Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Karkotus Suomesta

Siivoaminen on alkanut?

32-vuotias Awat Wahab Hamasalih on karkotettu Iso-Britanniaan, jonka kansalainen Hamsalih on.

Suojelupoliisi esitti karkottamista Maahanmuuttovirastolle jo v. 2013. Hitaalta tuntuu, kun nyt tiedetään, että Suojelupoliisi on katsonut Hamasalihin vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Supo ei erittele karkottamiseen johtaneita syitä julkisesti.

Eurooppalaiset demokratiat ovat haavoittuvaisia terrorismin suhteen. Cnn:n mukaan 20 terroristiryhmää on valmiina iskemään Euroopassa – Ranskassa, Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa, Euroopan ytimessä.

Tänään Belgiassa on pidätetty 13 terrorisminvastaisessa operaatiossa, ja Ranskassa ja Saksassa on tehty terrorismin vastaisia operaatioita.

Pelottavaa.

Pelottaa, että sota terrorismia vastaan hävitään.

Kaikki Euroopassa toimivat terroristit eivät suinkaan ole muualta tulleita. Omastakin takaa näyttää löytyvän.

* * *

16.1. Iltalehti

Suomesta karkotettu islamisti ei vastustellut Helsinki-Vantaalle saatettaessa

Kurditaustainen 32-vuotias Awat Wahab Hamasalih ei vastustellut, kun hänet saatettiin Helsinki-Vantaalle karkotettavaksi.

Hamasalih on merkittävä vallankäyttäjä islamistisen Ansar al-Islam (”Islamin avustajat”) -liikkeen Euroopan toiminnassa. Ansar al-Islamilla on läheiset yhteydet al-Qaidaan ja muun muassa Yhdysvallat on luokitellut sen terroristijärjestöksi.

Hallinto-oikeuden päätöksen mukaan Suojelupoliisi katsoi Hamasalihin vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Sen tarkemmin Supon ylitarkastaja Tuomas Portaankorva ei erittele karkottamiseen johtaneita syitä julkisesti.

Tutkijat katsovat, että Hamasalih – joka esiintyy myös nimellä Awat Karkuky – kuuluu Ansar al-Islam -liikkeen Euroopan-johtokuntaan ja on hyvin läheisissä väleissä liikettä johtavaan mullah Krekariin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000