Perussuomalaiset

Erkki Saarinen

HS & co. demokratian ja äänestäjien halventajina

5 kommenttia

Gallupeissa PS on kolmanneksi suurin puolue ja tämä ei näytä kelpaavan vihervasemmistolaiselle medialle. Yhä suuremmin kirjaimin annetaan kansalaisten ymmärtää (fiinisti rivien välissä), ettei perussuomalaisia kannata äänestää.

Viimeksi tänään HS:n pääkirjoitus pohti pitkään näillä kannatuslukemilla tulevia hallitusneuvotteluja. Sievästi pääkirjoitustoimittaja kirjoitti koko jutussaan perussuomalaisista vain kaksi lausetta, näin:

”Mutta silloin tarvitaan taas myös kokoomukselle kumppani. Jäljellä olisi kristillisdemokraatit, sillä perussuomalaisia ei oikein kukaan halua tällä kertaa hallitukseen.”

Siis, on se nyt todella merkillistä, että demokratiaa ja parlamentarismia noin selvästi painetaan maan rakoon kaksi viikkoa ennen vaaleja maan suurimmassa sanomalehdessä. Ja nämä lauseet olivat vain yksi tyypillinen esimerkki. Miten Hesarin omistajat tämän sallivat?

Onneksi Suomen kansa on koulutettua ja talonpoikaisjärjellä varustettua. He näkevät, missä mennään ja miten meihin yritetään poliittisesti vaivihkaa vaikuttaa.

Ovatkohan muuten faktantarkistajat laskeneet, kuinka monta kertaa Halla-ahon lause keskeytettiin YLE:n haastattelussa ja kuinka monta kertaa Haaviston tai Rinteen?

Ja lopuksi vielä kommentti myöhäisherännäis Mykkäselle. HS tänään: ” Sisäministeri Mykkänen kommentoi HS:n selvitystä nepalilais­ravintoloiden työoloista: Hyväksikäyttö työmarkkinoilla uhkaa kasvaa Suomessa”.

Niin, he ovat juuri niitä halpatyövoiman tekijöitä, joiden vuoksi työvoiman tarveharkinta pienipalkkaisten ja EU:n ulkopuolelta tulevien osalta tulee säilyttää, koska palkkojen polkeminen. Sitten, kun löysät on housussa, on turha enää rypistää. Ja koskee myös taksiuudistusta.

Yt. Tolkun persu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Halpaa työvoimaa saa omastakin maasta, ei ainakaan heitä tarvii haalia ulkomailta saakka.
Työttömyytta, eriasteisia sellaisia kuin pätkätyöllisyyttä jostain kumman syystä, osa-aikaista että nuoria/-syrjääntyvän uhan alaisia +uudistuvat työmarkkinat. Ei unohdeta epävarmuutta työmarkkinoilla.

Kuin myös hyvin että korkeakoulutettuja jotka lähtevät pois maastamme. Miksi että mitä varten?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Meillä hehkutetaan suureen äännen ja toistuvasti TYÖVOIMASPULASTA! Ei meillä mitään työvoima pulaa ole, ei sinne päinkään. Pulaa kyllä on ainakin kolmesta asiasta:
-Osaajista. Porukasta joka on koulutettu ja osaa tehdä niitä duuneja joita maa tarvitsee. Hallintonotaaria, seksologian ja tas-arvon tutukijaa kyllä löytyy joka lähtöön. Kyselepä pätevää rekkakuskia. Jotain kieltä taitamatonta, epämääräiseltä vaikuttavaa tyyppiä kyllä tyrkytetään. Ajokortit on mitä on. Kouluesimerkki alalta on Takseista toissapäivänä tehty selvitys. Ajokortti ei edes kaikilla. Epäillä sopii, että monella vielä väärennetty
-Työhalut. Niistä tuntuu olevan myös runsasta vajetta. Kaikkia duuneja ei todellakaan voi tehdä sisätiloissa kännykällä ja läppärillä. Jonkun on mentävä ulos, kylmään ja märkään.
– Aina ei ole kyse kyvystä maksaa sellaista palkkaa, että sillä tulee toimeen,ilman Sossun avustusta, vaan on kyse ettei ole halua maksaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kuutio
#3

Seksuaalisuuteen ja arjen valintoihin liittyvä konservatiivisuus ei pitäisi vaikuttaa kirjoitustyyliin. Virhervasemmisto ja suvakit ovat demokratiassa vapaasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomen kokoinen demokratia
#4

Turvallinen Suomi on tulevaisuuden kysymys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

HS vaalivaikuttaminen
Vihainen
#5

HS vaalivaikuttaminen on nyt tihentynyt juuri ennen vaaleja. Se näkyy sekä jutuissa että siinä miten niiden kommentteja moderoidaan. Yleensä HS:lla on siinä jotakin säällisyyttä, muutenhan se olisi vähitellen kaikille selvää, mutta nyt HS on pudottanut hanskat ja antaa palaa. Vaalien jälkeen palataan taas sitten avoimemmalle linjalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000