Perussuomalaiset

Kaj Turunen

EU tiukkana: Suomelle ja Venäjälle talouspakotteita

EU harkitsee taas lisää talouspakotteita Venäjälle. Suomen esitettävä talouspakotteiden sijalle muita painostuskeinoja.

Talouspakotteita voidaan hyvinkin perustella, mutta myös arvostella. Etenkin Suomessa.

Venäjälle asetettujen talouspakotteiden vaikutukset jakautuvat erittäin epätasaisesti EU:ssa. Suurimpia kärsijöitä ovat Baltian maat ja Suomi.

Venäjälle kohdistetut talouspakotteet käytännössä ovat myös pakotteita Suomelle. Valtiojohdoltamme on löydyttävä sen verran selkärankaa, ettei edes neuvotella pakotteista, vaan erivapaudesta jäädä niiden ulkopuolelle tai Suomelle maksettavasta korvauksesta.

Elinkeinoelämän keskusliiton Venäjästä vastaava johtaja Kai Mykkänen varoitti aiemmin, että Suomesta voi hävitä kymmeniä tuhansia työpaikkoja pakotteiden vuoksi. Suurimmat menettäjät olisivat Itä- ja Kaakkois-Suomi.
http://yle.fi/uutiset/asiantuntija_suomesta_voi_havita_kymmeniatuhansia_…

Viime päivinä olemme saaneet kuulla rajuja irtisanomisuutisia maassamme. Meillä ei ole varaa itse tehdä yhtään työtöntä tähän maahan. Venäjää ja Putinia voidaan painostaa muutenkin kuin ampumalla omaan jalkaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Meillä ei julkaista myöskään USA-EU:n ja EU:n sisäisen rintaman repeämisestä Ukrainan asiassa.

9.2. Sarkozy vaati venäjänkielisen väestön suojelemista Ukrainassa ja Krimin kansaäänestyksen kunnioittamista. Marine le Pen sanoi muutama päivä sitten, että EU:n ei pidä olla mukana Yhdysvaltojen Euroopan sotaretkissä mukana.
Kreikka on lipeämässä.
Espanja seurannee Kreikkaa ja Ranskaa
Saksassa on voimakas oppositio asialle.
Unkari lipeilee.

eivätkä ole ainoat.

pitäisikö meidänkin varautua sanktioiden purun jälkeiseen aikaan ja viritellä jo valmiiksi kauppasuhteita?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000