Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

EU:uun pitää turvata eurooppalaisten ihmisoikeudet

2 kommenttia

EU:uun pitää turvata eurooppalaisten ihmisoikeudet, mihin kuuluu turvallisuus ja hyvinvoinnista huolehtiminen.


Oman kansa turvallisuus ja hyvinvointi pitää olla ykkönen.


Meillä ei ole varaa auttaa kaikkia miljardeja köyhiä. Jos ottaa liikaa maahantulijoita, niin turvallisuus huononee, kuten aluella missä yli 50 % väestöstä maahantulijoita. Näitä lähiöitä on ihan naapurissammekin Rosengård ja Rinkeby esimerkiksi.


Yksistään ilmastonmuutos sopimus estää ottamasta lisää väkeä ja emme voi suurentaa Euroopan hiilijalanjälkeä.


Liikakansoitukseen pitää löytää lääkkeet siellä missä sitä tapahtuu.


Hesarin juttu, missä ei huomioitu europpalaisten oikeuksia.
EU:lla ei ole varaa lipsua ihmisoikeuksista
https://www.hs.fi/paivanlehti/11062018/art-2000005714676.html?ref=rss

Löytyy myös puheenvuorosta:

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256676-euuun-pitaa-turvata-eurooppalaisten-ihmisoikeudet

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Vaikka en Trumppia varauksettomasti ihailekaan, niin pakko myöntää, että sokeakin kana löytää joskus jyvän. ”Amerikka ensin” on ihan hyvä lause palauttaa asioita realistisemmalle tasolle. Sen parannushössötyksen vastapainoksi, jota ”vastuullinen mediakin” meille syöttää, maailman pelastamiseksi.
Oleellista tässä touhussa on, että siinä sulat hattuun hankitaan muiden, myös asioista eri mieltä olevien, varojen hyväksikäytöllä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Kyllä on vaikeata! Kuuntelin tuossa YLE:n uutisia tuosta Välimerellä seilaavasta ihmisjoukosta. Ei tunnu YLE tietävän miten porukkaa luonnehtisi. Samassa yhteydessä puhuttiin siirtolaisista ja pakolaisista. Jotkut ”vastuulliset” puhuvat maahanmuuttajista. Turvapaikanhakijat nimike on kärsinyt ilmeisesti inflaation? Kukaan ei puhu laittomasti EU:hun pyrkivistä.
Tuota järjestelmällistä hyväksikäyttöä ja kuljetusbisnestä seurataan EU:n toimesta täysin avuttomana, taakanjakoa kehitellen. Sitä hommaa kyllä varmasti tulee riittämään loputtomiin, mikäli asia on EU:n hoidettavana.
Unkarin, Itävällan, Tanskan, Italian, Puolan, Latvian, Liettuan ja nyt jopa Ruotsin valveutuneet äänestäjät ja sitäkautta päättäjät, voivat ainoastaan saada aikaan muutosta.
Meillä herätys jo tapahtuikin, mutta ”hillotolpat” käänsi kehitystä vuosikymmenen taaksepäin. Edestämme löydetään!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000