Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Vaalirauhan julistus

Nyt on se aika, jolloin vaalimainokset ilmestyvät kaupungin katukuvaan. Moni ei tule ajatelleeksi miten paljon niiden eteen on tehty työtä.

Ehdokkaat ovat käyneet valokuvassa, julisteet on painatettu, mainokset liimattu tauluihin ja telineet siirretty katujen varsiin. Niitä telineitä on yhteensä 29 kappaletta eri puolella Jyväskylää. Kaikilla ehdokkaita asettavilla puolueille niissä on paikkansa.

Kaikki tämä tehdään vain sen takia, että äänestäjillä olisi yhtäläiset mahdollisuudet valita ehdokkaansa vaaleissa. Kaikilla ei ole nettiä ja kaikki eivät seuraa somea. Näin kauppareissulla voi kätevästi nähdä puolueiden ehdokkaat.

Kadunvarsimainontaan liittyy myös ikäviä puolia. Esimerkiksi viime presidentinvaaleissa ehdokasmainoksiamme turmeltiin 13 kappaletta. Teimme niistä jokaisesta tapauksesta rikosilmoituksen.

Taulun turmeleminen aiheuttaa meille paikallisyhdistyksille lisätyötä, kun käymme vaihtamassa niihin ehjän mainoksen. Teemme tätä talkoilla ja omin kustannuksin.

Vetoan, että kaikki noudattaisivat vaalirauhaa ja ilmaisisivat kantansa politiikkaan ja ehdokkaisiin itse äänestyspaikalla sen suomin mahdollisuuksin.

Jätetään vaalimainokset rauhaan!

Jarmo Nahkamäki

Puheenjohtaja

Jyväskylän Perussuomalaiset ry.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000