Perussuomalaiset

Ari Jussila

AJATUKSIA TYHJÄSTÄPÄÄSTÄ.

PerusPutkari Vantaalta.

Koronan kohdalta olisi pari asiaa.

Lentoliikenne kotiinpaluu.

Suomen päässä kaikki toimenpiteet hoidettu päin persettä. Lähtömaassa kaikki jotka ovat olleet samalla lennolla on potenttiaalisia taudinkantajia. MIKSEI matkustajia koneesta ohjattu suoraan tilattuun linja-autoon, jolla oltais kaikki matkatavaroineen kuljetettu karanteeniin johonkin hotelliin yms. Tässä tilanteessa ei olisi ollut vaikea löytää tiloja ja samalla muutamia majoitusyrityksiä oltais saatu tuettua edes vähäsen. Tällä olisi ollut työllistävä ja erittäin tehokas karanteeni vaikutus. Karanteenin jälkeen terveystarkastus ja mahdollinen kotiin paluu lupa.

Yrittäjien avustus.

Tässä ikävässä tilanteessa moni menettää elämänsä työn ja pahimmassa tilanteessa toistuu 90 luvun tapahtumat. Monet joutuu uhraamaan kaiken mitä on ja enemmän. Ne yritykset ja yhteisöt jotka eivät osallistu talkoisiin vaan riistää loputkin mehut toisista pitää jättää tukien ulkopuolelle. Avustuksien jaossa pitää todeta yrityskohtaisesti todellinen tarve tukeen.

Huoltovarmuuskeskus.

Minkä takia meidän varastosta myydään / annetaan ulkomaisille yrityksille palveluja ja tuotteita, vaikka Suomalaisia yritykset ei saa samaa kohtelua.

Näin lopuksi tietääkö kukaan oikeesti mitä pitää tehdä missäkin aikakana taudin suhteen. Sen minä peruskoulun ja ammatikoulun käyneenä tiedän. Todellinen syy ja viiruksen lähtöpaikka pitää selvittää miksi näin kävi. Maapallolla ihmisten ja talouden kannalta PITÄÄ kaikki toiminta priodisoida, jotta tämä ei toistu.

Tästäkin selvitää yhteenhiileen puhaltamalla.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


11 kommenttia
Nimetön
#1

Hutilointia kaikkialla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Avutonta!
Puhetta tulee ja tulee. ”Asiantuntijoita” on kuin luteita sängyssä. Ainakin seitsemän tason johtajaa, päällikköä, ylijohtajaa, alipäällikköä kanslipäällikköä jne. Kaikilla on mielipide, toimijoista ja toimeenpanijoista on pula.
Kohta saamme kuulla hokemaan ”ei saa etsiä syyllisiä”. Kyllä saa ja pitää!
Ihan vastaisen varalle. Vain sen vuoksi, että voisimme minimoida sairaiden ja ruumiiden määrän, koska tämä ei varmaankaan ole viimeinen pandemia.
Jos asia taas hyssytellään, kenekään joutumatta vastuuseen, niin eihän korjausta tapahdu ikinä.
Kyllä koneet saadaan organisoitua hakemaan porukkaa ympäri Eurooppaa, mutta mahdollisten toimenpiteet viruslinkojen eliminoimiseksi ovatkin sitten ”herran huomassa”.
Ei h*****i tätä avuttomuutta. Nyt ei olla missikisoissa vaan ihmisten terveyden ja elämän kansa tekemisessä. Lisäksi vielä taloudelliset tekijät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kaikki kaupat ja yritykset on nyt autioina,ainostaan Wc paperin menekki on kasvanut kun karanteeni karkulaiset ostaa kuomukärry täyteen sitä kun ne pakenee Eristetyltä uudeltamaalta pois,johon heidät Hallituksen taholta määrättiin kuolemaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Arikin. On kiva huomata, että Suomen suuri; RAHARÖTKYPORUKKA, joka on jo vuosikymmenet varustautunut uuteen kansalaissotaan; ei saanutkaan esille; tappelukaveria. Pitääköhän heidän vielä kuinka kauan köyhiä likistää rahallisesti, että vihaisia kansalaisia alkaisi ilmaantua toreille ja aitovierille. Nälkäinen ihminen on usein vihainen. Onhan sanonta; ”Tie miehen sydämeen, käy, vatsan kautta.” JA, ENNENKAIKKEA SUOMEN MIES, MIKSEI NAINENKIN: ON; ’SANA-ANEEMINEN.’ Pakkotuotiin vielä iso määrä Evankelioimattomia pakanoita, kun työtä olisi ollut, jo meissäkin. Tervejärkisesti ajattelevat ihmiset olivat täällä Suomessakin; määrällisesti nousseet; Pelästyivät: Heidät täytyy kukistaa. Ja sielujemme vihollinenhan oli valmis ’poika’; antamaan toimintaohjeita. Keksittiin turvata myös selusta, niinkuin sota-aikanakin komentokeskuksissa, kun tiedettiin vanhasta muistista, että maalaiskansa oli sotaaikana; ratkaisevassa asemassa; sodan onnistumisen, toteutumisen suhteen. (jatkuu)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

Hei. Kiitos. (jatkoa) Keksittiin tehdä Uudestamaasta ’komentokeskus’, kuten sotaaikana oli kallion sisällä. ’Sotilaiden’ puheita vlvovat; ’salaiset vakoojat’ olivatkin jo olleet asemissaan pitkään ja taas; ylemmälle johdolle tidottaja henkilöt olivat uskollista joukkoa. Kaikki omat; olivat samasydämisiä; sama uskollinen herra sydämessä: Ei; ”Minä olen sisällisesti teissä, ettekö sitä huomaa? Jeesuksen Kristuksen Sanat, ja sitä ei sivullinen huomannut myöskään; että olisi ollut; sisällisesti heissä. Eivät puhuneet halaistua sanaa Jeesuksesta. Eipä ollut; Isämeidän; tuloksen ’tuote’. Isä oli toinen. Aikamoinen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000