Perussuomalaiset

Inga Petäjäniemi

Suvaitseva kaikessa suvaitsemattomuudessaan.

4 kommenttia

Nyt hiljaa,hiljaa hiivitään…

Näin alkaa lapsuudestani tuttu lasten laulu, jossa rosvojoukko hiipii Kardemumman yössä.

Nykyään tuo laulun sanat varmasti luokitellaan vihapuheeksi tai jotain.

Leikitelläänpä vähän valtamedian uutisoinnilla ja sanan vapaudella näin lehden lukijan silmin.

” Sedastian Tynkkynen piti Etelä-Pohjanmaalla Perussuomalaisille Pekatus kouluutuksen …” 

Toimittajalla oli vain yksi ja selkeä päämäärä jutullaan, joka tosin lässähti, kun tuulihattu uuniin paistaessa luukku kiinni.

Jutusta näkyy selkeästi käytösmalli suoraan laulun sanoista viitaten Nyt hiljaa hiipii toimittaja rukka rosvona yössä.

Paheksuen kuinka Tynkkynen VOI KOULUUTTAA MEDIA JA SOME KÄYTÖSTÄ ? Herran jumala miten alhaista toimintaa, kun tuomittu kouluuttaa ihmisiä juurikin siitä mistä on tuomio julistettu.

Oliko ko. toimittaja paikalla näissä tilaisuuksissa? No, ei ollut. Hänen verenhimonsa jutun perään perustui puhtaasti spekulaatiolle ja ymmärtämöttömyyteensä itsesensuurissaan. (Joka on muuten toimittajan tärkein ominaisuus, jotta hän voi olla objektiivinen kootessaan uutisen).

Sanasensuurista ei juurikaan ääneen osata puhua tai saati sanojan sensuurista.

Tämä verhoillaan hienoon kääreeseen vihapuhe nimikkeellä, jota en yksinkertaisena ihmisenä kykene sisäistämään mitä tuo sana pitää todellisuudessaan sisällään.

Onko se sanan- ja ajatteluvapauden rajoittamista, vai sanojen rajoittamista, vai sanojan turvan tukkimista, vai aivopesua, että kaikkien ihmisten pitää olla tiettyyn muottiin sopivia (nykysuomessa vihervasemmiston, suuryritysten osinkojen jakajien ja suvaitsemattomien anna kaikkien keppihevosten potkia ja kukkien kasvaa. Kunhan muistat, että sinäkin olet samassa äänessä samaa mieltä ym.ym.).

Äläkä kyseenalaista missään nimessä ammatti faktantarkastajaa, toimittajaa, Kokoomusta, Keskustaa, Vihreitä, SETAA tai EU:ta, politiikkoa, joka lobbaa omaan taskuun tai ainakin kaverille kans verorahojamme bisneksillään ihmisyyttä ja Suomalaisuutta vastaan.

Ei heidän untaan häiritse, että Suomalaiset vanhukset ja lapset ovat heidän elinkeinonsa tärkeimmät tuotanto materiaalit, sillä kauhun balanssinhan saa tasapainoon ”humanismilla” rajojemme sisälle kutsutuilla jotka eivät ole Valtiomme kirstuun vielä kantaneet kolikkoakaan, vaan ammentaneet sitä isolla kauhalla vaatien aina vain parempaa ja parempaa.

Nyt varmasti tietyt ”piirit” toteaa, että Persut on yhden asian kansalaisia.

Mutta olemmeko?

Ei en koe meitä rasisteiksi, natseiksi, suvaitsemattomiksi yhtään sen enempää, kun mitä on esimerkiksi Li Andersson, Petteri Orpo, Juha Sipilä tai Sanomaprint, YLE,MTV.

Mutta mitä koen on eriarvoisuus Perussuomalaisten kohdalla muihin kansalaisiin verraten on.

Perussuomalaista saa syrjiä muiden toimesta.

Perussuomalainen ei ole yhdenvertainen lain edessä rinnastatteassa muiden puolueiden jäseniin ja heidän tekemisiinsä.

Perussuomalainen ei nauti muiden tavoin sanan-ja mielipiteen vapaudesta.

Perussuomalaisella ei ole kunniaa tai yksityisyyden suojaa kuten muilla kansalaisilla.

Mitä te ette meiltä kykeme ikinä viemään, vaikka sitä kovasti yritättekin on ylpeys olla Suomalainen ja vieläpä Perussuomalainen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Jatkoksi tuohon kauhisteluun: Miten voi EU:n Sijoitustoiminnan johtotehtävissä olla mies joka julisti, että kaikki jotka edes puhuvat Kreikan lisälainoituksesta ovat pölhöpopulisteja.
Sanoi tämän näkemyksen Kreikka I:n yhteydessä. Sen jälkeen on taidettu myöntää vähintäänkin pari lainaa lisää+ muut venkoilut mm. koron ja lyhennysten suhteen.
Tuolla talousjärjellä ja osaamisella kaveri vaan porskuttaa Euroopan investointipankin johtajana.
Kyvykäs tyyppi? Vai sopiva? Liekö nimitetty sen uskon perusteella, että kun herra virankin suo, niin järjenkin tuo?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Faktakin kriminalisoidaan
#2

Kohta Saksan mallin mukaisesti nettifirmat sulkevat jättikorvausten pelossa tämänkin sivuston.
Kun tiettyjen asioiden kritiikki saadaan poistettua niin mihin me (Suomi) on menossa? Elämmekö samoja aikoja kuin Saksassa ennen toista maailmansotaa jossa ei USKALLETTU arvostella KOHTA valtaan nousevia.
Jokin taho täällä yrittää massiivista vallankaappausta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Ilmassa viuhuu kyllä omituisia enteitä. Esimerkikisi tuo Ranskan pressa. Onko todella heidän suurimpia ongelmiaan median moninaisuus?
Hänhän on Euroalueen taloudellisen Yhteisvastuun innokkaimpia kannattajia. Jostain on jäänyt mieleen, että siellä on tuo Valtion talous vieläkin pahemmassa kunnossa kuin meillä? Miten nujerretaan mahdollinen vastustus laajentumista kohtaan ”alusmaissa”? Estämällä vastustavat mielipiteet?
Eli rakentamalla koko EU:n alueelle joku Pohjois-Korean, Kiinan tai Venäjän tapaisista järjestelmistä?
”Oikea media” puuhaa innokkaasti tässä mukana, hehän ovat saamapuolella, koska ovat ”oikeassa”. Sikäli juttu on vakava, koska noinhan juuri meneteltiin tuossa niin yleisesti inhotussa fasistisessa Saksassa 1930-luvulla. Tulokset tiedämme.
Tarkkailulistalle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Musta ( anteeksi rasistinen sana) tuntuu, että vallankaappaus on jo tehty.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000