Perussuomalaiset

Timo Härkönen

Tie varjoyhteiskunnan synnylle

Viime vuosien aikana olemme saaneet todeta, kuinka erilaiset nykynormaalit normit ohjaavat ajattelumme ja päätöksenteon suuntaa. Puhumme woke- ja cancel kulttuurien rantautumisesta yhteiskuntamme rakenteisiin, jossa black live matters on suvaitsevaisuutta, mutta all lives matter onkin sitten suvaitsemattomuutta. Uskaltaako kukaan asiaan perehtynyt kyseenalaistamaan vallalla olevaa asennoitumista itseensä kohdistuvan myrskyn pelossa? On enää vain black ja rainbow. Mikäli joku jossain yhteydessä uskaltaa kyseenalaistaa nämä nykynormit, astuu cancel- kulttuuri kaikessa pöyristelevässä ankaruudessaan välittömästi kuvaan, uhriutuminen ja moraaliposeeraus asian ympärillä on suorastaan kuvottavaa seurattavaa. Tämä vallalle päässyt ajattelumalli on omiaan lisäämään yhteiskunnan eriytymistä paremmin ajatteleviin ja sukupuolettomiin henkilöihin. Polarisaatio on valmis.

Kumpi ennustikaan tulevaisuutta paremmin Aldous Huxley vai George Orwell?

Huxleyn sielun maisemassa nautinnot ja onnellisuus ovat yhteiskunnan peruspiirteitä. Mutta jumalaisen ideologian alla kytee vain kansaan kohdistuva alistaminen ja sorto. Valtaa pitävä eliitti hallitsee houkuttelevien huvitusten avulla kansaansa. Lapset jalostetaan tuotantolaitoksissa ja lokeroidaan tuottamaan mitä valtaa pitävät haluavat.
Vai olemmeko matkalla Orwellin kirjan kuvaamaan Eläinten vallankumous- tyyliseen dystopiaan? Teoksessa toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset.. Vai voiko Orwellin teos Vuonna 1984 ollakin vuosi 2022 jossa totuusministeriön alainen ajatuspoliisi valvoo yhteiskuntaa?

Silti sinä ja minä kelpaamme näille viherpunaideologisteille taistelemaan maamme sisäistä- tai ulkoista turvallisuusuhkaa vastaan eturintamaan. Silloin saat olla napakasti isänmaallinen, mutta toki vain heidän ehdoilla. Onko se koko yhteiskuntamme todellinen tahtotila?

Miksi et enää saisi olla nostalginen ja ajatella konservatiivisesti? Tai nostaa esiin kotimaisuusasteen, joka tuotaisiin indikaattoriksi ihan kaikille työmarkkinoiden aloille? Miksi sinun tai minun isänmaalliset- ja konservatiiviset arvot eivät enää kelpaa tässä yhteiskunnassa? Miksi kansallisen edun vaaliminen leimataan populismiksi ja halutaan torjua?
Ei voida välttyä väitteeltä, etteikö punaideologisella valtaeliitillä olisi historian saatossa ollut aina totaalitaarisia ajatuksia kansaa kohtaan. Kuinka tämä poikkeaa tämän päivän Suomen viherpuna-aatteesta, etenkin jos lähihistoriaa peilataan koronatoimialla, vallalla olevalla digitalisaatiolla tai ilmastöhömpällä?

Peruskoulumme on tuhottu inklusiivisilla opintometodeilla ja kännyköillä. Ajatus on ollut kaunis, mutta mikä onkaan hinta? Lapset ja perheet pakotetaan suvaitsemaan tai kärsimään marginaaliryhmien kasvu- tai kouluongelmista. Tyttöjä ei saisi enää kutsua tytöiksi, eikä poikia pojiksi. Lainsäätäjien, viranomaisten, hyvinvointialueiden, kuntien, opettajiston, vanhempien ja koulua käyvien nuorten on pystyttävä parempaan tulevaisuutemme kannalta. On osattava vaatia, eikä aina sopeuduttava. Emme yksinkertaisesti voi elää yhteiskunnassa, jossa jokaiselle marginaaliryhmälle osoitetaan positiivista erityiskohtelua ohi muun tavanomaisen kansan.

Maahanmuuttoon liittyvät ongelmat ovat olleet hallituksemme sokea piste. Esimerkkinä maahanmuuttajataustaiset katujengit. Koko ilmiötä ei hallituksen mielestä aluksi ollut edes olemassa tai asiasta haluttiin vaieta koska ihmisoikeudet ja suvaitsevaisuus. Vasta sisäisen turvallisuuden selonteko saattoi herättää nämä viherpunayltiösuvaitsevaiset. Me kriittisesti maahanmuuttoon suhtautuvat olemme tiedostaneet tämän jo vuosikymmeniä. Hallituksemme vastasi selontekoon vaikenemalla. Ajautuminen Ruotisin kaltaiseen tilanteeseen ei ole enää kaukana.

Mutta, ei syytä huoleen. Olemme saaneet lukea, kuinka Suomessa kärsimme työvoimapulasta lähes kaikilla aloilla. Tähän on keksitty ratkaisu – lastaamme mm. Keniasta luku- ja kielitaitoisia opiskelijoita Suomeen tyydyttämään esim. hoitoalan työvoimavajetta. Mutta kuulostaako tämä globalistien ajatus jotenkin tutulle? Mitä tapahtuikaan Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Amerikassa 1500 – 1800 luvuilla? Oliko se kolonialismia ja orjakauppaa? Eikö tämä luku- ja kirjoitustaitoisten kenialaisopiskelijoiden tänne laivaaminen ja tämän yhteiskuntaan ehtoihin asettamien ole eettisesti epäilyttävää? Eipä ole, koska asian ottaa esiin perussuomalaiset. Jos kyse olisi viherpunaideologian esiintuomasta eettisestä epäkohdasta, emme koskaan toisi tänne Keniasta “pakko-opiskeluun tai työhön” yhtään ihmistä koska se olisi rasismia.

Tällä pienellä kirjoitelmalla en uskalla arvioida kuinka kaikki päättyy. Tuumailen kuinka kaikki tämä nykypäivän hulluus on saanut alkunsa sekä kuinka tätä hulluutta ruokitaan, niin että kaikesta tulee nykynormaalia, jota sinunkin on pakko sietää.

Olipa ajatusten virtaa, mutta tulipa kevyempi olo. Enkä valinnut edes laktoositonta, gluteenitonta, kofeiinitonta, sokeritonta ja maidotonta kahvia pekoniaamupalan kanssa.

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Nimetön
#1

Vihreät ja Vasemmistoliitto puollustelevat pedofiilia,raiskauksia ja huumekauppaa harjoittavia katujengejä ja haalivat lisää jäseniä siihen ympäri Irakia !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Syylliset esiin
Iloinen
#8

Unohdit Helsingin Sanomat !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Suomessa on pakolaiskiintiö n. 1000 h / V jota ei noudateta !

Miksi Poliisi ,rajavartiolaito ja avi ym. ei valvo ja naudata lakia ja kiintiötä ? miksi maan päästetään kokoajan yli tuon määrän ? tänäkin vuonna on tullut noin 50000 elättiä valtion velkarahalla sosiaali pummaamaan tänne
Konkurssiinhan tämä maa menee tällä konstilla !

PERSUJEN ON SEURAAVASSA HALLITUKSESSA LAITETTAVA PAKOLAISKIINTIÖ NOLLAAN JA VALVOTTAVA SITÄ !

Eihän Ravintolaankaan saa päästää enempää kuin mitä asiakaspaikkoja on muuten portsari nakkaa ovelta ulos…jos se ei hoida hommiaan niin sitten tulee avi ja poliisi !

PERSUJEN ON VAADITTAVA ETTÄ RAJAVARTIOSTO SAA HOITAA HOMMAT OIKEIN JA KÄÄNNYTTÄÄ SOSIAALI PUMMAUS ROSVOT HELVETTIIN RAJALTA VAIKKA ASEIN JOS SANA EI MUUTEN MENE PERILLE !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Suomen Kommunisti-Hallitus suunnittelee maastapoistumis veroa Että saadaan loputkin moneen kertaan jo verotetut rikkaiden rahat ryösteeyä pakolisille !

HULLUA HOMMAA !

PERSUJEN PITÄÄ SANOA TÄHÄN VASTALAUSE !

Vaadittava että sosiaali pummit ulos heti !
Siitä tulee todelliset säästöt !

SUOMEN SOSIAALIKULUT ON SUUREMMAT KUIN VALTION BUDJETTI !!!!!
se on tosi ! vaikka tuntuu uskomattomalta !
Ei ihme että tämä maa on menossa konkurssiin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Suomi lähettää kymmeniä miljardeja rahaa vuosittain ulkomaille esim.

-Italian mafialle tukena
-Ukrainan sotimiseen ja ihmisten tappamiseen

jne.. järjetttömään touhuun…

PERSUJEN ON VAADITAVA LOPPUA JA NOLLA TOLERANSSIA TÄLLE HULLULLE VALTION VELALLA TEHTÄVÄLLE TOIMINNALLE !

Konkurssihan tästä muuten tulee !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Äänestäjä
#4

Kenen etu on kaivaa kuoppia johon eri vähemmistöt tiputetaan suojaan yhteiseltä viholliseltaan eli enemmistöltä, siltä kansanosalta joka mahdollistaa taloudellisesti vähemmistöjen erikoiskohtelun ja ilmeisesti myös puolustamisen?
Pari päivää sitten jälleen kerran Hesarissa kerrottiin siitä kuinka rasisteja olemme nk. ruskeiden tyttöjen suulla. Kirja oli tehty säätiön rahalla ja hakuperusteissa luvattiin löytää rasismia, ja sitähän löytyi, tosin lähinnä heistä jotka kertoivat joutuneensa rasismin kohteeksi.
Olisiko aika yhdistää ”normaalien” vähemmistöläisten ja enemmistön voimat näitä vastakkainasettelua väkisin tekeviä tahoja vastaan? Uhriutuminen kannattaa taloudellisesti, mutta pitkällä tähtäimellä ei.
On raukkamaista, että nk. vähemmistöt saavat rauhassa olla sisäänpäinkääntyneitä nationalisteja, omaa kulttuuria palvovia separatisteja, joille enemmistö toimii niin ulkoisena vihollisena, sylkykuppina kun rahoittajana. Sitä kutsutaan siirtomaapolitiikaksi, syrjimiseksi, rasismiks

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#7

Totta joka sana! Missähän vaiheessa olen itse pudonnut tästä viherpunabussin kyydistä, eli herännyt ajatelemaan poliittisesti? Ehkäpä 1990- luvun puolessa välissä varmaankin. Nyt ei voi muuta kuin äimistellä mitä ihmeellisimpiä humaaneja ulostuloja näiltä hallituksemme valtaapitäviltä. He tulevat ulos koska uskaltavat ja meidän kriittisten ääni on saatu luokiteltua suvaitsemattomuudeksi.
Onko niin ettei tavallinen rahvas enää uskalla ilmaista itseään ja sanoa EI tälle vallitsevalle hulluudelle..? Onneksi meitä on sentään vielä muutama tervaskanto joka ei allekirjoita viherpunahömppää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

westfinn
Tyytyväinen
#9

Ja westfinn on yksi heistä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#5

Orwellin kuvaama yhteiskunta on nyt. Siis, piti ostaa uusi printteri. Kotona selvisi, että se tarvitsee nettiyhteyden lisäksi vaikka on kaapelilla kytketty tietokoneeseen. Voidaanko nyt tarkkailla tulostuksiani?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000