Perussuomalaiset

Janne Aso

Ahneus ja hyvä veli -järjestelyt jylläävät

Suomessa on pitkään hoettu mantraa eläkeiän nostamisesta ja maltillisista palkankorotuksista. Samaan aikaan Suomessa työmarkkinajohtajat, niin työnantajajärjestöissä kuin ammattiliitoissakin jäävät ennenaikaisesti eläkkeelle. Edesmennyt jalkaväen kenraali Adolf Ehnrooth sanoi aikoinaan, että suomalaisia johdetaan edestä ja taisi todeta, että esimerkin voimalla. 

Esimerkin voima tuntuu olevan hakusessa ja pahasti

Tammikuun lopulla Varsinais-Suomen maakuntahallituksen käsittelyyn tuotiin uuden maakuntajohtaja Kari Häkämiehen (kok) johtajasopimuksen hyväksyminen. Maakuntahallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok) oli yksin neuvotellut entisen kansanedustajatoverinsa kanssa sopimuksen. Muut poliittiset ryhmät jätettiin neuvotteluiden ulkopuolelle.

Sopimus poikkesi sisällöllisesti voimassaolevista työsopimuksista ja -ehdoista merkillisellä palkallisella lomajärjestelyllä. Kanerva oli neuvotellut sopimukseen tulevaksi kesäksi 24 palkallista lomapäivää, koska Häkämiehelle ehtii kertymään ennen kesää vain 4 lomapäivää.

Yleensä julkisella sektorilla tämän kaltaisissa tapauksissa voidaan myöntää vain ja ainoastaan palkatonta virkavapaata, jos edes sitäkään.

Perussuomalaisena en tuollaista voinut hyväksyä. Esitin Juhani Pilpolan kannattamana, että tuollaiseen ei suostuta. Ainoastaan keskusta tuki esitystämme ja ihmetys oli suuri, kun vasemmistopuolueet hyväksyivät veronmaksajien tulonsiirron hyväpalkkaiselle maakuntajohtajalle.

Nyt jos koskaan on äänestäjien tarkkaan harkittava kenelle äänensä seuraavaksi neljäksi vuodeksi antaa. Politiikan uskottavuus on koetuksella enemmän, kuin koskaan ennen. Yhteisten varojen kanssa oltava tarkkoja ja vastuullisia.

Ihmisen puolella – Janne Aso

www.janneaso.fi

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
äiti
#1

Suomen puolustusvoimat ajettiin alas välittömästi kun Ehnrooth nukkui pois.Maa on mätä ja sen johtajat/päättäjät.Kansa elää köyhyydessä ja suoraselkäisyys on vieras käsite.Oman taskun täyttäminen on tullut yhä useammin esille mitä ihmeellisimmillä tavoilla.Poliittiset suojatyöpaikat on ihan tätä päivää.Heidän realielämän taju on sumun peitossa.Ja katin villat siitä välittäisivät.Veronmaksajan rahaa on helppo jakaa silmää räpäyttämättä.Ahneus ja oman edun tavoittelu on tässä yhteiskunnassa tabu.Ollut jo vuosikymmeniä.Veronkierto pahimmillaan on häpeällistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peruspaskanjauhajia riittää
Vihainen
#6

”Suomessa on pitkään hoettu mantraa eläkeiän nostamisesta ja maltillisista palkankorotuksista. Samaan aikaan Suomessa työmarkkinajohtajat, niin työnantajajärjestöissä kuin ammattiliitoissakin jäävät ennenaikaisesti eläkkeelle. Edesmennyt jalkaväen kenraali Adolf Ehnrooth sanoi aikoinaan, että suomalaisia johdetaan edestä ja taisi todeta, että esimerkin voimalla. ”

WTFK?! Mitä se takkiaan kääntävä Persu lämpimikseen kirjoittaa?! Perussyöpäläiset, kuten myös SDP/VAS/VIHR on malliesimerkki puolueesta, jossa puhutaan lämpimikseen niitä näitä, mutta valtaan pääsyn jälkeen puuhastellaan kaikkea muuta. Mitä vähiten tehdään osana SSS-hallitusta, ei näytetä missään asiassa itse OMAA esimerkkiä.

Esimerkki, SSS-hallitus huutaa säästöjen perään ja vaatii niitä muilta. Mitä tehdään ensimmäisenä kuten aina? Nostetaan omia ja kaverien palkkoja.

Toiseksi, hallitus on omilla päätöksillään aiheuttanut Suomelle lisää vakavia ongelmia, kuten kalliiksi tulevan elintasopakolaisuuden.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

Ja vielä vasemmistopuolueet etunenässä että miten sosialismi toimii myös poliittisille suojatyöpaikoille ; hyväpalkkaisille kuin laillista vastuuttomuutta yhteiskuntaakin kohtaan. Bisnes on bisnes myös poliitikassakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#3

Yksityisellä sektorilla tuo ns. kesäloma taloa vaihdettaessa, etenkin kilpailijalle, on jokseenkin normaali käytäntö. Työnanatajalle se on kertamaksu. Työntekijälle osoitus haluttuudesta.
Virkaan tai virkasuhteeseen suhmuroitu ns. täysi loma ei ole relevantti. Hyvä, että PS toimii. Kirjoittaakohan mikään muu media kuin SU asiasta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tosi on sano Kopin orava
Vihainen
#4

Kuulemma Varsinais-Suomen maakuntaliiton maakuntajohtaja Häkämies on nyttemmin kutsunna vaalipiirin edustajaehdokkaat turvallisuuspolitiikan keskustelutilaisuuteen, jonka ensimmäisen puheenvuoron pittääpi Kanervan Ile siis sama mies, kun järjesti palkallisen virkavapaan tuolle lomattomalle Häkämiehelle. Maakuntaliitothan ovat kuntien yhteenliittymiä ja niiden edunvalvojia, joten en millään käsitä mites toi turvallisuuspolitiikka kuuluu niille. Tais tulla takaisin maksun aika melko noppeesti, vai kui?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kimmo
Vihainen
#5

Onneksi joku puuttuu näihin juttuihin. Onneksi perussuomalaiset ovat nykyisin vaihto-ehto tavallisen keskiluokkaisen ihmisen asialla.
Juuri johtajasopimikset valtion yrityksissä sekä näemmä myös luottamustoimissa mädättävät tätä yhteiskuntaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000