Perussuomalaiset

Ville Tavio

Vihervasemmisto polvillaan paperittomien edessä

Oppositiopuheenjohtajat Li Andersson (vas.), Ville Niinistö (vihr.), Antti Rinne (sd.) ja Anna-Maja Henriksson (r.) julkaisivat Turun Sanomissa tänään 8.3.2017 yhteisen lausuman, jossa he vaativat tilapäisen oleskeluluvan myöntämistä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille.

Ennen näin todella toimittiinkin, kunnes Perussuomalaiset saapui hallitukseen. Puolue toi kauan kaivattua ryhdikkyyttä Suomen maahanmuuttopolitiikkaan.

Perussuomalaiset ovat pitäneet huolen, ettei laittomasti maassa olevalle anneta oleskeluoikeutta vain siksi, että tämä kieltäytyy poistumasta maasta vapaaehtoisesti.

Mutta pistäkää nyt hyvät ihmiset muistiin tämä oppositiojohtajien ehdotus.

Vihervasemmiston ratkaisu laittomien siirtolaisten määrän kasvuun on siis, että ongelma ratkeaa tietysti, kun annetaan kaikille Suomessa laittomasti oleskeleville siirtolaisille oleskeluluvat ja täydet oikeudet sosiaaliturvaan!

Huonompaa ratkaisua kasvavaan paperittomien määrään on vaikea keksiä.

Vihervasemmiston ratkaisussa ei puututa lainkaan pääsyyhyn, eli siihen, miksi kymmenet tuhannet nuoret miehet kaukaa Lähi-Idästä ja Afrikasta saapuvat kaikista maailman maista juuri Suomeen.

Jos toimittaisiin vihervasemmiston tahtomalla tavalla, voin taata, että Suomeen alkaa saapua miehiä kaikkialta maailmasta 100 000 henkilön vuosivauhtia. Suomi joutuisi ennennäkemättömään kaaokseen vuodessa.

Varoitan suomalaisia vihervasemmiston politiikasta.

Pohtikaa, oletteko valmiita vihervasemmistolaisen maahanmuuttopolitiikan seurauksiin? Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ja maan sisäisen turvallisuuden täydelliseen romutukseen.

Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on tehty suomalaisella sisulla ja ahkeruudella.

Esi-isiltämme ja meidän jälkikasvuamme varten.

Kansakuntamme työn hedelmät eivät kuulu kaikille.

Oikeus Suomen sosiaaliturvaan ei ole universaali ihmisoikeus.

Osallistu keskusteluun!


23 kommenttia
Nimetön
#1

Viher vasuri kommunistit on sairasta porukkaa jotka haluaa tuhota oman maan niin Suomessa kuin muualla mailmassa.
Tunnetuimpia Viher vasureita maailmalla on Obama,Merkel ja Hollande onneksi niiden aikakausi näyttää tulleen tiensä päähän.
Maailmassa on nykyäänkin vielä muutamia Kommunisti maita mm. Venetsuela joka on maailman turvatttomin maa jossa ihmiset näkee nälkää,Myös Pohjois korea on kommunisti maa joka on näiden Viher vasureiden ihanne maita Kuuban lisäksi.
Viher vasurit haluaa sekoittaa ihmiesten päät huumeilla kuten myös rodut ja sukupuolet ja uskonnot ja rajat ja maraalin ja viimmeistellä kaiken sekamelskan holtittomalla velkaannuttamisella.
Siitähän ei voi seurata mitään muuta kuin sota /maailman sota jos nämä siat saa valtaa. Viher vasureiden ihanne paikka on myös Eu !
Josta ne yrittää tehdä Neuvostoliiton kopiota niin että Bryssel on uusi Moskova ,nämä hörhöt haukkuu myös Venäjää koska se on hylännyt Kommunismismin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Jatkoa..
Tästä syystä EU-TROLLIT ja Eu:ta nuolevat politikot haukkuvat yhteen ääneen Venäjää ja Kannattavat Pakolais/Terroristi bisnestä ja velkaantumista Koska se on nykyajan Kommunistien uusi aate ja kaikkien politikkojen yli puolue rajojen oman edun tavoittelun elin ehto.
Koska Eu/Nato miljoona virkohin on turha haaveillakkaan ellei kannata Rahan jako politiikkaa, Pakolaisbisnestä ja Velkaantumista ja Hauku Puuttinia,myös Trumppia kannataisi haukkua jos on oikea Viher-Vasuri ,mutta siinä monet politikot Oikealta harkitsee vielä kannattaako alkaa Trumppia haukkumaan vaikka kuin se voisi tasoittaa tietä Eu:n Miljoona pöytiin, Se epäilyttää monia kun Viher-Vasureiden valta näyttää murenevan Euroopassa ja mailmalla
t. Persut on perseensä myyneet

ps. Eikö Maailman Viher-vasurit ja elintaso pakolaiset voisi lähettää Venetsuelaan ja pohjoiskoreaan ja Kuubaan ettei tarvitsisi koko maailmaa pilata !
Saisivat siellä elää kuin siat pellossa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
Vihainen
#2

Suomi on oikeusvaltio ja on pakko uskoa, että mm. Migri noudattaa Suomen lakeja ja palauttaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet lähtömaihinsa. Vihervassareilta tätä Turun Sanomien julistusta voi odottaa, mutta että RKP on vajonnut samaan kastiin. No RKP:n Biaudet oli vahvasti vasemmalla Hesarin pormestaritentissä.
Ei ihme, että Suomessa on niin paljon äänestäjiä, joille sopivan äänestyspuolueen on todella vaikeaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Persuthan olisi paras Puolue jos olisivat vaan pitäneet sanansa ja vaalilupauksensa mm.
-Pakolaispolitiikasta
-Rahanjako politiikasta
-Velkaantumisesta
-Viron veromallista
-Autoveron poistosta

Mutta ei… kaikki lupaukset vedettiin vessan pöntöstä alas Ministereiden Eu/Nato:n miljoona virka tavoittelu Brysselissä vei voiton ja takki kääntyi…
T. Persut on perseensä myyneet

ps. Persujen äänestäjät on siirtyneet Nukkumaan ,vai Hallaahon voitto voi herättää ne uudelleen,Sampon voitto on takuu perseen myynti politiikan jatkumiselle ja tuleville Soinin ja Sota-jussin Brysselin paikan eteen tehtäville uhrauksille.

Työtätekemällä ja yrittämällä ja sijoittamalla ja investoimallahan tämä maa nostetaan eikä persettä myyden muutaman politikon Brysselin paikan eteen ! jotka aiheuttaa juuri tuota järjetöntä pakolais bisnestä , Suuren naapurin haukkumista, Velkaantumista ja Talouden alasajoa jonka nimeen nämä Suomen myyjät yhteen ääneen huutaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

topi
#3

Käsittämätöntä vähä-älyisyyttä poliitikoilta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Vihainen
#4

Taitaa myös puolueemme johto olla polvillaan. Olisi hyvä kuulla jonkinmoinen ulostulo myös siitä suunnasta. Ja tiukka sellainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#5

Ville Tavio ottaa nyt yhteyttä poliisikomisarioihin ja armeijaan. Tavion on VAADITTAVA poistettavaksi nämä epäilyttävät ulkomaalaiset jotka kaiken lisäksi leiriytyvät keskeisellä paikalla.
On se kumma ettei papereita kysellä heiltä, laiteta rautoihin, kuljeteta suljettuihin tiloihin ja jyrätä leiriä maan tasalle. Jyrättiinhän ulkomaalaisten romanienkin leirit.

Nyt annetaan noille mielikuva maastamme, sen poliisi- ja armeijavoimista että HE voivat oleskella maassamme jos HE sitä haluavat.

Kaiken lisäksi lepsuus tuottaa tulosta: maasta eivät seuraavatkaan laittomasti olevat poistu.

Suomen päättäjät eivät vieläkään ymmärrä sitä, että muslimi koraaninsa kehoituksesta valehtelee kaikesta jos se palvelee muslimin etuja. Tämä on koraanissa nimellä TAQIYYA. Katsokaa koraanin suura 3:28 ja 16:106.
ME vaikka emme kuuluisi mihinkään kirkkoon, olemme valehtelun kohteita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000