Perussuomalaiset

Juha Vuorio

Perussuomalaisten linja

Tässä tekemäni lyhennelmä puheenjohtaja Halla-ahon puoluekokouksen linjapuheesta , olkaat hyvät:

Perussuomalaisten linja on pysynyt ennallaan, siksi siitä ei ole paljoa sanottavana.

Toimittajat saattavat kysyä meiltä, että eikö häiritse, että meitä leimataan yhden asian puolueeksi. Toimittajat kuitenkin ovat juuri niitä, jotka tämän leimaamisen tekevät.

Meillä on johdonmukaiset puolueohjelmat kaikilta politiikan sektoreilta. Ohjelmia kehitetään, mutta niiden punainen lanka on pysyvä: suomalaisen julkisen vallan ensisijainen tehtävä on puolustaa ja edistää suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta.

Turvallisuus ja hyvinvointi lähtevät siitä, että ihmisillä on töitä ja työstä saatavalla palkalla pystyy tulemaan toimeen. Siksi puhumme niin paljon verotuksen ja yrityslainsäädännön oikeudenmukaisuudesta, teollisuudesta ja ilmastopolitiikasta, sekä asumisen, elämisen ja liikkumisen kustannuksista. Tähän liittyy oleellisesti julkisen rahankäytön priorisointi.

Valintoja joudutaan tekemään siitä, käytämmekö rahaa huonosti integroituvan maahanmuuttajaväestön elättämiseen ja integroimiseen vaiko omien kansalaistemme hyvinvointiin.

Turvallisuus ei ole ainoastaan materiaalista, julkisen vallan ei tule tehdä sellaista politiikkaa, joka lisää turvattomuutta ja väkivaltaa Suomessa. Rikoslainsäädännön tulee antaa viesti, jonka mukaan rikoksen uhreja suojellaan, ei niinkään rikosten tekijöitä.

Kansallisen edun puolustajina ja haittamaahanmuuton vastustajina perussuomalaiset ovat valitettavan yksin. Muut puolueet tekevät ja julistavat vahingollista politiikkaa. Suuri ongelma on myös ahdistava ilmapiiri, jossa vallitsevan linjan arvostelemisesta tulee yhä vaikeampaa ja vaarallisempaa.

Maahanmuuton, islamin, EU:n, seksuaalivähemmistöjen ja muutaman muun asian arvostelusta on tullut uusi Neuvostoliitto, jonka arvostelijat joutuvat kovaan kohtaloon maassamme. Jos esität noista vääriä mielipiteitä, olet Helsingin Sanomia siteeraten pimeä voima. Vääristä mielipiteistä joutuu yhä useammin taloudellisten tai juridisten sanktioiden kohteeksi. Tämä on oikeusvaltiolle tuhoisaa. Tuhoisaa on myös se, että oikeastaan kukaan ei enää tiedä mikä on laillista ja mikä ei.

Sananvapaus on oikeus esittää mielipiteitä, vaikka ne loukkaisivat ja häiritsisivät jotakuta. Vain valheet tarvitsevat suojakseen sensuuria. Suomen media kyllä paheksuu diktatuurien sananvapauden rajoittamisia, mutta samaan aikaan he vaativat sananvapauden rajoittamisia Suomeen.

Lakien tehtävä on suojella kansalaisia ja heidän vapauksiaan. Ei varjella päätöksentekijöitä tai mediaa kansalaisten esittämältä kritiikiltä.

Halla-ahon mukaan sääntöuudistus asetetaan vireille, jossa mm. parannetaan puoluevaltuuston ja puoluehallituksen valintatapoja. Tavoitteena on saada seuraavaan puoluekokoukseen (2021) esitys sääntöuudistukseksi.

Kuntavaaleja kohden mennään. Hyvä ehdokasasetanta tulee olemaan keskeistä menestyksellemme.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000