Perussuomalaiset

Elina Louko

Monikulttuurisuus-kultti

9 kommenttia

Usein ihmetellään ihan aiheellisesti, että miten ihmeessä suvaitsevaiset ja feministit ovat ottaneet tämän yhden uskonnon suojelukseensa ja lähes liittoutuneet sen kanssa kunnioittamaan kaikkia islamilaisia arvoja, vaikka nämä samat arvot olisivatkin heidän omia arvojaan, mm. naisten oikeuksia vastaan. Eikö tämä ole aika hassua ja paradoksaalista?

Mutta jos katsotaan hieman pintaa syvemmälle, voimme havaita että vihervasemmistolaisissa ideologioissa ja islamissa on yhteneviä piirteitä: molemmat haluavat vaikuttaa kuuliaisen, alistuvan kannattajansa koko elämänpiiriin, ruokavalioon, seksuaalisuuteen, ainoan oikean uskon ja totuuden kannattajaksi, joiden täytyy käännyttää ja sotia vääräuskoisia vastaan. Monikulttuurisuus on nimenomaan uskonto, siihen pitää uskoa. Kaikkialla missä monikulttuuri on toteutunut, tulokset ovat katastrofaalisia, mutta sitä uskova ei pysty näkemään, hänellä on sokeaa uskoa suvaitsevaiseen monikulttuuriseen taivasten valtakuntaan. Joka tulee ilmeisesti silloin kuin islamilainen rauha: kun koko maailma on saatettu tämän ihanan aatteen alle.

Ideologiat ovat korvanneet uskonnot sekulaarissa, maallistuneessa kulttuurissamme, mutta koska ihmisen perusolemukseen ja luontoon kuuluu usko, jonkun pyhän kokeminen, he ovat korvanneet nurkkakuntaisen ja homehtuneen kristinuskon suvaitsevaisilla ja maailmaa parantavilla ideologioillaan, jotka ovat jo saaneet kaikki ortodoksiset ja fundamentaaliset piirteet mukaansa.

Vasemmistolainen väkivaltahan on sitä parempaa väkivaltaa, äärivasemmistolaisliikeet, kuten antifa, hyväksyvät väkivallan vääräuskoisia kohtaan, niitä jotka eivät kannata heidän kaunista ideologiaansa – rasistin saa hakata henkihieveriin ja näin tehnyttä ylistetään lähes sankarina. Väkivallalla ollaan edistetty heidän ideologisia pyrkimyksiään, sillä vääräuskoiset on kukistettava keinoilla millä hyvänsä. Eristämällä, ilmiantamalla ja viemällä heiltä heidän perusoikeuksiaan, kuten sananvapautta ja mielipiteen ilmaisemisen vapautta sekä uskon(non) vapautta uskoa toisenlaisiin aatteisiin kuten kansallismielisyyteen. Ja eikö tämä jos mikä, ole fasismia?

Olen aina ollut kiinnostunut erilaisista uskonnoista, mytologioista, filosofioista ja elämänkatsomuksista sekä ollut kiinnostunut juuri uskonnosta lähinnä psykologisen kokemisen kautta, siis kuinka ihmisen psyyke tarvitsee uskoa kuten edellä totesin. Sillä niin kauan kuin on ollut olemassa Homo Sapiens, ihminen, on ollut olemassa Homo Religiosus, uskova ihminen. Jo ihmisyyden alkulähteiltä on ollut pyhät paikat, riitit ja palvontamenot. Usko nimenomaan kuuluu ihmisen perusolemukseen niin kuin rakkaus ja toivo. Ihminen ei voi pitkällä aikavälillä toimia perusolemustaan vastaan. Kun usko ja sen mukana tulevat hyvät arvot ja perinteet poistuvat, se jättää tyhjiön ihmisen sisälle. Itse kutsun tätä tyhjiötä pinnallisuudeksi, sillä se on hengellisyyden ja henkisyyden vastakohta ja sen kuolinisku. Suuri osa runoudestani käsittelee tätä teemaa muuten, työnimellä ”Ja he kutsuvat sitä Todellisuudeksi”, jota olen kirjoitellut jo ainakin vuosikymmenen, sillä olen ollut äärimmäisen huolissani yhteiskuntamme tilanteesta ja ihmisistä jo vuosikausia ennen vuoden 2015 ”suurta pakolaiskriisiä” ja kirjoitellut omia silminnäkijähavaintojani ajasta, jossa kaikki on muutettava ja väännettävä nurinkuriseksi, kaikki mikä on väärin on oikein, paha on hyvää, ruma kaunista ja valhe totuutta.

Nyt olemme tulleet pisteeseen, jossa nämä kaikki toinen toistaan hullummat ideologiat leviävät kulovalkean tavoin ja niitä julistetaan kuin jumalan sanaa ja niihin on uskottava ja julistettava että maailmaan saataisiin rauha ja kaikille monikulttuurinen tahto. Rauhan ja rakkauden asialla näissäkin ideologioissa kaiketi ollaan, vaikka näin sivustakatsojan kohdalta meno vaikuttaakin päinvastaiselta. Toivon tosiaan, että tämä on jokin välivaihe ihmiskunnan historiassa ja evoluutiossa, joka toivottavasti päättyy pian ennen kuin saavat koko planeetan tuhottua. Ihminen tarvitsee syvällisyyttä ja syvyyttä elämäänsä, sen ei tarvitse olla uskonnollista vaan hengellisyyttä, henkisyyttä: spirituality over religion. Hiljentymistä, meditaatiota, oman itsen pohtimista, sisäistä rauhaa. Suosittelen esimerkiksi suuren rasisti-natsi Dalai Laman kirjoituksia syvyyttä kaipaaville.

Sillä ensin pitäisi tosiaan muuttaa itsensä ennen kuin lähtee maailmaa muuttamaan, mutta nämä haluavat muuttaa koko maailman ensin, vaikka ovat itsekin täysin hukassa oleva raakile.

Nimenomaan hukassa, eivätkä he pelasta ketään vaan hukuttavat.

julkaistu fb-seinälläni 2.6.2019

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


9 kommenttia
J. Jörgensen
Vihainen
#1

Joo, näin. Mutta blogistasi jää liki kokonaan puuttumaan se, mitä voimme tehdä tämän kehityksen pysäyttämiseksi tai kääntämiseksi. Hiukan toivoa antaa se, että kyseessä on kuitenkin vain pienen vaikkakin kovaäänisen mölisijäpoppoon koohotus. Heillä on toistaiseksi tiedotushegemonia tai ilmaherruus, mutta sitä vastaan on olemassa aseet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Elina Louko kaupunginvaltuutettu
#2

Niin, tämän kyseisen kirjoituksen perimmäisenä tarkoituksena on pikemminkin määritellä ja selittää ongelma kuin tarjota ratkaisua. Yhteen kirjoitukseen ei voi laittaa kaikkea. Ratkaisuja tähän kaikkeen olen toki pohtinut myös ja käsitellyt niitä fb-seinälläni, myös tänne tulen niitä aivan varmasti esittämään. Mutta ratkaisuja voi aina pohtia myös itse: mitä minä voin tehdä tämän kehityksen pysäyttämiseksi ja kääntämiseksi. Ainakin, ettei ole hiljaa, että uskaltaa esittää oman eriävän mielipiteensä. Kuulen itse jatkuvasti ihmisiltä, miten he ovat meidän, persujen ja maahanmuuttokriittisten puolella, mutta eivät voi syystä tai toisesta julkisesti sitä sanoa. Nyt täytyisi pikkuhiljaa voida sanoa. Kaikkien jotka tätä kehitystä vastustavat, pitää nyt ilmaista tämä mielipiteensä. Kertoa julkisesti että kannattaa perussuomalaisia ja arvopohjaa, jossa myös suomalaisilla on ihmisarvo eikä turvapaikka ole perusoikeus ellei rahaa edes vanhustenhoitoon ole. Älä ole kaappipersu, tule ulos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

J. Jörgensen
Vihainen
#4

En koske lärvikirjaan pitkällä tikullakaan, niin että joudun odottamaan blogaustasi asiasta. Mutta tarkoitatko todella, että länkyttäminen netissä tai muuallakaan mitään muuttaisi? Vaalit, joo, mutta paraniko tilanne viime ek-vaalien tuloksena?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Elina Louko kaupunginvaltuutettu
#7

Ja mitenhän sinun länkyttämisesi tässä muuttaa mitään? Teen tietenkin paljon muutakin kuin länkytän somessa, olen pannut itseni ja persoonani peliin edustamani puolueen nimissä, että tämä vallitseva hulluus päättyisi ja järki voittaisi. Kaltaisesi perusnegatiivinen ulisija, joka ei itse tee mitään mutta mököttää ja länkyttää niille, jotka edes yrittävät tehdä jotakin, on yhtä hyödyllinen kuin suvakki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Erik
#3

AITOA monikulttuurisuutta on säilyttää eurooppalaiset omat kulttuurit.
Jostain syystä vain ns. alkuperäiskansat kuten saamelaiset ja vastaavat ovat ertyissuojeluksessa.
Euroopan maat ovat omanlaisiaan ja kaikki suojelun tarpeessa. Kehitysmaalaisten massiivinen invaasio muuttaa koko Euroopan kehitysmaiksi.
Kohta on ihan sama matkustaako Tukholmaan, Pariisiin, Amsterdamiin vai Bagdadiin. Mitään eroa ei huomaa, säkitetyt naiset kaduilla ja älämölö kaikuu moskeijoista.
Kantaväestö vähenee ja valtiot muuttuvat kalifaateiksi sharialakeineen.
Länsimainen sivistys ja toimiva turvallinen yhteiskunta ja talous on muisto vain.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

No juu, aina luen Loukon kirjoituksia, kuten tämänkin, vaikka olenkin äärikonservatiivikristitty. Oli kyllä niin naulan kantaan tuossa ekassa jaksossa, kuinka vihervasemmistolaisuus ja islam ovat kuin samasta puusta, yhtä fanaattisesti vastoin kaikkea hyvää luomakunnassa. Tämä meidänkin yhteiskunta ja se hyvinvointi mitä nyt jäljellä enää on, on rakennettu kristillisten arvojen mukaan: koulutusta kaikille, terveet perhearvot joiden turvin lapsista huolehditaan ja heillä on hyvä kasvaa äidin ja isän rakkaudessa, hyvä terveydenhuolto – ainakin vielä jossakin, edes jonkinlainen sosiaaliturva kaikille, jne. Onko näitä arvoja islamilaisissa maissa – ei ole, ei todellakaan. Ja kyllähän vihervassarit yrittävät romuttaa lisää yhteiskuntaamme suojellen mädättävää ”ihmisyyttä”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Turkin pikku Hitler, tämä Erdogan, ajaa kurdeja kohti pakolaisuutta.
Suunnattoman sairasta.
Mutta monikulttuurisuus vaan kasvaa, kun Eurooppaan saapuu taas lisää muslimeja. Vihervasemmisto kai tykkää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#8

Hei. Kiitos Elina. Kirjoitit paljon hyvistä tarpeellisista asioista; vaikken kaikkeen ”Dalai Lamaan ja -meditatioihin uskokkaan”. Uskon Jeesukseen Kristukseen ja Hänen Sanaansa. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vaalit pian
Utelias
#9

ns. älymystöä kiehtoi 1930-luvulla kommunismi ja natsismi. nyt näyttää siltä että samat piirit ovat hurahtaneet islamiin, voima ja väkivalta vetää puoleensa.

Historiantutkimuksen verkkolehdessä ’Ennen ja nyt’, sitaatti FL Hanne Koiviston haastattelusta liittyen tulevaan väitöskirjaan:

”Nämä tämänkaltaiset totalitaariset liikkeet alettiin kokea valtavan vetovoimaisina ja tulevaisuudenuskoa antavina. Ennen kaikkea nuoriso alkoi hakeutua niitä kohti hyvin voimakkaasti. Demokratia koettiin laimeaksi ja elähtäneeksi tavaksi hoitaa yhteiskunnan asioita. Poliittiset jännitteet olivat siis myös vahvat. Totalitaariset valtiokoneistot kiehtoivat ihmisiä ja tällaisessa väkivaltaa lietsovassa ilmapiirissä nämä 1930-luvun nuoret intellektuellit sitten alkoivat toimia.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000