Perussuomalaiset

Jukka Mäkynen

Uusi trans-laki ei tuo tasa-arvoa kaikille

Suomen perustuslaki sanoo tasa-arvosta: “Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella”.

Harva kiistää sitä, etteikö sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille kuuluisi samat oikeudet kuin muillekin. Minulle tämä on päivän selvä asia. Mutta asia menee huomattavasti monimutkaisemmaksi, kun laitetaan pöydälle sukupuolivähemmistöjen vaatimat oikeudet. Enää ei perustuslain takaama tasa-arvopykälä riitä, vaan täytyy saada enemmän. Asiaa perustellaan ihmisten asenteilla seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Kysymys onkin lähinnä ihmisten ajattelumaailman ja perinteisten arvojen romuttamisesta, sekä saada yhteiskunnan hyväksymään vähemmistöjen omat seksuaaliset mieltymykset.

Uusi trans-laki ja keisarin uudet vaatteet

Uusi trans-laki on valmistelussa eduskunnassa ja lain tarkoituksena on parantaa sukupuolivähemmistöjen asemaa yhteiskunnassa. Kuulostaa hyvältä, mutta onko keisarilla sittenkään uudet vaatteet päällä?

Satu keisarin uusista vaatteista soveltuu hyvin uuteen trans-lakiin. Sadussa keisari haluaa sellaiset vaatteet itselleen, joita kansa ei ole koskaan nähnyt. Keisari palkkaa kaksi parasta ja kovapalkkaista räätäliä, joiden ammattitaitoa ei kukaan epäile. Räätälit eivät tee uusia vaatteita, vaan huijaavat ja uskottelevat näkymättömien vaatteiden näkyvän vain sivistyneille ja älymystölle, mutta tyhmille ja kyvyttömille niitä ei näy. Itse keisarikaan ei uskalla sanoa, ettei hän näe mitään vaatteita, koska pelkää tyhmyytensä paljastuvan. Kansa ihastelee ja kehuu vaatteita sen pelossa, että heidätkin leimattaisiin tyhmiksi. Lopuksi tulee viaton lapsi, joka huutaa, ettei keisarilla ole vaatteita ja lopuksi kansakin alkaa tunnustamaan tosiasian.

Uusi trans-laki on kuten tämän sadun opetus. Vaikka sukupuolivähemmistön oikeuksia yritetään lailla parantaa, mukana tulee oheistuotteena kaikkea järjenvastaista, jota ei saisi edes kritisoida. Faktat ja biologinen sukupuoli heitetään romukoppaan ja tilalle tulee kokemusperäinen sukupuoli.

Uuden lakiehdotuksen mukaan, jos joku kokee olevansa jotakin muuta sukupuolta, se täytyy vain hyväksyä, muutoin kritiikin antaja rikkoo lakia. Sukupuolen vaihtaminen on tulevaisuudessa vain ilmoitusasia ja viranomaisten on mahdotonta enää selvittää, onko henkilö oikeasti tosissaan vai huijaako hän esimerkiksi välttääkseen asepalveluksen. Lisäksi lain hyväksyminen ehdotuksen mukaisena johtaa siihen, että biologinen mies voi päästä uimahallissa naisten puolelle suihkuun, vaikka se loukkaisi naisten kehollista oikeutta yksityisyyteen. Tähän riittää vain se, että mies ilmoittaa olevansa nainen. Myös sukupuolen vaihtanut mies voi kilpailla naisten sarjassa urheilussa, vaikka miehen lihaksisto antaa epäoikeudenmukaisen kilpailuedun naiseen nähden. Salliiko uusi laki myös sarjaraiskaajan päästä suorittamaan tuomionsa naisvankilaan, kun hän on yllättäen päättänyt olevansa miehen sijasta nainen? Nämä ovat asioita, joita tulee harkita tarkkaan ennen lain hyväksymistä. Mistä löytyy se sadussa mainittu “lapsi”, joka uskaltaa sanoa nämä epäkohdat ääneen, eikä pelkää transfoobikon leimaa tai julkista paheksuntaa?

Onko Pride koko perheen tapahtuma?

Pride-tapahtuma jakaa mielipiteitä ja joitakin ärsyttää sen kasvava rooli yhteiskunnassa. Ennen yksipäiväinen tapahtuma on kasvanut nyt viikon mittaiseksi ja Helsingissä se on jo kuukauden mittainen tapahtuma. Mennäänkö tässä sukupuolikarnevaalissa jo tyrkyttämisen puolelle? Isät, äidit ja veteraanitkin pärjäävät yhdellä liputuspäivällä.

Pride-tapahtuma on verhottu hienoilla arvoilla, kuten rakkaudella, erilaisuuden hyväksymisellä ja tasa-arvolla, jossa kaikki vauvasta vanhuksiin voivat olla mukana, kunhan kannattavat Priden ideologiaa. Kuitenkaan Miesasialiike ja Aito Avioliitto ry eivät ole tervetulleita mukaan.

Mutta mitä löytyykään Priden taustalta? Se on kotoisin USA:sta ja on lähtöisin homoyhteisön väkivaltaisesta mellakasta virkavaltaa vastaan ja puolustivat vähemmistön oikeuksiaan yhteiskunnassa. Amerikassa ollaan jo sen verran pitkällä, että perinteisten arvojen kannattajia hirvittää. Homoyhteisöjä on kritisoitu siitä, että he yrittävät saada lapsia mukaan toimintaa. Siellä 13-vuotiaat pojat pukeutuvat naisiksi ja esiintyvät Pridessä lasten omassa drag-showssa aikuisyleisölle. Lisäksi perheille on oma drag-show, jossa seksikkäästi naisiksi pukeutuneet miehet keikuttavat takalistoaan ja pikkulapset sekä vanhemmat palkitsevat esiintyjiä dollareilla, kuten strippiklubeissa konsanaan. Suomessa ei olla ihan vielä näin härskejä, vaikka Helsingissä Kallion seurakunta järjesti lapsille oman Pride-pomppukirkon, jossa sai pomppia ihan homona. Lisäksi monella paikkakunnalla on järjestetty 6–10 vuotiaille lapsille Drag Queen satutuokioita, jossa naiseksi pukeutunut mies lukee satuja.

Olisiko syytä pitää lapset tämän toiminnan ulkopuolella, vai onko perimmäinen tarkoitus todellakin saada lopuksi pedofiliallekin hyväksyntä? Ilmeisesti ihmismielen voi turruttaa hyväksymään kaikki epänormaali normaaliksi. Uskomatonta!

Kirkko samassa rapakossa rypemässä

Joskus mietin sitä, että onko kirkko unohtanut Raamatun kristilliset opit repimällä itsensä rikki ja antautumalla liberaalien seksuaalisuuntauksien vietäväksi? Onko konservatiiviset kristityt unohdettu tyystin? Eikö perinteisiä arvoja kannattavalla ole enää kunnioitusta kirkossa? Jos ajatellaan, että kirkon piti muuttaa tämä maailma, niin nyt on käynyt toisinpäin – maailma muuttaakin kirkkoa. Ihmettelen myös sitä, miksi seksuaalivähemmistöt vaativat kirkkoa osallistumaan Pride-tapahtumaan, vaikka varsin hyvin tietävät, että siellä on konservatiivisesti ajattelevia ihmisiä? Eikö heidän mielipiteillään ole mitään arvoa? Esimerkiksi homoparien vihkiminen juuri kirkossa on ehdoton vaatimus, eikä yksityinen häätilaisuus riitä mitenkään. Halutaanko tässä heittää märkä rätti konservatiivisten ihmisten kasvoille ja halveksua tahallaan heidän arvojaan? Tämä ei ole mitään tasa-arvoa, vaan puhdasta syrjintää, ellei jopa kiusantekoa. Haluaako kirkko olla tällaisessa maallistuneessa toiminnassa mukana, vai palataanko Raamattuun ja perinteisiin arvoihin?

Kuka puolustaa perinteisten arvojen kannattajaa?

Täytyy muistaa, että perinteisesti tai konservatiivisesti ajattelevilla on myös oikeus mielipiteeseen ja sananvapauteen. Tätä oikeutta seksuaalivähemmistöt eivät saa vaatimuksillaan estää tai poistaa. Lisäksi vanhemmilta ei voida viedä oikeutta kasvattaa lastaan täysi-ikäiseksi asti ja vanhemmilla on oikeus valita, mitä kouluissa tai varhaiskasvatuksessa heidän lapsilleen opetetaan.

Koulukirjoihin on nykyään ujutettu kaikenlaista sukupuolihömppää, joka on biologisesti täysin harhaanjohtavaa – mieskin voi synnyttää tai miehellä on kuukautiset. Ei ihme, että nuoret ovat entistä epävarmempia omasta identiteetistään ja mielenterveysongelmat kasvavat. Silloin kun lapsi on haavoittuvassa kasvuiässä, hormonaalinen kehitys sekä aivojen käsittelykyky eivät ole valmiita vastaanottamaan kaikkea sateenkaarenkirjavaa sukupuolitietoa.

Pride-yhteisön ja minun näkemykset eroavat toisistaan tässä kohtaa, kun lapsille aloitetaan syöttämään seksuaalisuuden koko kirjoa liian varhain. Onhan elokuvilla, äänestämisellä ja ajokortin saamisellakin ikärajat!

Tiedän, että löytyy paljon muita, jotka ajattelevat asioista samoin kuin minä – jopa seksuaalivähemmistöistä löytyy samoja arvoja. Nämä kysymykset jakavat ihmisiä, eikä kaikkeen ole yksiselitteisiä vastauksia. Pyydän kuitenkin kaikkia pohtimaan, onko täysin OK, että kunnat, seurakunnat, yritykset ja järjestöt osallistuvat täysin kritiikittömästi Pride-karnevaaleihin? Olisiko kuitenkin viisaampaa pysyä neutraalina?

Osallistu keskusteluun!


28 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Olisi viisaampaa pysyä , neutraalina / erossa kaikenmaailman , hömpötyksistä !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Sama se jos menevät naimisiin kirkossa tai eivät. Ei seurakuntaa tarvitse kirkkoon pakottaa häitä seuraamaan. Seksuaalisuus on jokaisen ihmisen oma asia ja sekä pride että ääri konservatiivit ovat kummatkin väärässä. Jos syrjit ihmisiä pois kirkosta oletko tuota ideologiaa yhtään parempi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#2

Kas kun , niin harvat kysenalistaa tämän , luonottomuuden !? Ei edes Papit !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Persujen on vaadittava että Homopropakandan lapsille levitys kielletään lailla tässä maassa !

Tai sitten saa tulla 3. maailman sota !

JOKU VITUN JÄRKIHÄN TÄHÄN HOMMAAN ON TULTAVA !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Miten ihmeessä koko pride-vouhotus on saanut naurettavat mittasuhteet.
Tavallinen tallaaja ei todellakaan tiedä, mistä tässä on kysymys.
Yksi värikäs karnevaalipäivä vaan kesässä.

Ihan kuin nää pride-tyypit olis enemmistö maassamme.
touhuavat samaan malliin itsekkäästi kuin hurrit.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Presitenttin Nuorikko Morsian oli tänä vuonna joku suojelia kätyri !!!
Pääministeri oli itse marssimassa !!!

HULLUA HOMMAA !.TÄMÄ KERTOO MAASSA VALLITSEVASTA SAASTAISESTA MORAALISTA !!

Meillä on ollut uutisia ja oikeuden päätöksiä mm. lehdistössä kun Julkkis laulajan (joka pääsi kaikista omista Huume ja kännykkä kuvista .. kolttosista kuin koira veräjästä) kaverit Homot Huumasi lapsia ja raiskaa perse silmään jotka nyt on häkissä, tai ainakin oli.

Presitentillä ja Pääministerilläkin on pikku lapsia eikö ne perkele tajua vai mikä helvetin pervous niistä on saanut yli vallan (Eu Trollaamisen seurauksena) vai tyhmääkö ne näyttelee ? ihmetellä täytyy !

MIKSI TÄSSÄ MAASSA EI TEHDÄ TUTKIMUSTA PEDOFIILEISTA ?
Jokainen titää mistä Hetero Pedofiilit on kotoisin ja mikä niiden uskonto on .

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

PERSUJEN OLISI VAADITTAVA ETTÄ TEHDÄÄN MYÖS TUTKIMUS SUOMALAISISTA PEDOFIILEISTA !

Tuntuu erikoiselta kun tässä maassa on alle 5 % Homoja varmaan reilusti paljon vähemmänkin (tilastoja ei saa julkaista)

Mutta kansakunnassa on on epäilys että pedofilien uhreista poikia on yli 5 % !!!
Mistä tämä kertoo ?

Jos tutkimus näyttäisi epäilyksen toteen niin …
Homojen hyysäys olisi pakko lopettaa lailla !!!!

Persujen on vaadittava että tutkimus tehdään !
Se on helppo ,selviää oikeuden pöytäkirjoista.

Homojen syrjistä on kielletty lailla,Sitä ei tarvitse muuttaa Mutta nussikoot pimeässä pirtissä toisiaan mihin reikään haluaa kunhan jättävät lapset ja heterot rauhaan.

Suomessa ei ole vielä niin paha ongelma kuin naapuri maassamme ruotsissa kun ne Malmossa raiskaa aika miehiä perse silmään pusikossa (lähde ylen ohjelma)
Mutta tämä saasta leviää tännekin jos ihmispaskan kans leikkimisien ihannoointia jatketaan.. ja maahan haalitaan paska porukkaa .

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#4

Nämä pride-räätälit ovat todella melkoisia huijareita, jotka ovat saaneet valtavat määrät ihmisiä pauloihinsa. He syrjivät perinteisiin arvoihin elämänsä rakentavia, nimittelevät taantumuksellisiksi, vetävät viattomia lapsia aktivismiinsa, edistävät yhteiskunnan hajaannusta ja pahoinvointia. On yhä enemmän sukupuolensa muuttaneita, jotka katuvat tekoaan ja syyttävät manipuloinnista moninaisuutta mainostavaa genderismiä. Monen nuoren elämä on lopullisesti pilattu, mutta eivät nämä seta-sekoilijat vastuuta kanna, he haluavat vetää niin valtion, kirkon kuin talouselämänkin aatesuuntaansa. Homoja on kansasta 2-3%, mutta pridessä marssivat massat ja sateenkaarilippu heiluu kaikkialla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

esko himmanen
#5

Kyllä ydinperhe on koko ihmislajin tärkein asia, siis isä, äiti ja lapsi. Toki kaikilla on oikeus samanarvoiseen elämään, mutta mitään pientä ryhmää ei saa nostaa jalustalle palvottavaksi. Priden kohdalla on tapahtunut selvä ylilyönti, näyttää siltä, ettei kohta kukaan uskalla olla eri mieltä ettei joudu maalituksen kohteeksi. Olen harmistunut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000