Perussuomalaiset

Antti Tonteri

Antti Tonteri VAALITEEMOJANI

5 kommenttia

Puolueen etu EI KOSKAAN saa olla edellä Suomen Kansan etua!

 

NÄISTÄ EN TINGI kansamme hyvinvointi- ja turvallisuus asiat!

 

1. Markkinatalous ei kuulu hoivatöihin. Ehdotetun kaltaisen SOTEN voi unohtaa. 

 

2. Suomeen tulee perustaa eläkeläisasiainvaltuutetun virka huolehtimaan eläkeikäisten asioiden ja ongelmien asianmukaisesta sujumisesta viranomaisissa ja hoitolaitoksissa.

 

3. Ainoastaan me perussuomalaiset saamme aikaan toimivan rajavalvonnan.

-ei-toivotuilta henkilöiltä evätään pääsy maahamme

-huumeiden ja rikollisia taipumuksia omaavien henkilöiden käännyttämistä rajoilla

-vähäisiinkin rikoksiin syyllistyneen ulkomaalaisen karkottamista kotimaahansa

-ja ennenkaikkea tämä kaikki tarkoittaa räjähdysmäisesti kasvaneiden pakolaiskustannusten säästämistä ja käyttöä Suomen kantaväestön tarpeisiin

-EU ei saa olla esteenä. Tarvitsemme tervettä kansallista itsekkyyttä.

 

4. Kaivoslaki on uusittava pitäen sen johtavana periaatteena kansallista etua. Maaperän rikkauksien hyödyntäminen mahdollistettava vain kotimaisille yrityksille. Ellei kotimaisilla osapuolilla ole nyt resursseja niiden hyödyntämiseen, ei asiassa tapahdu mitään vahinkoa. Rikkaudet säilyvät maaperässä myöhempien sukupolvien käytettäväksi.

 

5. Tuulivoiman tukeminen valtion avustuksin tulee lopettaa. Suuret tuulivoimalat ovat jo kannattavia ilman tukiaisia.

 

6. Sähköauto ei ole Lapissa toimiva ratkaisu. Yksinkertaisesti sähköauton toimintasäde Lapin pakkasissa ei ole riittävä. 

 

Mikään ei muutu, ellei päättäjät vaihdu!

 

Käyttämätön äänioikeus on ääni niiden puolesta, jotka käyttävät äänioikeutensa.

 

Sillä, joka jättää äänestämättä, ei ole oikeutta arvostella päätöksentekoa valtakunnassa. 

 

Nyt on toiminnan aika.

 

LAPPI ENSIN!

 

Puolueen etu EI KOSKAAN saa olla edellä Suomen Kansan etua!

ANTTI TONTERI 

Eduskuntavaaliehdokas Enontekiö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
#1

> Puolueen etu EI KOSKAAN saa olla edellä
> Suomen Kansan etua!

Tärkeää on ymmärtää myös, että valtion etu ei ole sama kuin Kansan etu; että valtio kasvaa ja voi hyvin vain oman kansan kustannuksella (jos nyt suurvallat unohdetaan).

Kansan näkeminen maksimaalisia veroja maksavana orjajoukkona, jonka tehtävä on vain ruokkia valtiota on aika yleinen. Erityisesti se näkyy ”työvoimapoliittisissa tavoitteissa”. Mutta kuitenkin loppupelissä valtio voi käyttää kansalaisiaan hyväksi vain heidän itsensä suostumuksella: Kansa itse haluaa enemmän työtä!

Itse näen työn tekemisen vain välineenä mieluisan vapaa-ajan saavuttamiseen. Parhaimmillaan työ on yhtä vapaa-ajan kanssa, juuri sitä mitä haluaisi tehdä, jos olisi vapaa työn tuloksista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#2

Mutta entäs nuoret, koulutus/opiskelijat, pienituloiset ihmiset?
Nykyisellä listallasi saattaa jäädä sinulta äänet saamatta pienituloisemmilta ja nuoremmalta väestöltä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Lappi näyttäköön tietä! Tienavaaja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kohta 6. on perätön väite. Sähköautojen toimintasäde riittää erinomaisesti Lapin pakkasillakin kunhan saadaan sähköautojen latausinfra kuntoon myös Lapin seudulla. Latauspisteiden määrä tulee varmasti kasvamaan nykyistä suuremmaksi sitä mukaa kun suomen autokanta uusiutuu, sähköautot ja ladattavat hybridiautot yleistyvät suomen liikenteessä. Kiristyvä kilpailu pakottaa yrityksiä perustamaan uusia sähköautojen latauspisteitä jotta yritykset onnistuisivat houkuttamaan sähköautoilla ajavia asiakkaita luokseen. Akkujakin on paljon erilaisia kuten esim. Ni-MH(paras kylmiin keleihin joka ollut pitkän aikaa yleisin akku esimerkiksi Toyotan hybridiautoissa), litium-ion(sisältää kobolttia), LiFePo4(litium akku joka ei sisällä kobolttia).

Hiihto ja laskettelukeskuksien esim. Rukalle, Ylläkselle yleisille parkkipaikoille voitaisiin perustaa sähköautojen pikalatauspisteitä. Tällöin sähköautojen akut latautuisivat sopivasti sillä aikaa kun lomamatkailijat ovat hiihtämässä tai laskettelemassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Perussuomalaisten olisi siis korkea aika lopettaa kokonaan tuo sähköautojen yleistymisen jarruttamisyritykset heidän puheillansa. Takapajuisuudestanne on vain haittaa nykyisille ja tuleville sukupolville. Sähköautot nimittäin säästävät ihmisten keuhkoja autojen polttomoottoreiden haitallisilta pakokaasuilta ja auttavat säilyttämään kaupunkien ilmanlaadun mahdollisimman hyvälaatuisena. Hybridiautotkin toimivat kaupunkinopeuksissa pääasiassa sähköautoina.
Auttavat myös vähentämään liikenteen melua.

Suosittelisin perussuomalaisten jäseniä joskus edes koeajamaan oikeaa hybridiautoa kuten esim. VW Passat GTE, BMW 330e tai 530e, Toyota RAV4 hybrid, Mercedes Benz E 350 E A, Mitsubishi Outlander Phev, Kia Niro, Hyundai Ionig hybrid, mitä tahansa Volvoa T8 AWD tekniikalla. Myös täyssähköautoakin kuten esim. Tesla, Audi e-tron.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000