Perussuomalaiset

Veijo Lappalainen

onko suomella varaa ?

14.11 Köyhä köyhää vastaan, näin maalaili vasemmistoliiton Arhinmäki eilen eduskunnassa. Tarkoitti sillä Perussuomalaisten esitystä,että ns kehitysyhteistyörahoitusta leikattaisiin 500 miljoonalla.

Ihmettelykuoroon ja samalla kilven kiillotukseen liittyivät tietysti muiden puolueiden edustajat.Perussuomalaiset ovat ehdottaneet, että jokainen voi vapaaehtoisesti maksaa kehitysyhteistyöveroa.

Näin avulle

saadaan reaaliaikainen maksaja. Nyt joka ainoa euro lainataan jostakin. Kuka meille antaa kehitysyhteistyöavustusta, kun limiitti loppuu.

Kristillisten edustaja Jääskeläinen taivasteli, että summa vastaa 17 lastensairaalan kolehtia, eikä sellaisia summia saada vapaaehtoisesti

Ei tullut edustaja Jääskeläiselle omista laskelmista mieleen mitään arveluttavaa.

Vihreiden Ville Niinistö kyseli, mitä perussuomalaisten linja merkitsee köyhimmille Suomessa? Jaetaanko kehitysapu suomeen,

kuka tässä hourii. Köyhimmille ei taida olla kohta mitään jaettavaa, etenkään Suomessa. Jotenkin tämän rahan kylvämisen

diktaattorien pohjattomaan pussiin voisi sietää, jos emme itse hoippuisi vararikon partaalla. Kaikki nämä ulkokullatut poliitikon 

tekeleet suree jo kuorossa, että kuinka voimme edustaa suomea maailmalla, jos lopetamme rahan jakamisen

edustetaan ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin perseaukiset.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
terve järki
Vihainen
#1

Kehitysapu,maahanmuuttobusines,eu maksut,Ahvenanmaan 16 kuntaa,pakkoruotsi,Rkp verovapaat miljardisäätiöt..niihin on varaa muttei sairaanhoitoon tai lastemme kouluihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Samaa mieltä
Hämmentynyt
#2

Suomi on varakas maa, taisi Liisa Jaakonsaari todeta tässä taannoin. Asia on nyt vain niin, että Suomi näyttelee varakasta ja tätä nykytilannetta on vain niin vaikea, niin vaikea, myöntää.
Kaipa jostain joku fiksu pystyisi kaivamaan tiedot, että paljonko on jaettu kehitysapua esim. Afrikkaan? Valtio, Kirkko, sekä vapaaehtoisjärjestöt ja eri keräykset.
Ja mitä positivista ja pysyvää niillä on saatu aikaan? Kuka rahoittaa ne kaikki Kalasnikovit ja Pick uppien lavoilla olevat konekiväärit? Mekö? Rahoitammeko me myös ne puolilahot purkit, joilla porukkaa lappaa meren täydeltä Euroopan puolelle? (Ei muuten Venäjälle) Hyväksikäytetäänkö meitä kuin hölmöjä konsanaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000