Perussuomalaiset

Ilpo Heltimoinen

Viherverot alas

Suomen pitää laskea energian verotustaan EU:n minimiin. Maamme on harvaan asuttu ja kylmä maa. Tarvitsemme sekä liikkumiseen että asuntojemme lämmitykseen paljon energiaa. Energiaverotus vaikuttaa mm. asumisen, liikkumisen ja ruoan hintaan. Liian kireä energiaverotus vaikuttaa siihen, mitä palkasta jää pakollisten menojen jälkeen käyttöön.

Myös vientiteollisuutemme käyttää paljon energiaa. Korkealla energiaverotuksella on suora vaikutus energiaintensiivisten yritysten kilpailukykyyn sekä välillisesti myös työllisyyteen.

Ankaralla verotuksella on hintansa. Suomessa pidämme huolta ympäristökysymyksistä ja velvoitamme yhtiöiden sitoutuvan erilaisiin ympäristönsuojelunormeihin. Meillä ei ole varaa menettää yhtään enempää raskasta teollisuutta halpamaihin, joissa energiaa ei veroteta ja sähköä tuotetaan runsaasti päästöjä tuottavalla kivihiilellä ympäristökysymyksistä välittämättä.

Mahdollisimman kevyt energiaverotus on ympäristön, palkansaajien sekä yritysten etu.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Taivaassa on voima ja valta
#1

Onko halukkaita perustamaan Suomen paluttamista kansalla-toiminta-järjestöä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Viron veromalli !
Siis Kaikki verot alv, palkka ym. 20 % n kuin Virossa ja Autovero pois ja Valtion velka pois muutamassa vuodessa enen kun se räjähtä käsiin ,kuin Virossa joka on velaton maa Ja Sosiaaali tuki malli Virosta se ei houkuttele pakolaisia tänne sikaileen ja kannustaa kaikkia työntekoon..
Se voidaan rahoittaa Sosiaali kulujen 70 Miljardia vuodessa rajulla leikkauksella,Pakolaisbisneksen lopetuksella ,Turhilla rahojen lähetyksellä mm. Kreikkaan,Turkiin ,Ukrainaan jne.. Eikä jaeta rahoja ulkomaille tuulivoima tukeina ja sillä kun valtion velkaa ei ole muutaman vuoden kuluttua niin ei ole korko menoja
Näin Suomeen tulis työpaikkoja ja yrityksiä ja kaikille halukkaille olisi töitä ja niitä joilla ei ole työhaluja autetaan nitä työhalujen syntymiseen pienentämällä rajusti sosiaali tukeja niin kyllä se nälkä pummin töihin ajaa.
Tällä menolla jos jatketaan seurauksena on konkurssi ja levottomuuksia…olemme Kommunisti maa Ranskan tiellä ! sieltä ei kannata oppia ottaa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kokoomuksesta kajahtaa
Iloinen
#3

Ei ole pitkään harvaan asuttu: 60 miljoonaa on tulossa ja jo Oulussa kotiutetaan moniosaajia erittän laadukkaasti kokoomuslaisilla opeilla!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Oulussa kotoutetaan Viher-kommunistien opeilla !!

Uutinen Tämän päivän lehdestä

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/seitseman-ulkomaalaistaustaista-miesta-vangittu-seksuaalirikosvyyhdessa-oulussa-uhri-on-nuori-tytto-poliisi-kiinniottoja-voi-tulla-lisaa-kyse-ei-ole-raiskausaallosta/811402/

Nämä on Joukkoraiskaukset on jakapaiväinen ilmiö Suomessa

Persujen pitäisi vaatia Kuolemantiomioita Suomeen !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#6

Viher-kommunistit ne tätä maata Huumeistuttaa ,Homostuttaa ja Sosiaalipummaus pakolaisutta suojelee !
Mutta olet oikeassa siinä että Kokoomus Merkkelin perseen nuolija puolueena katsoo läpi sormien tätä hommaa puolueena.
Jokainen kokoomus edustaja ei hyväksy yksilötasolla tätä hommaa ,mutta kaikki porukassa ja julkisuudessa nyökyttää Merkeliä miellyttääkseen . (Joukossa tyhmyys tiiivistyy)

Eu:ssa on aivan liian suuret palkat Suomen politikojen virkoihin verrattuna !

Jos tätä Eu-Trollausta saada lailla kiellettyä ja tehtyä siitä maanpetos syytteen alaista hommaa niin sitten pitää politiikkojen palkat nostaa niin korkeaksi Suomessa että kukaan ei aja Brysselin etua tuhotakseen tätä maata !

Persujen pitäisi ottaa tämäkin asia esille ja tehdä laki aloitteita !
Muutenhan kohta Persutkin nyökyttelee Merkkelin edessä kuin Ex Persut Soini ja Sota-Jussi ja kumpanit !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Ei kai täällä vihapuheita pidetä? Arvostellaan yheiskuntia, missä terveet, hyvinvoivan tuntuiset nuoret miehet, ovat jos jonkinlaisen uhan ja ahdistuksen alla.
Tuntuu olevan nuo sukupuolisuuntaukset yksipuolisilta kun turvapaikkaa jallitetaan. Sen myöntämisen jälkeen tapahtuu ”eheytyminen” ja kas kummaa, heti ollaan alaikäisten lasten kimpussa. Haetaanko täällä maan päällä jo sitä autuutta mitä Paratiisi seitsemine neitsyineen tarjoaa?
Kyllähän tällä tuntuu ihan laillisestikin otettavia olevan, päätellen siitä fanaattisesta kiihkosta jolla heidän oleskeluaan kannatetaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000