Perussuomalaiset

Hannele Al-Hamzawi

Herää Suomen Kansa !

31 kommenttia

Useat valtamediat uutisoivat tänään siitä, miten luottamus politiikkoihin on romahtanut, 25 %:n lasku luottamuksessa on merkittävä ja kertoo omaa kieltään kansan silmien ja ymmärryksen avautumisesta. Keväällä luottamus oli vielä 48 % ja nyt enää 23 % . Toisinpäin sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että 77 % kansasta ei luota päätöksiä tekeviin poliitikkoihimme. Luottamuksen laskun uutisoinnissa valtamedia kuitenkin keskittyy jälleen kerran lähinnä koronaan ja sen hoitamiseen, niinkuin muissakin yhteiskuntaamme vakavasti liittyvissä ongelmissa ei olisi merkittävää syytä tähän luottamuksen menetykseen.

Oli kyse sitten mistä tahansa maatamme koskevissa lisääntyvissä ongelmissa ja uhkakuvissa, syynä tarjotaan jatkuvasti koronaa, korona-ahdistusta ja koronan aiheuttamia moninaisia seurauksia. Korona, vakavasti otettava asia, mutta ei todellakaan ainoa, mistä syystä ihmisten luottamus hallitukseen on romahtanut. Marinin hallitus on tehnyt kiihtyvää Suomelle ja sen kansalle haitallista ja vaarallista politiikkaa kuukaudesta toiseen. Korona kuitenkin tuntuu olevan syynä lähes kaikkeen, maahanmuuttajataustaisten korkeaan rikollisuuteen tai vaikka turvattomuuden ja väkivallan lisääntymiseen. Korona, korona, korona, korona-ahdistus ja korona, pelonlietsonta ja keppihevonen jolla hallita kansaa, korona jolla pyritään selittämään kaikkea sitä mitä Suomessa tällä hetkellä tapahtuu asioissa, missä alamäki on kovaa ja selkeää….mainitsinko jo muuten koronan syynä ihmisten lisääntyneeseen ahdinkoon ja kasvaviin ongelmiin. Se toki on monessakin suhteessa todellinen, yrittäjiä on mennyt konkurssiin, työttömyys kasvanut, lapsia ja nuoria pudonnut entistä enemmän opetuksen kelkasta etäopetuksiin siirtymisten vuoksi, vanhuksia päätynyt lisääntyvästi yksinäisyyteen ja vaille riittävää huolenpitoa. Mutta mitä on tehnyt asialle Marinin hallitus, joka toistuvasti käyttää koronaa perusteena näille asioille, päättänyt syytää miljardeja muiden maiden ylläpitoon, vaikka se kaikki tarvittaisiin oman kansamme hyvinvoinnin turvaamiseen.

Suomihan on vauras maa joka voi auttaa muita maita, sanoo hallitus, vaikka oman kansan huonovointisuus ja heikossa asemassa olevien määrä lisääntyy kokoajan. Suomihan on maa, joka voi kasvattaa valtionvelkaa syytämällä miljardeja muiden maiden ylläpitoon ja jättämällä sen seuraavien sukupolvien maksettavaksi, jotta ministerimme voi kiillottaa omaa sädekehäänsä maailmalla. Suomihan on maa missä ihmeelliset naisministerit johtavat maata, hehkuttaen sukupuolen merkityksettömyyttä, miten jokainen meistä voi olla mitä tahansa, paitsi silloin kun yrittävät hyötyä siitä omasta sukupuolestaan naisena tai voivat uhriutua perustelusta kritiikistä, että se muka johtuisi heidän sukupuolestaan. Suomihan on maa, jossa nämä naisministerit Stubbin järjetöntä laskuoppia käyttäen, kuin suurena voittona hehkuttavat miten saamme jotain tukijaisia Eu:lta oman maamme asioiden hoitoon, kun saamme takaisin pienen osan siitä mitä lahjoitamme pois omalta kansalta ja sen hyvinvoinnilta. Eikö olekin mahtavaa, anna miljardi muille ja saa takaisin joitain miljoonia, niin olemme voittaneet, kyllä on upea tämä ministerijoukkomme logiikka jota kansalle syöttävät. Marinin hallitus tuntuukin pitävät Suomen kansaa tyhminä lampaina, jotka loputtomasti alistuvat heidän tuhoisaan järjettömyyteensä .

Tämä hallitus ei aja Suomen ja sen kansan asiaa, vaan käyttää häikäilemätöntä vihervasemmistolaista politiikkaa sitoakseen Suomea tiukemmin rakenteilla olevaan Eu liittovaltioon, Eu:hun joka pala palalta murentaa Suomen kansan demokratiaa ja itsemääräämisoikeutta päättää omista asioistaan. Marini hallitus on seurauksista välittämättä pyrkinyt kaiken aikaa kasvattamaan niiden ihmisten määrää Suomessa, jotka selkeästi lisäävät rikollisuutta ja oman kansan uhrien määrää, ihmismäärää joka syö entisestäänkin liian pieniä resursseja huolehtia kansan vähäosaisista ja haavoittuvammassa asemassa olevista avuntarvitsijoista ja yhteiskunnan palveluista. Niiden ihmisten määrää jotka käyttävät merkittävän osan tulonsiirtoista ja jotka jo pitkällä aikavälillä nähtynä eivät kykene integroitumaan tähän yhteiskuntaan, koska länsimainen arvomaailma on heidän aatteensa vastainen. Marinin hallitus on törkeästi korulausein ja kaunopuhein käsiään väännellen ja tarkoin sanoja painottaen, toistaen ministeristä toiseen samoja ulkoa opeteltuja lauseita, manipuloinut ihmisten mieliä puhuen haavoittuvassa asemassa olevista avuntarvitsijoista, jakamattomasta ihmisarvosta ja intersektionaalisesta feministisyydestä, kuin syyllistäen Suomen omaa kansaa siitä, millaisia välinpitämättömiä ihmisiä he ovatkaan, jos eivät uhraa itseään ja läheisiään muiden hyväksi. Marinin hallitus on tehnyt Suomen omasta kansasta uhrilampaita muiden alttarille.

Naisten luottamus poliitikkojen antamaan tietoon on laskenut 33 %. Eniten luottamuksen laskua on vasemmiston kannattajissa (38 %) , jonka kannatus on aikaisemmin ollut suurta nimenomaan naisten keskuudessa. Vihervasemmistolainen tunteisiin valheellisesti vetoava ja ihmisiä harhaanjohtava politiikka ei uppoa enää järkeään itsenäisesti käyttäviin naisiin. Ei tätäkään sisukkaasti taakkaansa kantavaa ja kärsivällisesti vain oman sohvansa nurkassa mutisevaa kansaa loputtomasti manipuloida ja huijata. Järjetön vihervasemmistolainen politiikka on ylittänyt sen rajan, jossa ihmisten oma herännyt järjenkäyttö ylittää sille syötetyn aivopesun.

Uutisten mukaan kansalla on politikkoja korkeampi luottamus viranomaisiin, mutta ihmisten tulee tiedostaa myös se, että politiikkojen päätökset ohjaa myös viranomaisten toimintaa ja useiden viranomaisten valinnat tehtäviinsä noudattavat hallitsevien puolueiden vallan käyttöä. Tästäkin on vuotanut tietoa julkisuuteen, kun ministerit nimittävät omaa agendaansa ajavia henkilöitä päätöksiä tekevien viranomaisten paikoille. Rakenteellinen ja monesti vaikeasti havaittava korruptio ja hyvävelikerhon palvelut kavereidenkin pankkitiliä lihottamaan, on saanut selkeät ja julkiset kasvot Marinin hallituksen myötä.

Koronaan palatakseni, onko se mikään ihme että 66 % suomalaisista pitää Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n ja muiden terveysviranomaisten antamaa tietoa poliitikkoja luotettavampana. Marinin hallituksen sählääminen koronamaskeissa ja kansalle syötetyt valheet ja selittelyt, eivät loputtomasti uppoa Suomen kansaan. Tästä kansan heräämisestä saammekin kiittää myös niitä rohkeita viranomaisia ja päättävissä asemissa olevia ihmisiä, jotka eivät ole alistuneet hallituksemme politiikan kahleisiin, vaan ovat uskaltaneet julkisesti vastustaa ja/tai tuoda esille niitä kantoja ja tietoa, joita poliitikkomme ovat kansalta halunneet pimittää oman valtansa ja muka asioiden hallinnassa olemisen tueksi.

Kun kansa herää, siinä ei auta Marinin silmät ymmyrkäisenä sanojen yksittäiset painottamiset ja käsien vääntely, ei Ohisalon haavoittuvassa asemassa oleviin lapsukaisiin vetomaiset, kun todellisuudessa näissä lapsukaisissa on kyse lähinnä siitä ihmisryhmästä, jonka korkea rikollisuusaste aiheuttaa uhreja ja uhkaa Suomen omalle kansalle, ei Haaviston pyrkimys vedota lasten etuun järjestäessään Suomeen ISIS terroristiryhmään kuuluvia radikalisoituneita naisia, ei Saariston harhaanjohtava jonkinlaisena pullantuoksuisena koko kansan ”äitinä” esiintyminen, ei Tuppuraisen Suomen edun vastainen ”oma kansa ensin ajattelu on vahingollista ”, eikä Anderssonin kaunopuheinen niin ihanalta kuulostava ”tasa-arvoinen” inklusiivinen opetus, jonka seurauksista kärsii niin erityis- kuin ne tavallisetkin oppilaat ja myös opetushenkilökunta.

Vihervasemmistolainen valtamediakaan ei voi loputtomasti vaieta tosiasioista ja yrittää peitellä sitä mihin nykyiset päättävät poliitikkomme tätä maatamme ajaa. Valtamedialla on omakin lehmä ojassa ja totuus tulee väistämättä kansan silmien eteen ja se tietää silloin myös luottauksen romahtamista valtamediaan. Valtamedialla ei ole nykypäivän viestinnän ja tekniikan kehittyneisyydessä ja somemaalimassa mahdollista hallita kansan mieltä, vaikka kuinka yrittävät toistuvasti valkopestä Marinin hallituksen toimintaa ja pitää kansaa pimennossa siltä millainen joukko tätä maata todellisuudessa johtaa.

Alas vihervasemmistolainen hallitus !

Muista kunnallisvaaleissa äänestää Perussuomalaista ehdokasta !

Abusus non est usus sed corruptela.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


31 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Naurattaisi, jos ei itkettäsi, tuo ”prisessojen” keimailu ja spektaakkelit tämän Koronakriisin johdosta. Ruutuaikaa hyväksikäyttämään marssittiin jonossa, kuin köyhän talon porsaat. Eikö se olisi ollut ja ole parempi, antaa niiden hoitaa hommat jotka joitai niistä tietävät. Saatiinhan kuunnella sujuvaa ulkolukua, holellisesti artikuloituna.
Nyt on sekin hohto himmennyt ja hallitus voisi ihan oikeasti keskittyä myös muihin asioihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Ei tuo hallitus kykene keskittymään muihin asioihin niin ettei se olisi Suomelle ja Suomen kansalle haitallista ja jopa tuhoisaa, koska niiden poliittinen agenda itsessään on sellainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Silakka
Iloinen
#14

Luoja varjelkoon meitä persuhallitukselta, onneksi sellaista ei ole tulossa. Meillä on paras hallitus vuosikymmeniin, sen tunnustaminen tuntuu olevan persuille ylivoimainen tehtävä. Voin vain kuvitella miten paniikissa persut olisivat olleet koronan tullessa, mikäli olisivat olleet nyt hallituspuolueena. Sipilän hallituksessa ollessaan näyttivät sen, minkä parhaiten, ja ainoastaan osaavat, ruskeakielisyyden ja vain omien etujen ajamisen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#15

Junnilan tuleva siirtyminen Kokoomukseen ensimmäinen askel sen tunnistaminen, ettei ps:ssä ole tarvetta omin aivoin ajatteleville.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Silakalla taitaa olla , valtamedian aivopesemät aivot ?!? Oikein syväpestyt , niinkuin ennen mainostettiin , jotakin pesuainetta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#24

Käyppä lukemassa hyviä uutisia tämän aamun IS lehdessä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Mitä hyvää Marinin hallitus on saanut aikaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomen surlein hallitus!
#3

Meillä on Suomen historian huonoin hallitus. Sisäm. on aivan onneton tehtäväänsä. Toimet muistuttavat ent. sisäm. Y.Leinon salakavalia puuhasteluja omia kansalaisia vastaan.
Toivoa sopii, että Suomi kestää edes seur. vaaleihin asti, jolloin päästään purkamaan tyttöhallituksen päätöksiä.

Eihän tuohon kokemattomien nuorten femakko-tyttököörtiin ole luottamista edes siihen, että Suomen talous ja sitä myöten hyvinvointi pysyisi edes ennallaan!
Hallituksen puuhastelut ovat aivan muualla kuin talouden nostamisessa. Nikkaroidaan täysin toisarvoisten seikkojen kanssa.
Oikeat toimet puuttuvat täysin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#25

Tyttöhallituksen joomiehenä hääräävä Lauta-Matti ei ymmärrä taloudenpidosta mitään. Miten tuollainen tumpelo on ministeriksi päästetty?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Hannelekkin. Kirjoitit hyvin. Tämä ongelma on maapallon laajuinen, niinkuin sanotaan; tuon koronankin olevan. Täällä on perkele, joka pitää kiirettä; omien tavotteidensa; maailmanlaajuiselle saavuttamisellensa. Perkele on henkivalta, joka; jatkuvasti haluaa suistaa Jeesuksen Kristuksen Hengen; Hänelle kuuluvalta paikalta pois. Perkele aina haluaa purkaa ja hajottaa sen; mitä; Jeesushenkiset ovat saaneet; hyvää aikaiseksi. Jeesus on toisten ihmisten sydämissä; niinkuin; sinunkin, kun lukee nuo sinun kirjoituksesi. Kaikista ei voi sitä sanoa. Heidän sydämiensä herra, on perkele,-puheissa ja teoissa. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

Hei. Kiitos. Nyt tuli perkeleelle ”kätevä” tapa päästä vanhuksista nopeasti eroon. Vanhoille myrkky ja hoitohenkilöille vaikka vettä, tai teatteriainetta; ja THL; niittää mainetta. Pyhä Henkeni sanoo: Älä ota rokotetta, jos haluat; vielä elää. Olen jo kaukorokotettu ennakkoon; perkelesydämisten taholta. Korona on perkeleen valhe. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#6

Katselin tänään Eduskunnan kyselytuntia.Valtiovarainministeri Vanhanen haukkui Perussuomalaisten varjopudjettia.Ja totesi muunmuassa seuraavaa=Eikö perussuomalaiset välitä yhtään luonnosta,ympäristöstä,ilmastosta?Ja nämä kuulemma on Hallituspuolueille tärkeitä asioita.Nyt vähän ihmetyttää,että miksi ei kukaan Perussuomalaisten kansanedustajista kysynynyt Vanhaselta.Että onko Hallituspuolueille tärkeä asia Suomen itsenäisyys?Koska Perussuomalaisille itsenäisyys on yhtä tärkeä kuin luonto/ympäristö/ilmasto!Samoin Vanhanen sanoi että te olisitte valmiita leikkaamaan kehitysavusta,ja kuitenkin vastustatte maahanmuuttoa?Mutta Vanhasella meni nyt kyllä puurot ja vellit aikaslailla sekaisin.Voi vain kysyä edellämainitulta”Herralta”miksi maahanmuuttajia kokoajan tulee Eurooppaan ja Suomeen.Jos kerran kehitysavun nimenomaan pitäisi estää/vähentää maahanmuuttoa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#8

Niin kun tuossa edellisessä kommentissani totesin,tuosta Suomen itsenäisyydestä.Niin Hallituspuolueet ovat maksamassa miljardi kaupalla,että päästäisiin eroon itsenäisyytemme rippeistä.Mitä siitä on vielä jäljellä=Koskien EU:n Koronaelvytyspakettia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#7

Hei. Hannele. Näitä kommentteja vartioi; sielujemme vihollisen työntekijä. Toimii vastustajahengen mukaisesti. Jeesuksen Kristuksen vastaisesti. Pyhä Henkeni ilmoittaa näin. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#9

Hei. Kiitos. Nyt tuli perkeleelle ”kätevä” tapa päästä vanhuksista nopeasti eroon. Vanhoille myrkky ja hoitohenkilöille vaikka vettä, tai teatteriainetta; ja THL; niittää mainetta. Pyhä Henkeni sanoo: Älä ota rokotetta, jos haluat; vielä elää. Olen jo kaukorokotettu ennakkoon; perkelesydämisten taholta. Korona on perkeleen valhe. Kiitos. Siunaten, Lasse. *

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

esko himmanen
#10

Kyllä kansan heräämistä näkyy jo monessa asiassa. Hyvä täydellinen kirjoitus sinulta Hannele. Minua ottaa pattiin esimerkiksi se, kuinka hallituspuolueet toistavat Suomen noudattavan oikeusvaltioperiaatetta, asian kuitenkin ollessa päinvastainen. Meillä on rakenteellista korruptiota ja hyväveliverkostoa vaikka kuinka paljon. Lapsiraukkoihinkin istutetaan koko koulutaipaleen ajan vihervasureiden oppeja. Jos opttaja on asioista eri mieltä, siitä seuraa todennäköisesti erottaminen. Pelkään ihan aidosti, että joltain ärsyyntyneeltä ihmiseltä palaa käämit jossain vaiheessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

”Oikeusvaltioperiaate” on verbaalihöttö, jonka sisään on leivottu demokratianvastaisuus (EU:n ”valvontakomission” määräykset), kansanvastainen politiikka (pakottaminen maahanmuuttoon ja liittovaltioon sekä varallisuuden ryöstö velkaantuneilta vielä enemmän velkaantuneille (ns. elvytys-/korona-/ilmastosopimus).
”Oikeusvaltioperiaate” voidaan lukea poliittisesti vasemmalta oikealle. Ja sehän luetaan.

Varsinainen Merkelin myrkkypilleri.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Katselin k:lo 20.30 uutisista kuinka Kanariansaarille oli tullut,näitä ”haavoittuvassa asemassa olevia lapsukaisia”!Näyttivät vaan kovin suurikokoisilta?Lienevätkö vanhana syntyneitä?Ja”miespuolisia”näyttivät järjestään olevan.Eiköhän näistä liikene Suomellekin Joululahjaksi ”Itämaantietäjiä”?Johtotähtihän heillä on olemassa=Suomen sosiaaliturva!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Haittamaahanmuutonvastaiset saavat toistuvasti kuulla olevansa harhaluuloisia. On sopiva aika tehdä väliarvio.
Mitkä mamu-historian aikana esitetyt arviot ovat menneet pieleen, ja komissaarin virkoja kytänneet punavihreät globaalisosialistit liberaaleine eu-öyhöttäjineen ovat vastaavasti osuneet dialektiikassaan oikeaan?

– spontaani-/kiintiöpakolaisista/vastaavista ei tule veronmaksajia
– he eivät paranna taloudellista huoltosuhdetta, lisäävät huoltovelvollisuutta kyllä
– he eivät kotoudu eivätkä kotiudu
– turvapaikkajärjestelmä aiheuttaa yhteiskunnalle vuosittain miljardiluokan menot
– he aiheuttavat sisäistä turvattomuutta, väkivaltaa ja muuta rikollisuutta
– he romuttavat koulutusjärjestelmämme
– he aiheuttavat poliittista epäsopua
– he muodostavat varjoyhteiskuntia ja no-go-alueita
– Suomi on kansainvälisen hyväksikäytön kohteena, ja sen yhteiskuntajärjestys kulkee kohti Ruotsin,Saksan, Ranskan, Hollannin, Belgian sekasortoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Silakka
Hämmentynyt
#13

Valitettavasti ihmiset yleistävät persut kaikkiin poliitikkoihin, siitä tuo luottamuksen menetys johtuu. Siinä mielessä persujen toiminta on onnistunut, että ihmiset eivät ole enää kiinnostuneita vastuullisista ja kansan etuja ajavista poliitikoista, vaan kansalle riittävät pelkät sirkushuvit. Niitähän persut tarjoaa, ei mitään muuta. Peltokangas videoineen ja uhitteluineen muun muassa, pelkkiä tyhjiä sanoja, ei mitään muuta. Säälittää Suomen tulevaisuus, hajottamalla, kuten persut tekevät, tätä maata ei paremmaksi tehdä, vaan siihen tarvitaan niitä vastuullisia ihmisiä, jotka tekevät työnsä siitä suurta meteliä pitämättä. Persuilta se ei valitettavasti onnistu!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#16

Onko se sinun mielestäsi vastuullisuutta,kun Suomen veronmaksajien rahoja jaellaan ympäri Eurooppaa miljardi tolkulla?Ja jo tulevat sukupolvetkin laitetaan maksumiehiksi ennen syntymäänsä?Minun mielestäni ei ole.Äläkä vaan ala sönköttään jotain koronasta.Tai siitä että Suomi hyötyy,noista miljardi tolkulla EU:hun syydettävistä rahoista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#18

Hei. Kiitos hämmentynyt silakkakin. Jos olet yhtään lukenut Raamattua; niin sinun pitäisi; mikäli; jos Pyhä Henki sinulle kirkastaa; nähdä, kuinka tässä; näissä tapahtumissa on aivan samat toiminnat tapahtumassa; kuin siinä, kun perkele vei Jeesuksen kirkon harjalle; Nyt siellä on vaan iso joukko; kun siellä on kokonainen: Suomen; Rakas kansa. Perkele on; viattomienkin ihmisten tappaja. Sillä; ketaleella kun ei poloisella ole ollenkaan Rakkautta, eikä Armoa. Hän on armoton murhaaja. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#28

Kyllä Perkele on Raamatunkin mukaan ihan aloittelija noissa tappohommissa, jos vertaa jumalaasi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#19

Hei. Kiitos Rakas Hämmentynyt Silakkakin. Olet sokea. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

”Säälittää”, että sait kirjoituksesi valmiiksi hetkellä, jolla julkaistiin uusin puolueiden kannatusmittaus. ”Loistava” analyysisi häpäistiin välittömästi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#26

Kertoisit edes jotain mitä hyötyä on haittamaahanmuutosta Suomen tuhoamisen lisäksi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Suvakki-poliitikoille ei enää ole olemassa sellaista käsitettä kuin ”Suomen kansa”. Surullinen, mutta todellinen tilanne.

Suvakki-poliitikot ovat korvanneet Suomen kansan monikulttuurisuus-yhteisöillä. Suvakki-poliitikoille sanat ”asylum”, ”monikulttuurisuus”, ”maahanmuuttajat”, ”afrikkalaiset”, ”aasialaiset” ovat ihannesanoja, ihanteita, jotka ohjaavat suvakki-poliitikkojen toimintaa ja päätöksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#23

Tänä aamuna 3.12 IS uutisoi, että olemme menneet demarien ohi ylen gallupissa. Meitä kannattaa nyt 20,9% ja demareita enää 20,6%. Voi tätä ilon ja onnen päivää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#27

Kokoomuksessa on potentiaalia. Perussuomalaisille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Kokoomus kannattaa liittovaltiota ja haittamaahanmuuttoa. Voi vain kysyä mitä kokkareille tarkoittaa koti (tukku seteleitä?), uskonto (miksi kukaan kokkariedustaja ei ole noussut puolustamaan oikeutta sanoa mielipiteensä Raamatun perusteella?) ja isänmaa ( onko ehkä eurostoliitto?). Näitähän kokoomus mainostaa vaalien aikaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#29

Hyvinvointi Suomi voi todella pahoin. 90 000 lasta ja nuorta on lastensuojelun piirissä. Mikä on maamme tulevaisuus, kun EU meinaa sanella meille ehdot. Mitä nopeammin eroamme EU:sta, sen parempi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000