Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Ihmisoikeudet ovat jakamattomia!

Ihmisoikeudet ovat jakamattomia!

Anmesty ilmoittaa että ihmisoikeudet kuuluvat kaikille. Tämä on totta, meidän kaikkien pitää saada nauttia ihmisoikeuksista.
Amnesty on vain yksi järjestö, ei sillä ole mitään valtaa vaan yrittää edistää omia mielipiteitään mutta keinot ovat vääriä.
Amnestyn esittämät keinot eivät ole ainoa oikea totuus. Me emme voi ottaa Eurooppaan Afrikan maiden liikakasvua, ongelmat pitää ratkaista Afrikassa. Ihmisoikeudet eivät ole syy päästää invaasiota maahan.

Perussuomalaiset pitää ja kunnioittaa suuresti länsimaisia arvoja ja ihmisoikeuksia ja haluaa säilyttää ja vaalia ja puolustaa niitä, mutta se ei tarkoita että maahantulijat pitää ottaa Suomeen. Ihmisoikeudet ovat jakamattomia.

Euroopan pitää turvata eurooppalaisten ihmisoikeudet, mihin kuuluu turvallisuus ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Varat
Euroopalla ei ole varaa elättää muiden maiden kansalaisia, eurooppalaisia ihmisiä elää puutteessa. Pitää ottaa taloudelliset realiteetit huomioon. Euroopassa ei ole enää rikkautta mitä voi jakaa ilman että eurooppalaiset kärsii.

Suomi velkaantuu ja meillä ei ole varaa elättää kaikkia, jotka tänne tulee. Mistä rahat? Suomi velkaantuu ja viime vuonnakin meni noin 2 miljardia maahantulotoimintaan.
Kun otetaan huomioon kaikki maahantulijoille tarjotut ilmaiset palvelut, poliisien lisääntynyt tarve, vankeinhoito, oikeudenkäynnit, sairaalapalvelut, maahanmuuttoviraston toimintaan liittyvät toimet.
Minne sinä laittaisit 2 miljardia? Omaan kansaan vai maahantulijoille?
Perussuomalaiset laittavat miljardit mieluummin suomalaisten hyväksi.

Turvallisuus
Euroopan turvallisuus on huonontunut ja terrori-iskuja tapahtunut paljon ja jopa Suomen Turussa tapahtui terrori-isku.
Seksuaalinen häirintä ja jopa raiskaukset ja murhat ovat lisääntyneet Euroopassa. Miten metoo-kampanja on hiljaa näistä ongelmista?
Euroopan lähiöissä on mellakoitu. Kaikissa maahanmuuttoenemmistöisissä lähiöissä on ongelmia. Tästä naapurimaa Ruotsistakin löytyy kymmeniä ongelmallisia lähiöitä: Tukholman Rinkeby ja Malmön Rosengård esimerkkeinä.

Meillä Suomessakin on Turun Varissuolla syntymässä maahanmuuttoenemmistöinen lähiö. Tällaiseen kehityskulkuun pitää puuttua ja laittaa rajatarkastukset takaisin, kuten sivystysmaat Ranska ja Saksakin tekevät muiden viisaiden Euroopan maiden kanssa.
Suomi ei ole rintamassa mukana. Emme halua kuorma-autoja turvaamaan kansanjuhliamme.
Holtiton maahantulo aiheuttaa rauhattomuutta, rikoksia ja terroritekoja.

Ihmisoikeudet eivät ole syy päästää invaasiota maahan.
Yksistään ilmastonmuutossopimus estää ottamasta lisää väkeä ja emme voi suurentaa Euroopan hiilijalanjälkeä.
Oman kansan turvallisuus ja hyvinvointi pitää olla ykkönen.
Liikakansoitukseen pitää löytää lääkkeet siellä missä sitä tapahtuu.

Mihin on unohtunut UKK:n sanoma:
Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muu edellä.

Kansalaisen juttu:
https://www.kansalainen.fi/amnesty-international-22-miljoonaa-siirtolaista-pitaa-tuoda-turvallisesti-eurooppaan-vaarallisen-valimeren-yli/

Löytyy myös puheenvuorosta:

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257183-ihmisoikeudet-ovat-jakamattomia

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000