Perussuomalaiset

Teemu Lahtinen

Valtuustoaloite: Nihtisillan vok espoolaisten hyväksi

Tein valtuustoryhmän puolesta alla olevan aloitteen, että Nihtisillan toimintansa päättävästä vastaanottokeskuksesta tehtäisiin asunnottomien ja syrjäytyneiden espoolaisten avunantokeskus, kuten Espoon Perussuomalaiset oli aiemmin lausunut julki. Ryhmämme lisäksi allekirjoituksia tuli kokoomuksesta, sosialidemokraateista ja sinisiltä ja aloite lähetettiin kaupunginhallitukselle vastattavaksi.

Valtuustoaloite Nihtisillan vastaanottokeskuksen muuttamiseksi asunnottomien ja syrjäytyneiden avunantokeskuskseksi.

Maahanmuuttovirasto on ilmoittanut lopettavansa toiminnan Espoon Nihtisillan vastaanottokeskuksessa. Luona Oy:n pyörittämän, 450-paikkaisen vastaanottokeskuksen toiminta lakkaa 30.6.2021 mennessä. Nihtisillan vastaanottokeskuksessa on kaikki fasiliteetit kunnossa ja se on valmiina käyttöön. Suurin työ tehdä paikasta hätämajoitusasumiseen sopiva on jo tehty valmiiksi.

Me allekirjoittaneet valtuutetut esitämme, että Espoo tekee Nihtisillan entisestä vastanottokeskuksesta asunnottomien ja syrjäytyneiden espoolaisten avunantokeskuksen.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Oliskos siinä , kehitettävää ideaa asunnottomille , myös Suomalaisille ?!? Miten On ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Todella hyvä idea Lahtiselta ja perussuomalaisilta ja hienoa, että myös koksu- ja demarivaltuutettuja tuli asian taakse. Nähtäväksi jää koetaanko päättävissä elimissä ko. aloitteen olevan ristiriidassa ”oma kansa ensin ajattelu on vahingollista”-ideologian kanssa. Toisaalta tässähän olisi nyt kyse siitä, että turvikset ovat saaneet ensin käyttää keskusta, joten saisiko keskusta käyttää ns. kiertotalouden nimissä myös suomalaiset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Off-topic, mutta ajattelin, että olisit mahdollisesti kiinnostunut seuraavasta:

https://blogit.perussuomalaiset.fi/markku-tervo/vuoden-merkittavin-henkilo-ronald-bernard-osa-2/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000