Perussuomalaiset

Harri Väänänen

Vanhus taivaaseen vilahtaa, eurot kassaan kilahtaa

Vanhus taivaaseen vilahtaa, eurot kassaan kilahtaa Vanhusten joukkokuolemat hoivakodeissa alkavat olla jokapäiväinen näky uutisvirrassa. Yksityistäminen näyttäytyy nyt mitä karmivimmilla tavalla. Yhtälö yksityisen hoitofirman kannattavuudessa on mitä yksinkertaisin. Viivan alle on jäätävä mahdollisimman paljon voittoa. Mutta millä keinoilla tämä voitontavoittelu nyt toteutetaan? Voitto otetaan asiakkaista. Heidän hoidostaan heidän kodissaan. Laadusta röyhkeästi tinkien. Vähemmillä hoitajilla, huonommalla ruualla. Pian asukkaille jo laskettaneen läpimenoaikoja laitoksessa voittojen maksimoimiseksi. Yhdestä ovesta sisään ja toisesta ulos. Ja uutta asiakasta luonnollisesti poistuneen tilalle. Itse yrittäjänä kannatan tervettä kilpailua. Ihmisyys ja hoidonlaatu eivät saa kärsiä kilpailussa. Ihmisten hoito on toteutettava inhimillisesti. Elämän alusta sen loppuun. Vanhusten hoivapalvelut ovat nyt kunnissa kovimman yksityistämisen kohteena. Suurin osa ulkoistetuista palveluista on keskustajohtoisissa kunnissa. Ylä-Savossakin ollaan parhaillaan siirtämässä kunnallisia palveluita Attendolle. Jos nyt tilanne on tämä, mitkä ovat näkymät kymmenen vuoden päästä? Ovatko vanhusten hoivapalvelut ohituskaista kuolemaan?

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Mainio kirjoitus! Tähän nykymenoon vanhusten ja vammaisten hoidossa kun vielä lisätään laillinen eutanasia niin johan alkaa jäämään voittoa viivan alle ….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000