Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Perussuomalaiset on suurin puolue

3 kommenttia

Perussuomalaiset nousi suurimmaksi puolueeksi. Jussi Halla-ahon perussuomalaiset on HS-gallupin kärjessä.

Nyt perussuomalaisten kannatus on 18,7 prosenttia. Vaaleissa puolue sai taakseen 17,5 prosenttia annetuista äänistä ja jäi niukasti toiseksi.

Kannatustaan menettäneen Sdp:n ohi on noussut myös kokoomus, jonka kannatus on pysynyt samalla tasolla kuin eduskuntavaaleissa. Kokoomusta kannattaa nyt 17,1 prosenttia ja Sdp:tä 16,9 prosenttia suomalaisista.

Vihreiden kannatus on 12,8 ja Keskustan 12,7.

Nyt Perussuomalaisilla on vipuvartta nousta hallitukseen.

Jos vaalit olisivat olleet viikon myöhemmin, tämä olisi tulos ja Halla-aho pääministeri.

HS-gallup: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006095506.html

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Kiitos linkistä; tätä uutista oli kiva lukea. Hyvä PS!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

Suvaitsevaivuus – on tartuttanut sen aiemman kuin suuremman – kolmen koplan. joten näin ” Käymme yhdessä ain ” yhteen hallitusrintamaan_ mutta tässä tapauksessa ollaan vielä avoimilla poliittisilla vesillä,nyt ei vain ole enään sitä vanhaa kolmea ja suurta !

Itse väitän että mm. EU;n kolhoosilla on ”syytä/-syynsä” kun kaikki ei olekaan niin kivaa ja tähän eräs aikoinaan pisti lapionsa maahan kuin myös luovutti suon,kuokan ja Jussin jatkamaan sarkaansa.

Globaali-ilmiö tässä poliittisessa ”tähtikartastossa” !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihreevassari
Iloinen
#3

Totta on, että gallubit näyttää hyvältä juuri nyt ja syykin on selvä. Hallituksessa puolueilla on edessä vain ikäviä asioita ja niiden hoitaminen syö kannatusta, niin typeriä äänestäjät on. Ihmiset haluaa, että kaikille järjestyy töitä, että palkka on kohdallaan, että verotus on pientä, ettei mamuja oo maassa, että terkkariin pääsee tunnissa, että vanhukset saa hoitajamitoituksen, että miljardit laitetaan hävittäjiin, että sitä sun tätä lisää…Jonain päivänä PS on hallituksessa ja silloin alamäki alkaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000