Perussuomalaiset

Kimmo Tarke

85 - Kaksi vuosisataa Suomessa

 
1885:
Venäjä oli vuosisadan alussa vapauttanut Suomen Ruotsalaisesta ikeestä, ja lopulta Suomen kieli, kuten Suomalaisuuskin pääsivät kehittymään. Valtiopäivätkin olivat alkaneet kokoontua säännöllisesti alkaen 1863. Kehityssuunta oli selkeästi Suomalaista valtiota kohti, mikä toteutuikin 37 vuotta myöhemmin. Nokialle perustettiin selluloosatehdas.

1985:
Tässä välissä Suomi oli itsenäistynyt, ja oli käyty kaksi maailmansotaa. Kummassakaan Saksa ei pystynyt valloittamaan Eurooppaa, ja siksi lähtikin vuosisadan loppupuolella uuteen valloitusyritykseen perustamalla Euroopan Unionin.

Vuonna 1985 Suomessa oli kaikki melko hyvin, vaikka meitä oli jo alettu ajaa ”Eurokuntoon” salaisin sopimuksin. 1985 ei ollut suurta työttömyyttä, ei lamaa vielä, eikä maahanmuuttoa.
Nokia matkapuhelinten tie maailman suurimmaksi valmistajaksi oli juuri alkanut.

2085: (skenaarioita)
Nokia, niin kuin muukin teollisuutemme on kuollut ja kuopattu jo aikoja sitten.

Saksa voitti lopulta, ja Amerikkalaisten korporaatioiden tuella kuppasi Suomen tyhjäksi luonnonvaroista. Suomalainen joutuu maksamaan ulkomaiselle yhtiölle jopa juomastaan vedestä.
Kaikki kynnelle kykenevät ovat lähteneet, jälelle jääneet yrittävät pysytellä hengissä talvella.
Vuosisadan alkupuolella auliisti maahan ottamamme väestö viimeistelee Suomen paluun keskiajalle. Kristityt tapetaan, ja ihmisoikeudet lentävät romukoppaan. Sharia-laki astuu voimaan.
Valot sammuvat, palataan historian hämärään, noin vuoteen 1585.

Ellei teitä kiinnosta tämä synkeä kuva tulevaisuudestanne, pysäyttäkää siihen johtava kehitys NYT.

Se tapahtuu äänestämällä eduskuntaan Perussuomalaisia, jotka pyrkivät pelastamaan Suomen Suomalaisille.

Varsinaissuomessa asuva, äänestä numeroa 85.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000