Perussuomalaiset

Ari Jussila

AJATUKSIA TYHJÄSTÄPÄÄSTÄ

 

Kuntavaali kuvioiden vuoksi ( RKP) tulin mukaan politiikkaan. Tammikuussa hain PS jäsenyyttä ja sain sen maalis huhtikuussa. En silloin uskonut mikä on tilanne muutaman kuukauden päästä. Nyt ajatellen tilanne on terveellä tavalla puhdistettu.

Poliittinen toiminta on kuintenkin vapaaehtoista ja kukin saa tehdä omat ratkaisunsa. Eräiden päätöksiä ei voi ymmärtää.Suomessa poliittinen päätäntävälta on pienellä joukolla on pakko tehdä tulevia päätöksiä eräiden kanssa, joten turhat panettelut eivät ole kansalaisten edunmukaista.

Jyväkylässä kahdella PJ ja PS äänestyksellä ei oma ehdokas tullut valituksi. Perussuomalainen olen silti ja nykytilanteessa koen suhteen lujittuneen.

234 kaveria fasessa minä hyväksyn sinun aatee ja arvomaailmasi odotan myös samaa sinulta, joten pallo on sinulla.

 

ps. kielioppi ja kirjoutusvirheet on ominaisuus

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000