Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Liian vähän rasismia

Media toitottaa rasismia. Milloin se on rakenteellista, milloin se on näkymätöntä. Tuota jälkimmäistä laatua ei löydäkään muut kuin woke-ihmiset, media ja renazit. Joka tapauksessa rasismia on liian vähän siihen verrattuna miten paljon siitä puhutaan ja toitotetaan. Rasismin tarjonta ei vastaa kysyntää. Ja kun kysyntää ei ole tarvitaan korvikkeita. Jopa Esko Valtaoja kelpaa suurempaan hätään.

Miten olen tullut tähän johtopäätökseen? Seuraamalla mediassa uutisoituja laajaa huomioita saaneita rasistisia hyökkäyksiä jotka kerta toisensa jälkeen ovat paljastuneet saduiksi.

Yhdysvalloissa käydään oikeutta Jussie Smollettia vastaan. Jussie kohtasi rasistisen hyökkäyksen jossa kaksi valkoista ylivaltaa kannattanutta Trumpin kannattajaa hyökkäsi hänen kimppuunsa, kaatoivat hänen päälleen valkaisuainetta, haukkui homoksi, ja nekruksi sekä laittoi hirttosilmukan hänen kaulaansa.

Näin Smollett poliisille kertoi. Median luomassa täydellisen rasistisessa maailmassa näin olisi voinut tapahtua. Olisi voinut, vaikka hyökkäys tapahtui Chicagon keskustassa, jossa Hillarya äänestää 80% äänestäjistä. Mutta kun ei tapahtunut.

Johtuen ehkä Smollettin omasta rasistisesta asenteesta muunvärisiä kohtaan, tämähän ei ole ongelma silloin jos henkilö on musta, anteeksi, afrikanamerikkalainen, hän ei löytänyt lavastetun hyökkäyksen tekijöiksi valkoisia, anteeksi, euroopanamerikkalaisia henkilöitä. Siksi Smollett, paremman puutteessa, joutui palkkaamaan tekijöiksi afrikanafrikkalaiset veljekset, Abel (Bola) ja Ola Osundairon hoitamaan homman. Vaikka Smollett on ammatiltaan näyttelijä, hän ei ilmeisesti ole kovinkaan hyvä näyttelijä, sillä poliisi haistoi hyvin pian palaneen käryä. Nyt Smollettille on tarjolla maksimissaan kolme vuotta yhteiskunnan majoitusta.

Eipä tämä ole ensimmäinen kerta kun rodullistettu ihminen, kiitos termistä Oula Silvennoinen, joutuu todellisen rasismin puutteessa keksimään itselleen tarinan Stolypinin kravatilla tehdystä uhkauksesta lavastaakseen viharikoksen. NASCAR-kuski Darrell ”Bubba” Wallace ehti tarinansa kanssa julkisuuteen noin puoli vuotta Smollettin jälkeen. Kyseinen hirttosilmukka oli roikkunut ovesta noin kymmenen kuukautta ennenkuin Wallace sen huomasi. Silmukasta vedettiin tallinovi kiinni ja edusti radan hirtehishuumoria. Wokeihmisten on vaikea ymmärtää huumoria, oli se sitten minkä luontoista tahansa. Toisaalta heillä on kyky loukkaantua asioista joista tavallinen ihminen ei tajuaisi ottaa itseensä. Sitä woke ilmeisesti pohjimmiltaan tarkoittaa.

Eipä tarvitse mennä suuren veden taakse huomatakseen että rasismista on pulaa Suomessakin. Jos rasisteja olisi Tino Singhin ei olisi tarvinnut keksiä juttua rasistisesta pakukuskista, tai Husu Husseinin esittää väitteitä rasistin heittämisestä kyydistä moottoritiellä.

Mitä nyt pitäisi tehdä että median luoma kuva rasismista vastaisi heidän todellisuuttaan? Pitäisikö maahan luoda kiintiörasistijärjestelmä jotta rasismin kysyntä saataisiin tyydytettyä. Toisaalta he tekevät sen itse. Siis woke-ihmiset. Ongelma on vain se että he eivät tunnista toimintaansa rasistiseksi.

Suurella jännityksellä odotan milloin syyttäjälaitos alkaa julkaista listaa rasistisista ammattinimikkeistä. Yksi on jo löydetty ja se on vuohipaimen. Jos minun pitäisi lyödä vetoa seuraavasta ammatista listalla niin laittaisin kaikki rahani nimikkeelle koneinsinööri ja moniosaaja. Myös akateemisesti koulutettu olisi hyvin vahvoilla.

Ja vielä:

Muistivatko kaikki miehet ja miesoletetut juhlia 6. Joulukuuta Itsenäisyyspäivän lisäksi urospuolisten uutta vuotta? Miehen vuosi oli tänä vuonna 341 päivää, joten loppuvuoden me miespuoliset vietämme jälleen kuolleina. Turha naisten ja naisoletettujen odottaa apua joulun järjestelyssä.

Olen jälleen tekemisissä kansalaisten mieliharmin Kelan kanssa. Tänä vuonna olen saanut kuljetusten omavastuut täyteen, kiitos koronarokotuksen. Hakiessani matkakorvauksia netin kautta Kelan sivulla on seuraava teksti tilinumeroa annettaessa:

Tarkista tilinumero. Voit kirjoittaa uuden IBAN-tilinumeron tai muuttaa näytöllä näkyvän tilinumeron. Jos haluat, että etuutesi maksetaan ulkomaiseen pankkiin, tyhjennä näytöllä näkyvä tilinumero, valitse ’Ulkomaan pankkiyhteys’ ja kirjoita pankkiyhteystiedot seuraavalle näytölle.

Teksti kertoo ”Voit kirjoittaa uuden IBAN-tilinumeron”.

Arvatkaa kelpaako sovellukselle mikään muu tilinumeron muoto kuin IBAN-muodossa annettu tilinumero.

Arvatkaa onko kyseisellä sivulla mahdollisuutta muuttaa vanhaa tilinumeroa IBAN-muotoon.

Arvatkaa olenko antanut asiasta palautetta Kelalle jo kuukausi sitten.

Arvatkaa pyysinkö kertomaan minulle kun teksti on muutettu oikeaan muotoon ja siellä kerrotaan vain IBAN-numeron kelpaavan.

Arvatkaa onko atk-ammattilaiselle vaikea muutta kyseistä tekstiä. Tähän vastaan: ei ole. Se on samanlainen homma kuin Krista Kiurun mukaan oli hoitajamitoituksen nostaminen eli vartin homma.

Arvatkaa onko Kela saanut mitään aikaan asian suhteen kun tänään uuden matkakorvaushakemuksen laitoin. Tai ei tarvi arvata, kerron: ei ole.

Taksonomia meni EU:ssa enemmistöpäätöksellä läpi kuten aiemmin kirjoitin. Se kuitenkin avasi EU-myönteisille puolueille mahdollisuuden turvallisesti ”vastustaa” esitystä. Jos ehdotus olisi pitänyt hyväksyä yksimielisesti nämä samat puolueet olisivat myyneet paketin äänestäjilleen jälleen hyvänä EU-diilinä. Ja taas olisi vale mennyt läpi nahkoineen karvoineen. Nyt meni läpi vain se vale että kyseiset puolueet esitystä vastustivat.

Päivitys aiempaan kirjoitukseen.

Tapaus 316. Nyt on selvinnyt että taannoinen Vantaalla puukotettu nainen ei ollut ainakaan kuuro. Poliisi vain ei halunnut, jälleen, julkaista kaikkia tuntomerkkejä heti tuoreeltaan. Viikon kuluttua tapauksesta poliisilla oli lisää kerrottavaa: Tämä on hivenen epävarmaa, mutta on mahdollisesti puhunut lievällä aksentilla suomea. Nyt odottelen jännityksellä milloin Kala-Majan edessä pahoinpidellyllä mahdollisesti kuulo palaa, tai poliisilla on asiasta uutta kerrottavaa.

Tapaus 317.

Tapaus 318.

Tapaus 319.

Tapaus 320.

Tapaus 321.

Tapaus 322.

Tapaus 323.

Tapaus 324.

Tapaus 325.

Tapaus 326.

Tapaus 327.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Kansalainen
#1

Johtuisikohan rasismin löytymisen määrä meillä siitä, että eri järjestöjä ja tutkijoita joiden ainoa tarkoitus on löytää rasismia rahoitetaan valtion toimesta runsaskätisesti.
Asetelma menee niin, että vallan huipulla olevat rahoittavat heidän tarkoitusperiinsä sopivia järjestöitä, joita kansalaisjärjestöiksi kutsutaan, vaikka ne palvelevat täysin vallanpitäjiä. Käytännössä valtio rahoittaa myös omaan agendaansa sopivat mielenosoitukset,
Esimerkkinä Turun (valkoihoisten) uhrien muistokulkuetta vastustavat tahot jotka huusivat BLM iskulauseita valtion rahoituksella.
Kun esim. Helsinki ilman natseja osoittaa mieltä, niin kannattaa katsoa, mikä taho mielenosoituksen järjestää ja mistä valtion (tai säätiön) ministeriöstä toiminta rahoitetaan ja kuka päättää rahoituksesta.
Toimivatko ruskeat tytötkin valkoisten setien työllä ansaitun rahoituksen turvin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#2

BLM on ilmoittanut uskovansa ja tukevansa Jussie Smollettia, koska näyttelijää vastaan ollaan käymässä valkoisen ylivallan oikeutta. Asiasta kertovaan videoon, oli laitettu osuva kommentti ”Voit antaa mustalle amerikkalaiselle vapauden, mutta hänen mielensä pitää häntä aina orjana”, tästähän on kysymys, rasismin uhri pyrkii hyötymään uhrin statuksestaan, rasismin tutkija hyötyy etsiessään rasismia – mikroaggressiota, piilossa olevaa rasismia, rakenteellista rasismia – kyselytutkimukset vahvistavat uhrien puheet. Positiivista diskriminaatiota ei pidetä rasismina, vaikka se on rakenteellista valtaväestöön kohdistuvaa eriarvoistavaa syrjintää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

On vaikea olla rasismin uhri jos rasismia ei ole.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eddie
#3

Joskus käynyt mielessä että mitä jos nämä BLM-liikeen kannattajat saisivat ihan oman maan niin olisikohan siellä kaikki onnellisia?

Michael Jackson teki 80-luvulla biisin nimeltä Liberian Girl. Hiljattain kuultuani taas tuon biisin radiosta ajattelin että mikähän tuo Liberia tarkemmin oikein on? Halusiko MJ ehkä hienovaraisesti nostaa Liberian jostain syystä ihmisten tietoisuuteen? Musiikkivideollakin oli todella paljon julkkiksia mukana.. hmmm. Tai sitten ei, no enivei.

Jos et tiedä niin suosittelen tutkimaan Liberia nimisen maan historiaa tai vaikka Liberian afroamerikkalaisia. Ei mennyt kuin Strömsöössä.

Toistaisiko siis historia itseään jos BLM-liike saisi oman Liberian?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jouni
Tyytyväinen
#4

Mikroaggressioiksi kutsutaan tekoja, jolloin ennakko-oletusten perusteella toimitaan näennäisesti harmittomasti, mutta kyseisessä tilanteessa teko on rasistinen.

Mikroaggressiot ovat vaarallisia, koska niiden tekijän on helppo sivuuttaa oma vastuunsa vetoamalla siihen, että itse teko ei ollut tarkoitettu aggressiiviseksi.

Esimerkki mikroaggressiosta voi olla se, että ihmiseltä kysytään: ”Mistä sinä olet oikeasti kotoisin?” Silloin oletetaan, että kaikki suomalaiset näyttävät samalta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Tässä videomateriaalian kun rasistista hyökkäystä harjoitellaan. https://youtu.be/UnjxivrFbZE

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000