Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Happy Flappy Soini

Hauska pikku-uutinen, pelisovellus Happy Flappy Soini on noussut Apple Suomen sovelluskaupan kolmanneksi ladatuimmaksi ilmaissovellukseksi. Pelissä lentävä Timo Soini seikkailee peruskorjattavan Eduskuntatalon pylväsviidakossa.

Nyt kaikki hulluna lataamaan Happy Flappy Soinia älypuhelimiinsa. Pelin saa sekä Applen iOS Storesta että Google Play -kaupasta.

Toivottavasti Soini lentää kohti vaalivoittoa.

Lennä, Soinin Timo, lennä!

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2015/02/happy-flappy-soini.html

* * *

12.2. IS    Flappy Birdiä mukaileva Happy Flappy Soini nousi hitiksi suomalaisten sovelluskaupassa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on noussut suosituksi pelisankariksi Applen Suomen sovelluskaupassa. Flappy Birdiin perustuva Happy Flappy Soini on noussut kaupan kolmanneksi ladatuimmaksi ilmaissovellukseksi.

Se ei ole ihan pieni suoritus, sillä peliä ladataan tällä hetkellä enemmän kuin valtavaa amerikkalaista kuvapalvelu Instagramin sovellusta. Soinipelin edellä ovat tällä hetkellä vain WhatsApp ja ZigZag-peli, näkyy sovelluskauppoja seuraavan App Annie -palvelun sivuilta.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Kai-Ari Lundell Luokanopettaja, kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu
Iloinen
#1

http://yle.fi/uutiset/timo_soinin_nimea_kantava_mobiilipeli_suuressa_suosiossa__nuoriso_ymmartaa_hyvan_huumorin_paalle/7803674

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000