Perussuomalaiset

Antti Korhonen

Asenteellinen aviisi

Helsingin Sanomat on taas pääsiäisviikolla osoittanut asenteellisuutensa ja läpinäkyvän halunsa äänestäjien ohjailuun. Maanantaina julkaistiin sinänsä ihan asiallinen artikkeli opettajien saamista uusista oikeuksista. Yksi erittäin oleellinen seikka jäi kuitenkin puuttumaan. Ei kerrottu syytä siihen miksi perusopetuslain muutokset toteutettiin nopeutetussa järjestyksessä ja opettajat saivat uusia oikeuksia. Alppila, Antti Korhonen ja 215535 ihmisen allekirjoittama addressi unohtuivat täysin. Ilman Alppilan tapausta, omaa rohkeata ja määrätietoista toimintaani sen yhteydessä ja 215 535 kansalaisen toimintaani puoltavaa addressia ei lakimuutoksia olisi säädetty luultavasti ollenkaan, eikä ainakaan nopeutetussa järjestyksessä. Kyseessähän oli suurinpiirtein ainoa lakimuutos, jonka Kataisen hallitus sai aikaiseksi nopeasti. Syynä edellämainitut seikat. Kataisen hallitus oli umpisurkea, muttei kumminkaan niin typerä, että se olisi ollut noudattamatta kansan tahtoa tässä asiassa.

Pikäperjantain lehdessä esitettiin erittäin puolueellinen vaaliarvio Helsingin eduskuntapaikkojen jakautumisesta. Perussuomalaisista kirjoitettiin seitsemän riviä, yhden lyhyen kappaleen verran. Mainittiin istuva kansanedustaja ja europarlamentaarikko läpimenijöinä. Ei ketään muita. Artikkelin muotoon tehdyssä punavihreiden ja sosiaalidemokraattien vaalimainoksessa oli vihreiden edustajista ja mahdollisista läpimenijöistä noin 60 riviä tekstiä. Mahdollisiksi läpimenijöiksi nostettiin istuvien kansanedustajien lisäksi kolme ehdokasta ja kehuttiin heidän kampanjointiaan sekä ehdokkaita muutenkin. 

Vasemmistoliitosta nostettiin erillisen otsikon kanssa esiin kaksi ehdokasta istuvien lisäksi kehujen kera. SDP sai omalla otsikolla kolme mainintaa ja härskejä kehuja ei istuville ”valovoimaisille” tuleville tähdilleen. Kokoomuksesta pitkä pätkä omalla otsikolla mainittuna, kaksi ei istuvaa jälleen, kehujen kera.  Summa summarum erinomainen ilmainen puffi ja äänestäjien mediaohjailu vihreille, vasemmistoliitolle, demareille ja kokoomukselle. Ja Hesari vielä kehtaa mainostaa itseään puolueettomana mediana. 

Olen kiertänyt kenttää ahkerasti muiden perussuomalaisten ehdokkaitten kanssa vuodenvaihteesta lähtien. Olen ollut kymmenissä tilaisuuksissa, joissa muiden puolueiden telttoja ei ole näkynyt mailla halmeilla, mutta äänestäjiä kyllä. Viesti on ollut yksiselitteinen. Ihmiset ovat totaalisen kyllästyneitä nykymenoon. Äänestäjät myös muistavat Alppilan tapauksen ja sen vaikutukset. Se, että on saanut lainmuutoksen aikaiseksi on kova meriitti ehdokkaalle. Kansa kyllä muistaa, vaikkei Hesari muista kertoa.

Lopuksi esitän oman valistuneen arvaukseni vaalituloksesta kentällä kuullun ja koetun perusteella. Helsingistä menee läpi neljä perussuomalaisten ehdokasta, näistä yksi on nainen.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
#1

Helsingin Sanomissa suuri osa ”uutisista”, ”jutuista” ja ”kolumneista” tukee mielipidevaikuttamista. Erkot, Ehrnrootit ja Herlinit määräävät toimitusten pääasiallisen linjan. Onko se demokratiaa, että muutama rikas voi määrätä maailmankuvamme? Entä, että kansanedustajia saa lajoa ja vaalirahoitus pitkälti ratkaisee vaalit? Entä että työhön, virkoihin ja eliittiin pääsy vaatii tiettyjen ryhmien (eliitin) etujen ajamista ja sensuurin edistämistä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

-EU:n kannattaminen (myös lähes koko Suomen lehdistöllä oli etusivun mainoskampanja EU-jäsenyyden puolesta)
-Euron kannattaminen
-Venäjällä ja Putinilla pelottelu
-maahanmuuton kannattaminen
-yksityistämisten kannattaminen
-suurtyöttömyyden (työvaoimareservin) kannattaminen ja oikean (TE-hallinto, laaja työttömyys) työttömyyden määrän piilottelu
-hyvinvointivaltion purkaminen
-neoliberalistisen pankkisosialismin kannattaminen
-matalapalkka-Suomen kannattaminen
-Perussuomalaisten vastustaminen

Nämä ovat Helsingin Sanomien linja, se on sama kuin matalapalkkasuuryritysten omistajien lyhytnäköinen etu, ja johtaa talouslamaan ja varallisuuden siirtymiseen eliitille. Kreikan tie.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Helsingin Sanomat tänään:

Perussuomalaisten vastaista propagandaa:
”HS-analyysi: Maahanmuuton kustannuksista löytyy monta totuutta ”

työntekijöiden oikeuksien vastaista propagandaa:
”Tukilakkoihin suhteellisuutta”
”Työmarkkinoiden riitapukarien pitää katsoa peiliin ”

koulutuksenvastaisuus:
”Koulutuslinjauksissa tiukka talous ei näy”
”Peruskoulu tuhosi Suomen – meillä on maailman parhaiten koulutetut idiootit”

Kreikka/talous/EU-propagandaa:
”Kreikka tarvitsee kiinalaisia raaputusarpoja”

HS-vaalikone:
johdattelevat kysymykset (osa)

Venäjänvastaista propagandaa;
”Venäjän kulttuuriministeriö keräsi taiteilijat kehumaan oopperapomon potkuja”
”Venäjä sai Ruotsin heräämään: Kotimaankin rajoja pitää puolustaa”

Yhdysvaltain vastustajavaltioiden mustamaalausta:
” Kim Jong-un määräsi viranomaiset kokoamaan itselleen nuorten naisten ”mielihyväjoukon” ”
” HSTV: Video kertoo, mitä Pohjois-Korean nuoresta diktaattorista tiedetään”

ja: ”Kondomivaras aiheutti yli 300 euron vahingon Tampereella ”
entä Stubbin, Kataisen, SDP:n aiheuttamat vahingot Suomelle? Kondomivaras ja 300 euroa varmaan on tärkeämpi kohde etusivulla?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Nyt suomalaisten ja NATOn aseitakin esitellään ikään kuin meitä valmisteltaisiin sotaan Venäjää vastaan. Miksi? Miksi moinen uho?

”Näin ohjus repii tankin kappaleiksi – armeija paljastaa sotaoppinsa uudella sivustolla
Myös siviilit pääsevät Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristöön PvMoodleen hiomaan sotilastaitojaan
Kotimaa 4.4.2015 12:32

Jarmo Huhtanen

Helsingin Sanomat

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Pianko ”pääsemme” sotimaan?

” HSTV: Panssarintorjuntaohjus tuhoaa tankin kilometrien päästä
HSTV: Raskas raketinheitin tulittaa 12 rakettia minuutissa
HSTV: Leopardin edestä kaatuu puuta kuin heinää
HSTV: Rynnäkköpanssarivaunu näyttää tulivoimansa

Tätäkö eliittimme, Ehrnrootit, Erkot, Herlinit ja Walhroosit palvelijoineen Haglung ja omistettu Helsingin Sanomat haluavat?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Sotahullu Helsingin Sanomat esittelee etusivullaan sotavideoita pääsiäisenä! Uhittelee naapurimaille pääsiäisenä?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000