakorupojat ja terroristit ja muut joutilaat itse niitä kuviteltuja sukellus veneitä,meidän ei tarvitse sekaantua niiden moraalittomiin sotkuihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#16

Kannattaa muistaa että Ryssille ei vittuilla !

Esim. 1.eilen Formuloissa nähtiin miten käy kun alkaa julkisesti vittuileen, Vettel sai sellaisen opetuksen ,että muistaa lopun ikää pitää pienempää suuta !
Esim. 2. Venäjän elätti Huora-maa Ukrainan sai myös opetuksen miten käy kun alkaa huoraamaan yhtäaikaa Eu:n ja Naton kanssa.

Ryssiin pitäisi Suomen suhtautua samoin kuin naapurissa asuvaan moottori pyöräjengiläiseen ei sekaannu sen asioihin, ei soita suuta , Ei anna käyttää tonttia sen vastustajien hyökkäämiseen tai edes pullisteluun eikä varsinkaan persettä saa alkaa nuolemaan eikä huoraamaan kuten Ukraina teki. Näin voidaan asua sovussa ja tehdä kauppaa ja hyötyä siitä kun asumme Ryssien naapurissa.
Sotaa ja maailman sotaa on aivan järjetöntä tahallaan hommata ! Suomi saattaa olla pahimmassa tapauksessa 3. maailman sodan aloittaja tällä Eu/Naton nuolu politiikalla

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Harjoitus tekee mestarin
Iloinen
#12

”Yhteistoiminta venäläisten kanssa kehittää niin taktista osaamista, yhteensopivuutta kuin luottamustakin, maavoimien vetäjä Toivonen tietää. Red Star 16 on tiivistempoinen joukkoja monialaisesti kouluttava harjoitus. On erittäin mielenkiintoista nähdä, miten suomalainen osaaminen toimii yhdessä venäläisen osaamisen kanssa. Siitä ei ole ainakaan haittaa, että suomalainen nuoriso on harvinaisen yritteliästä, aloitteellista ja kielitaitoista väkeä, kenraali kiittelee.”

Miltä kuulostaisi? Onkohan koko Suomella hirttynyt EU-USA-Nato-hihna päälle. Kun hihna hirttyy päälle, niin siitä seuraa yleensä kertakaikkinen sekamelska ja usein onnettomuus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Svinhufvusson
#13

Tämä kommenttisi vanheni huonosti ja oli jo alkujaan olettava, että sanaseppo Sauliin voisi mukamas luottaa. Kuten muutkin, hän käänsi tekonsa sanojensa vastaisiksi vaalien jälkeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Realismi voittaa lopulta
Iloinen
#2

On se kummaa sakkia tuo Nato-käpykaarti, joka leikkii urhoa kuin lapset hiekkalaatikolla uskoen Setä-Samulin autuuteen. Riippumaton Suomi on on ihan parhaassa asemassa kuin koskaan ennen. – Nykyiset aseet ovat sitä luokkaa, että kukaan maapallolla ei ole turvassa. Kyse on minuuteista, jos olet joutunut kohteeksi. Siispä, vältä kaikin keinoin, että et ole koskaan kenenkään kohde. Siinä on elämänohjetta, joka saattaa pitää hengissä. Kaikki muu on tunnehöyryistä höpinää, jota uskoo ken tahtoo. Amerikka rakentelee omaa blokkiaan tulevaa ykkösvaltiota Kiinaa vastaan. Ei meidän tarvi olla siinä käyttömateriaalina. Hoitakoot omat asiansa mieluiten Atlantin takana omien rajojensa sisällä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Olen erimieltä kanssasi
#3

Riippumattomuus loppuu silloin kun painostus alkaa ja on pakko valita puolensa. On parempi tehdä se länsimielinen valinta omin päin kuin sanoa painostettuna kyllä idälle. Ei ole olemassa hyvää tahtovaa Venäjää vaan kansallismielinen, historiansa mahtia takaisin halajava, menneisyydessään elävä takapajuinen valtio, joka mieluummin aiheuttaa konflikteja naapuriensa kanssa, kuin puuttuu omiin sisäisiin ongelmiinsa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

sinähän se uskot satuihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

…vaan on maailmaa ympäri 10 lentotukialuksella pommittava suurvalta, jota Venäjä pelkää. Venäjällä on vain 1 lentotukialus, jota se ei edes käytä. Venäjällä on lähinnä puolustusaseita, tuolla toisella hyökkäysaseita, ja se on niitä käyttänytkin, tappanut miljoonia ja kaatanut kymmeniä hallituksia suorin hyökkäyksin ja tukemalla terroristeja, siten, että suuri alueita on kaaoksen vallassa. Niiltä meillekin tulee pakolaisia, jos olet huomannut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ydinase uhkailut
#14

Maailmassa viimevuosina vain Venäjä ja Pohjois Korea ovat uhkailleet ydinaseen käyttämisellä muita maita. Sinusta ne kai ovat puolustusaseita-

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#17

Onhan jotkut käyttäneetkin ydinaseita,uhkailu on pieni paha siihen verrattuna.
On aivan päivän selvää että jos koko Eurooppa ja Nato yhdessä hyökkää Venäjää vastaan niin eihän sille jää vaihtehtoja kuin laittaa ydinaseet(joita riittää) laulamaan.
Pieni vahinko esim. Itämerellä voi laukaista sodan ja ydinaseet. Suomi on mailman huonoimmalla sijainilla siinä tapauksessa !
Jos me oltaisiin Natossa meidät pommitetaan maan tasalle heti ensimmäisenä päivänä !
Jos emme ole ,niin siinäkin tapauksessa meidän sijainti on huono koska on olemassa ydinaseille torjunta ohjukset joilla osa pommeista voidaan tuhota ennen määränpäätä ,niin silloinhan ne tippuu tänne vaikka niiden osoite ei olisikaan Suomi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kukaan ei ole hyökkäämässä
#18

mutta Venäjän pieni mies mököttää kun sitä ei oteta isompien leikkeihin mukaan. Siinä saa koko kansa maksaa yhden ihmisen komplekseista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

USA-uskovaisen onnela!
Hämmentynyt
#8

Yhdysvaltain kongressin edustajainhuoneen entinen puhemies John Boehner on esittänyt kovaa kritiikkiä puoluetoveriaan, republikaanien presidenttiehdokkuutta tavoittelevaa Ted Cruzia kohtaan. Boehner kutsui keskiviikkona Cruzia ”Luciferin ruumiillistumaksi” Kaliforniassa Stanfordin yliopistolla järjestetyssä tilaisuudessa. Minulla demokraattiystäviä ja republikaaniystäviä. Tulen toimeen lähes kaikkien kanssa, mutta en ole koskaan työskennellyt surkeamman nartun penikan kanssa, Boehner arvosteli Cruzia. Hänestä tulee presidentti vain kuolleen ruumiini yli, Boehner lisäsi. Boehner luonnehti Stanfordin tilaisuudessa itseään republikaanien presidenttiehdokkuutta tavoittelevan liikemiehen Donald Trumpin ”tekstiviestikaveriksi”. Hän kertoi pelanneensa golfia Trumpin kanssa jo vuosien ajan. Boehner luopui USA-edustajainhuoneen puhemiehen tehtävästä viime vuonna.

EI OLE KEHUMISTA TUOSSA KEHITTYNEISYYDEN TASOSSA ATLANTIN TAKANA!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

”Suomi tekisi kohtalokkaan virheen liittyessään Natoon, koska se tarkoittaisi avointa sotilaallista uhkaa Venäjälle. Suomi muuttuisi neutraalista valtiosta vihollismaaksemme, sanoo moskovalainen sotilasanalyytikko Igor Korottshenko.

Reservin eversti Korotshenko uskoo, että vastatoimet tehtäisiin maltillisen harkinnan jälkeen. Vastatoimien päämäärä olisi Suomesta aiheutuvan uhan poistaminen.

Korotshenkon mukaan Venäjä suhtautuu kielteisesti Suomen ja Naton yhteisiin sotaharjoituksiin, koska niitä pidetään keinona muokata kansalaisten mielipidettä sotilasliitosta myönteisemmäksi.
Venäjän sotilasoppi korostaa Nato laajenemisesta syntyvää uhkaa

Laajalevikkisen Komsomolskaja Pravda -sanomalehden sotilaskommentaattori ja eläkkeellä oleva eversti Viktor Baranets suhtautuu Suomen mahdolliseen Nato-jäsenyyteen vieläkin suorasanaisemmin.

– Jos Suomi liittyy Natoon, niin Suomi on välittömästi Venäjän armeijan seuraava maalitaulu. Teidän pitää tajuta se, Baranets sanoo.” yle

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Asiaa
Vihainen
#9

Baranets ja Korottshenko näyttää puhuvan pelkkää asiaa. Meillähän on Suomessa tätä porukkaa, joka haluaa Suomen olevan joku eteen työnnetty Amerikan länsimaisuuden tukikohta. – Täysin älytöntä lapsiamme ja lapsenlapsiamme kohtaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

res.ylil.
Tyytyväinen
#5

juuri näin! nato kiimassa ovat rkp ja hännystelijänsä, haluavat meidät suomalaiset taas kerran sotimaan puolestaan.

ei kiitos!

venäjä on tärkein naapurimme ja kauppakumppanimme!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#10

Täytyy muistaa myös että venäjä on antanut suomen pitää taistelun jälkeen oman maansa eikä ole provosoinut meitä.Ruotsi toinen suomen valloittaja pitää metakkaa kokoajan venäjää vastaan.suomi on ansainnut itsenäisyyden itse jota myös venäjä kunnioittaa.Koska suomi ei nöyrry populismiin ruotsin takia toivottavasti.Veteraanit lunastivat tämän luvan toimillaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000