Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Venäjän tiedustelutoiminta Suomessa

5 kommenttia

Suojelupoliisin mukaan Venäjän tiedustelupalvelun toiminta on meillä täällä Suomessa hyvin aktiivista. Venäjän ulkomaantiedustelusta vastaa SVR ja sotilastiedustelusta vastaa GRU. Mikäli olette joskus kävelleet Venäjän suurlähetystön ohi Tehtaankadulla Helsingissä, olette varmaan laittaneet merkille että se on valtava useista rakennuksista koostuva rakennuskompleksi, jossa on todennäköisesti monisatapäinen henkilökunta. Venäjällä muuten vakoilijat ja diplomaatit koulutetaan samassa koulussa. Molemmilla on sama peruskoulutuskausi, mutta erikoistumislinjat ovat toki erikseen. Mitä tulee sotilastiedusteluun niin aina kun esimerkiksi Suomen merivoimat harjoittelevat, näitä harjoituksia seuraavat venäläiset kalastusalukset. Näissä aluksissa on sellainen mielenkiintoinen ominaisuus, että näiden alusten troolit eivät ole koskaan olleet hetkeäkään vedessä.

Olemme saaneet viime aikoina lukea tiedotusvälineistä, kuinka KRP on tehnyt suurratsian venäläisomistuksessa olevan Airiston helmi -nimisen firman tiloihin. Kyseinen firma on tehnyt viime vuosina maakauppoja kohteissa jotka ovat merkitäviä Suomen huoltovarmuuden tai puolustuksen kannalta. Tämän yrityksen toimialana on mm. matkailu ja kiinteistöjen ostaminen. Kyseinen yritys on tehnyt tappiota viimeisen kolmen vuoden aikana 1,4 miljoonaa euroa. Jokainen joka yritystoiminnasta jotain tietää, tietää myös että yrityksen tärkein tehtävä on tuottaa omistajilleen voittoa. Tästä voimme päätellä että tämän yrityksen tehtävänä on jokin muu. Lehtitietojen mukaan puolustusvoimat ja suojelupoliisi ovat jo vuosia seuranneet tätä yritystä lähinnä siitä syystä, että tällä yrityksellä on paljon sellaista toimintaa joka ei liity matkailuun millään lailla. Vuonna 2014 joukko kansanedustajia oli laatimassa lakialoitetta, jossa maan myyntiä venäläisille oltaisiin rajoitettu. Lähes kaikki puolueet perussuomalaisia lukuunottamatta tuomitsivat tämän lakialoitteen rasistisena. Minulta on hieman mennyt ohi milloin vastavakoilusta tai vastavakoiluun liittyvistä toimenpiteistä on tullut tässä maassa rasismia.

Minkälaista tietoa Venäjän tiedustelupalvelu Suomesta sitten etsii. Suojelupoliisin mukan Venäjän tiedustelupalvelu on kiinnostunut Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, valmisteilla olevasta tiedustelulainsäädännöstä, Suomen kyberturvallisuus rakenteista sekä siitä miten Suomen valtio on varautunut informaatiovaikuttamiseen. Suojelupoliisin mukaan Venäjän tiedustelupalvelu yrittää vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon sekä yleiseen mielipiteeseen mm. Nato-jäsenyydestä. Tämän lisäksi Venäjän tiedustelupalvelu harjoittaa aktiivista värväystoimintaa. He ovat kiinnostuneita henkilöistä, jotka nyt tai tulevaisuudessa voivat vaikuttaa suoraan tai epäsuorasti poliittiseen päätöksentekoon tai yleiseen mielipiteeseen. Perussuomalaiset ovat systemaattisesti vastustaneet maan myymistä venäläisille, viisumivapautta sekä kaksoiskansalaisuutta. Muut puolueet sekä Venäjää lähellä olevat tahot ovat tuominneet tämän lähinnä russofobiaksi, mutta siinä vaiheessa kun alamme puhua turvallisuuspolitiikasta tällä maalla ei yksinkertaisesti ole varaa lapsen uskoiseen sinisilmäisyyteen.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Päästiin perseen myyjistä
#1

Tietenkinhän niiden pitää tiedustella kun on merkejä että Nato hivuttautuu niiden 1300 km pitkälle rajalle !
Tämähän on päivän selvä asia !

Jos Suomi olisi Yksi maailman kolmesta asemahdista ja sen rajoille tulisi sen vihollinen aseineen niin kyllä mekin tiedustelisimme.

Mitä Suomi hyötyy siitä että Meidän 1300 km pitkä raja aseistetaan molemmin puolin raskain asein ?

Nato Perseily pitää lopettaa ja Venäjän Haukkuminen ja pakote pelleily !

Suomen pitää olla puolueeton ja liittoutumaton maa joka ei sekaannut toisten asioihin eikä nuole toisten persettä !
Suomen pitää keskittyä elämään Rauhassa ja tekemän bisnestä ja myymään vientituotteita ulkomaille ja maksamaan valtion velat pois !
Perseily (Eu-Trollaus,Nato-kiima,Pakolaisbisnes,Kansan Homotus ja Huumeistus) ja rahojen jako ympäri maailmaa pitää lopettaa !

Pitää muistaa tosiasia että Asumme Venäjän kainalossa lähes saaressa pitää muistaa että talous ja turvallisuus kulkee käsikädessä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#2

Venäjä toimii kuin Rikollisjengiläinen (ihan kuin 2 muutakin maailman sotilasmahtia Usa ja Kiina toimii)
Sen Naapurissa jos meinaamme asua ,kannattaa pitää turpansa kiinni eikä sekaantua asioihin jotka meille ei kuuluu tipaakaan , eikä aukoa turhaan sitä eikä räkyttää MUTTA EI MYÖSKÄÄN NUOLLA PERSETTÄ . Eikä varsinkaan räkyttää kaukaisen Eu rääpäleen (joka ei edes kuulu maailman sotilasmahteihin vaikka kaikkien aseet lasektaisiin yhteen)hameen helmojen alta jos emme halua turpiin !

Näinhän pitä toimia jos rikollis jengiläisen naapurissakin asuu esim. moottoripyörä tai diisel mersu jengiläsiten naapurissa, kun on itse ihmistenlailla niin siinä voi olla hyväkin asua naapurissa.
Mutta jos Verta alkaa nokasta kaivaan sitä varmasti saa…

Suomessa pitäs laittaa kuriin niin Venäjän kuin Eu:n Trollit !
Esim. 100 v. sitten Sdp ja muut Kommunistit (Punaiset)yritti taistela Venäjän puolella tuhoten Suomen itsenäisyyden !!!!
Näitä saatanan kommunisteja kun ei silloin laitettu kuriin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Simos
#3

Oma hyvin toimiva sotilas kuin myös siviilitiedustelu tärkeää.
Ja kaikkien ulkomaalaisten tontti ym.kaupat lähellä puolustusvoimien, ja muiden strategisten alueiden läheltä kiellettävä.
Ja pienen maan turva on hyvin koulutettu, kalustettu puolustusvoimat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

tsaari eli pääsihteeri eli presidentti
#4

suomenruotsalaiset Suomen vihaajat ovat aina olleet ryssän luottovakoilijoita. Ja virkakoneisto on näitä isänmaanpettureita täynnä.

Tosiasiassa Suomessa ei ole yhtään sellaista asiaa, mitä ryssä ei tietäisi.

Tehtaankadulle on suorastaan kilpaa viety tietoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

väärä syyllinen
#5

Eiköhän Maalaisliitto/keskusta Kekkosineen ja Väyrysineen kuitenkin ole ollut se suurin Venäjän ymmärtäjä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000