Perussuomalaiset

Ari Jussila

JUHANNUSAATTOA ODOTELLEN

AJATUKSIA TYHJÄSTÄPÄÄSTÄ

SUOMI NEITO 100 VUOTTA

EPIKRIISI.

Neidolla on todettu geenimuunnos joka johtaa vanhemmalla iällä alkoholin liika käyttöön. Nuoruudessa käyttö oli hallittua ja kontrollissa. Nyky menolla tilanne johtaa ennenaikaiseen kuolemaan.

VAIKUTTAVAT TEKIJÄT.

Varhaisiässä annoksen olivat kohtuulliset ja taloudellinen tilanne kesti kuormituksen. Nykyisin annosmäärät on kohonneet hallitsemattomaksi ja taloudellinen tilanne on romahdus pisteessä.
Muutama vuosi sitten tuli yllättäen suuri määrä annoksia haltuun, josta seurasi joumisen lisääntyminen.
Maanlaajuisesti pirulliset tahot on havainneet viinan loppuvan. Yrittävät käyttää sairautta hyväksi hullunkiilto silmässä omaetu edellä salakuljettamalla lisää viinaa neidolle.

TILANNE NYT.

Eliniän aikana on muutama raaja jouduttu amputoimaan käytön takia. Nykyisellä vartalolla elinikä jää lyhyeksi, jos käyttö ei lopu tai saada totaaliseen hallintaan.
Muutama taho on todella ollut huolissaan tilanteesta ja suositellut oma toimisesti hakeutumaan katkaisuhoitoon.
Suomi neidon pään on saannut sekaisin viinanhimo. Salakuljettajien valheeliset lupaukset tilanteen hallinnasta ja ihanuudesta.
Meitä on pienijoukko, jotka haluava saada Suomi neidon alkuperäiseen loistoon ja eroon viinan himosta.
Meitä isompi joukko haluaa tilanteen viellä pahentuvan estäen kaiken avun annon.

HALUAMMEKO AUTTAA.

Suomi neito todellakin ansaitsee paremman tulevaisuuden. Olemmeko valmiit tekemään kaikkemme SUOMEN hyväksi.

Ari Jussila Ps.
PerusPutkari Vantaalta.

ps. kielioppi ja kirjoitusvirheet ominaisuus.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000