Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Perussuomalaiset ovat huolissaan

Me olemme huolissamme Suomen tilasta. Olemme aina kunnioittaneet demokratiaa ja äänestystulosta. Suomen kansa päättää mihin suuntaan Suomea viedään.

Olemme kiitollisia, että meidän ajajamme asiat ovat saaneet kannatusta sekä vaaleissa että gallupeissa. Olemme suurin puolue galluppien mukaan ja olemme iloisia, että olemme saaneet vahvan mandaatin ja toimimme entistä päättäväisemmin.

Perussuomalaisille on kunnia-asia puolustaa suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta.

Kuten jo Kekkonen aikoinaan sanoi:

”Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muu edellä.”

Perussuomalaiset jatkaa Kekkosen viitoittamalla tiellä!

Me nimenomaan halutaan järjestäytynyttä yhteiskuntaa puolustaa.

Me olemme erittäin huolestuneita ulkomaalaisten tekemistä rikoksista ja raiskauksista Suomessa. Helsingissä jo yli puolet on ulkomaalaisten tekemiä.

Onko kyseessä haittamaahanmuutto?

Yli puolet Helsingin raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä – poliisi: ”Tilastot puhuvat karua kieltä”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1079c522-d061-4c7c-bdad-6c8420f5550d

Tähän tarvitaan pikaisia toimia, turvallisuuden palauttamiseksi.

Me kunnioitamme demokratiaa ja toivoisimme että muutkin kunnioittaisi demokratiaa ja äänestystulosta. On ollut huolestuttavia merkkejä EU vaalien jälkeen, miten demokratialle ja äänestystuloksella pyyhittiin takapuolta EU parlamentissa!

Olemme myös erittäin huolissaan terveysmenojen kasvusta, joihin osaltaan vaikuttaa maahantulijoiden suuri määrä ja laittomien maassa olioiden palvelut.

Helsingissä on jo monia alueita missä vieraskielisten osuus on yli 26 %

Tämä ei ole hyvä kehityssuunta.

Joillain Helsingin alueilla jo liki 40 prosenttia vieraskielisiä, osalla kasvu huimaa vuodesta 2010 – ”Muutamia huolestuttavia merkkejä”

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/793170-joillain-helsingin-alueilla-jo-liki-40-prosenttia-vieraskielisia-osalla-kasvu

On päivän selvää, että menot karkaavat jos jo neljännes väestöstä on vieraskielisiä.

Päättäjät jyrähtivät: Helsingin lastensuojelusta, vammaispalveluista ja vanhuksilta loppuu raha

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006210891.html

Terveyspalvelut , vammaispalvelut, koulutus jne ja palveluiden kautta linjan menot kasvavat, jos neljännes on vieraskielisiä. Tämän ei pitäisi olla yllätys. Ihan maalaisjärjellä voi päätellä.

Yllätys olisi se, jos kerrottaisiin osasyy vai voiko olla jopa pääsyy kustannusten nousulle.

Hyvinvointi valtio ei kestä näin suurta lisäystä.

Perussuomalaiset haluavat että pidetään Suomesta huolta!

Petteri Orpon ulostulo:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/petteri-orpo-perussuomalaisen-gallup-johdosta-jussi-halla-ahon-kannettava-vastuuta-suomalaisesta-demokratiasta-opposition-yhteistyo-kokoomuksen-mukaan-mahdollista/7517962

Löytyy myös puheenvuorosta:

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279915-perussuomalaiset-ovat-huolissaan

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000