Perussuomalaiset

Ari Prihti

Ei ihan nappikauppaa

1 kommenttia

Perussuomalaisten työmies Putkonen paheksuu sosiaalidemokraattien tapaa korottaa vuokra-asuntojen vuokria nopeammin kuin mitä asunnoista koituvat todelliset menot kasvavat.

”Vastoin ARA:n ohjeita, näin mahdollistetaan erityisesti demarivetoisille ay-liitoille hulppeat verovapaat osingot verovaroilla tuettujen vuokra-asuntoyhtiöiden tuotoista. Tuotoista on vuosien saatossa siirretty sekä demareiden että vasureiden vaalikassoihin miljoonia euroja. Monissa länsimaissa tätä nimitettäisiin korruptiorenkaaksi.” toteaa Putkonen. (Suomen uutiset 27.11.2015)

Todellakaan kyse ei ole mistään nappikaupasta: Kasvu jatkuu edelleen, sillä tänä vuonna Kelan asumistukimenojen arvioidaan nousevan 1,9 miljardiin euroon.
VVO perustettiin aikoinaan voittoa tuottamattomaksi yleishyödylliseksi osuuskunnaksi, jonka tarkoituksena oli rakentaa kohtuuhintaisia, valtion tukemia vuokra-asuntoja. Periaatteet ovat unohtuneet, sillä VVO jakoi viime vuoden tuloksestaan osinkoja 37 miljoonaa euroa. Lisäksi VVO:lla oli varaa jakaa 66,6 miljoonaa euroa lisäosinkoa, koska se myi viime vuonna 8 000 asuntoa yleishyödylliselle Y-Säätiölle. Veroparatiiseja ankarasti arvostelleet ammattiliitot eivät maksa saamistaan osingoista veroja. Menikö mielestäsi oikein?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Ei tarvitse ihmetellä miksi kelan asumistukimenojen annetaan kasvaa hillittömästi jos poliittiset piirit kierrättävät niitä itselleen.
Poliitikko on suomenkielen sanakirjassa kohta synonyymi korruptoituneelle.
Kuka ottaisi rötösherrat kiinni, onko poliisi, syyttäjä ja oikeuslaitoskin korruptoitu?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000