Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Vain PS on suomalaisten asialla!

Iltalehden Taloustutkimuksella teettämässä tutkimuksessa selvitettiin, mistä valtion menoista suomalaiset olisivat valmiita leikkaamaan, jos olisi pakko säästää jostain. Tutkimuksessa annettiin vaihtoehtoina 22 euromääräisesti suurinta menoerää valtion budjetista.

Eniten suomalaiset olisivat valmiita säästämään maksuista Euroopan unionille (66 %). Toiseksi suosituin säästökohde olisi kansainvälinen kehitysyhteistyö (63 %).

Kaikkein viimeiseksi suomalaiset ovat valmiita säästämään poliisitoimesta (2 %), ammatillisesta koulutuksesta (4 %) tai kansaneläkkeistä (4 %).

Tulos vastaa pitkälti Perussuomalaisten näkemyksiä.

Tutkimuksen tulos ei minua yllättänyt, sillä puolueena Perussuomalaiset kuuntelee herkällä korvalla mitä mieltä kansalaiset ovat. Ja mikä tärkeintä, emme vain kuuntele, vaan toimimme kansan tahdon mukaisesti. Myös vaalien jälkeen.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Se on totta. Kuitenkin, muiden puolueiden ehdokkaiden osalta, vaalien jälkeen, vaalirahoittajien miellyttäminen, EU-eliitin ja rahoittajien painostus ja tarjoamat etuudet, raha, lainat, virat, tontit ym. ”eliittiin” pääseminen, median painostus / mediapropagandan pelko saavat muuttamaan kannat – vain Perussuomalainen ei petä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

Voisi oikeutetusti – kysyä ja miksei pitkällä matikalla – suomivetoisesti – laskea että mitä hyvää olemme saaneet maksamalla EU;n kassaan kuin kansainväliseen yhteistyöhön näkyvällä tavalla jokaiselle suomalaiselle toteennäytetyksi – maksetun rahamäärän oikeellisuuden – joka hyödyttää myös omaa kansakuntaamme kansalaisineen ?

Perusteena kysymykseen : maamme velkaisuus joka edellyttää ”säästö kuin matokuuria” tulevilla vuosilla että hallituksilla-kin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Idealisti
Tyytyväinen
#3

Totta puhut, kaikki muut ihmiset ajattelevat vain itseään.
Perussuomalaiset eivät!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000