Perussuomalaiset

Jyrki Åland

Sinä maksat - sulle mulle suhmuroinnin

3 kommenttia

Uuden johtamismallin piti tuoda muutoksia Turun hallintoon. Viime viikkojen poliittista keskustelua katsellessa näin ei ole tapahtunut, vaan päinvastoin. Vielä ei ole pormestarista tietoakaan, mutta tuolileikki poliittisilla nimityksillä on alkanut.
Kerrankin Turulla olisi ollut mahdollisuus näyttää, että johtamisjärjestelmä muuttuu oikeasti ja poliittisista virkanimityksistä luovutaan, mutta ei. Valtuustossa jo nähtiin millaista eripuraa ja keskustelua kansliapäällikönvirka aiheutti. No kukapa haluaisi toimia pelkkänä kumileimasimena.
Tuleva kansliapäällikönvirka on niin sanottu supervirkamies, jolle tulevassa hallintomallissa kasaantuu tarpeettoman paljon valtaa. Luonnollista on, että tälle paikalle on tyrkyllä nykyiset johtavat virkamiehet. Ikävä kyllä tähän vastuulliseen tehtävään valitaan vain yksi ja toinen, niin mitä toiselle tehdään?
Tässä kohtaan astuu mukaan Turun malli, eli perustetaan uusi huippuvirkamiespesti, joka vastaa konsernin omistajanohjauksesta. Näin vältytään ikäviltä valinnoilta ja taas vanhat puolueet saavat omat miehensä johtaviin tehtäviin.
Tragikoomisinta on, että nämä virkatehtävät ovat yleisessä haussa ja päätökset siitä kuka tehtäviin valitaan, on jo tehty kabinetissa. On sanomattakin selvää, että meille ei hakeudu johtaviin virkatehtäviin uusia päteviä nimiä. Kuka näkisi sen vaivan koska puoluekirjan värillä on edelleen väliä.
Meillä olisi ollut mahdollisuus oikeasti muuttaa tapaamme toimia, mutta siihen emme näköjään ole vieläkään valmiit.

Hyvä turkulainen sinä maksat! Tämä poliittinen kesäteatteri on niin läpinäkyvää, että oksettaa. Demaritkin jaksoi vitkutella päätöstään 30 miljoonan sijoitukseen ratapihayhtiöön. Juuri niin kauan kunnes löytyi omalle virkamiehelle johtajanpesti. Tuskin tämä teatteri vielä tähän loppuu sillä Vihreillä on jo kanta, joka tukee demareita. Toisin sanoen mitä on luvattu Vihreille?

Turkulainen muista, että vain äänestämällä voit vaikuttaa.
Jyrki Åland
Turun Perussuomalaisten pj
Tarkastuslautakunnan jäsen

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Jyrkikin. Vuoden 1886 Virsikirjasta virsi 381:1. David. 58 psalmi Valittaa täytyy totta Ja surra suuresti, Kun vääryys vallan ottaa Ja pahuus paisuupi. Mykäkskö tuli kerran Jo kaikki maailma, Kun oikeutta Herran Ei kenkään julista? Perkelehekiset ovat niskan päällä ja me; kuin; heikolla jäällä. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Mitenhän tämäkään liittyy kirjastojen alkuperäiseen tarkoitukseen. Rahaa on niin ettei *askalle taivu. Uskomatonta.
Kirjastot ympäri Suomea alkavat lainata myös grillejä
Pääkaupunkiseudun ohella esimerkiksi Seinäjoella ja Joensuussa voi pian grillata kaupunginkirjastojen lainaamilla välineillä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Nimetönkin. Tämä on; Pakanuutta pahimmillaan; Hallitus ’krillaa’ meitä ja itse kirjastoväkikin kulkee; ’jörön’ teitä. Tarpeellisia on, kuitenkin vähän, tahi; yksi ainoa. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000