Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Näillä eväin Kuntavaaleihin2021

Koulutuksen asiantuntija valtuustoon

Vantaalaisen hyvinvointi on tärkeintä. Päätöksenteon on oltava reilua ja avointa. Jos haluat muutosta, mene vaaliuurnille ja äänestä muutosta.

* * *

Olen palvellut Vantaan kaupunkia opettaen lapsia vuodesta 1980, ensin pari vuotta Hiekkaharjussa, sen jälkeen Pähkinärinteessä. Pääsin eläkkeelle, nyt on aikaa tehdä politiikkaa.

Olen Vuoden luokanopettaja 2013. Teen edelleen kouluissa opettajien sijaisuuksia. Tuntuma koulun arkeen säilyy, mistä on hyötyä päätöksenteossa.

Olen viiden lapsen isä. Minulla on kaksi lapsenlasta. Harrastan tennistä ja juniorikoripalloilu on lähellä sydäntäni. Lemmikkimme on kissa Wilbur. Asun Vapaalassa.

Olen kaupunginvaltuutettu, kuntavaaleissa 2017 sain 501 ääntä. Olin ehdokkaana myös eduskuntavaaleissa 2019, sain 1505 ääntä.

Vantaan Perussuomalainen valtuustoryhmä ajoi koko valtuustokauden ajan pientaloalueiden puolta, jotta niitä ei pilkottaisi palasiksi. Myös viheralueet ovat tärkeitä.

Minulle kuluneen valtuustokauden kohokohta oli, kun uusi, hieno Hämeenkylän koulu valmistui. Sen yhteyteen saatiin komea liikuntahalli. Vantaalle on rakennettava lisää liikuntahalleja Hämeenkylän hallikonseptin mukaan.

Lasten ja nuorten pitää edelleen saada liikkua ja urheilla maksutta kaupungin koulujen saleissa ja urheilukentillä.

Uudet lähiliikuntapaikat ovat rautaa, niitä lisää. Nyt on Pähkinärinteen vuoro.

Kaavoitukseen on kiinnitettävä tiukemmin huomiota, jotta alueiden välistä voimakasta eriytymistä voidaan ehkäistä. Erityisen huolissani olen Myyrmäen kehityksestä.

Päätä pidempi.

* * *

Vaaliteemani:

1. Turvallinen koulupolku

Oppimisen tason nostoon lisää rahaa. Koulukiusaamiselle saatava stoppi. Koulurakennuksista pidettävä huolta. Ei enää yhtään homekoulua. Kouluruokaan laatua.

2. Arvokas vanhuus

Vantaan vanhusten palvelut saatava kuntoon. Omaishoidon tukeen korotus. Sporttikortti kaikille yli 65-vuotiaille. Liikkumalla terveyttä.

3. Vantaan ratikka

Ratikkahanke ylettömän kallis. Tilalle halvemmat ja joustavammat sähkönivelbussit. Ei vantaalaisten rahaa turhaan Suomi-rataan. Riittävästi parkkipaikkoja.

* * *

Teen vielä jokaisesta teemastani erilliset blogikirjoitukset.

http://kaiarilundell.blogspot.com/2021/02/nailla-evain-kuntavaaleihin2021.html

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Tervejärkistä kunta-/kaupunkipolitiikkaa – parasta vaalimenestystä Lundellille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kai-Ari Lundell Luokanopettaja, kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu
#3

Kiitos, pyrimme Vantaalla vahvaan vaalivoittoon 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Olihan siinä paljon hyviäkin asioita.

Jotenkin vaan Vantaan mamuistuminen jää paitsioon, vaikka se on jokapäiväinen ja ikävä ongelma suurimmalle osalle vantaalaisista.

Kun sanot, että olet huolissasi etenkin Myyrmäen tilanteesta, niin siinä tulee esille perin inhimillinen piirre: mamuistumisesta ollaan huolissaan vasta sitten, kun se astuu esiin oman asuinalueen liepeillä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kai-Ari Lundell Luokanopettaja, kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu
#4

Huolissaan ollaan koko Vantaasta, mutta Myyrmäen putoaminen alimpaan veronmaksuluokkaan on ollut ällistyttävän nopeaa, kun taas esim. Hakunilan tai Koivukylän tilanteet ovat olleet tiedossa jo pitkään.

Mamuistumisen ongelmat ratkotaan pääosin valtiollisissa vaaleissa eli eduskuntavaaleissa. Ja Vantaa on jo hävinnyt kisan, nyt vieraskielisiä on jo joka viides. Vaikka Vantaalle ei muuttaisi yhtään vieraskielistä, v. 2050 puolet on jo vieraskielisiä. Syntymätahti on toinen kuin kantavantaalaisilla.

Pitää kuitenkin muistaa, että ykkösenä ovat venäläiset ja kakkosena virolaiset, molemmat ryhmät työllistyvät nopeasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000