Perussuomalaiset

Tapio Äyräväinen

Ruotsi on rampa ankka

Ruotsissa ei järjestetä ylimääräisiä vaaleja, kertovat ruotsalaislehti Expressen ja Ruotsin radio. Lehti kertoo saaneensa vahvistuksen useista lähteistä. Ruotsalaisten tiedotusvälineiden mukaan hallitus ja opposition allianssipuolueet ovat päässeet sopuun budjetista. Pääministeri Stefan Löfvenin hallitus ei saanut joulukuun alussa riittävää kannatusta budjetilleen valtiopäivillä.

Tuolloin Löfven ilmoitti, että uudet vaalit järjestetään 22. maaliskuuta. Hallituksen on tehtävä muodollinen päätös uusintavaaleista 30. joulukuuta. Pääministeri Stefan Löfven pitää tiedotustilaisuuden tänään lauantaina. Expressenin mukaan paikalle saapuvat hallituspuolueiden edustajien lisäksi opposition edustajat neljästä porvaripuolueesta eli maltillisesta kokoomuksesta, keskustasta, kansanpuolueesta ja kristillisdemokraateista.

Ruotsalaiset saattavat hermostua tuuliviiripääministeri Löfvenin ailahtelevasta käytöksestä. Uudet vaalit käytännössä jo luvattiin ihmisille ja näille oli kansan tuki.

Jokatapauksessa Löfvenin hallitus on rampa-ankka ja uudet vaalit häämöttävät koko ajan edessä elleivät suostu oikeistoblokin vaatimuksiin, joka käyttää tilannetta varmasti härskisti hyväkseen. Löfvenin hermot eivät kestä politiikkaa tällä tasolla eikä hän ole tarpeeksi taitava pysyäkseen uskottavana tai johdonmukaisena pääministerinä.

Löfvénin ”neuvonantaja, historianprofessori ja fasismin asiantuntija numero yksi Henrik Arnstad riemuitsee, koska Ruotsiin on luotu ”fasisminvastainen” rintama.

Ruotsiin tosiaan on luotu fasisminvastainen rintama, jonka suurin edustaja on SD.

Arnstadin puolue kätyreineen edustaa fasismia, joka ei välitä kansan tahdosta ja joka ajaa Ruotsin kansanmurhaa. On hirvittävää, että kansankoti on joutunut fasistisen vallankaappauksen uhriksi. Suomen täytyy seurata tarkkaan Ruotsin tilannetta ja tehdä suurinpiirtein kaikki toisin, jotta säilyisimme länsimaisena demokratiana. Kulttuurimarksilaiset puolueet ovat rakentaneet vallankaappaustaan jo kymmeniä vuosia. Tässä prosessissa demokratiaa on loukattu moneen kertaan.

Minä nimittäisin tilannetta jo vallankaappaukseksi. Näennäesdemokratia ei ole demokratiaa. Löfvénin toiminta on ominaista banaanivaltioille, eikä perinteiselle länsimaalle.

Edustuksellinen demokratia ei tarvitse tuollaisia kassakaappisopimuksia, jonka pohjalta vallankäytöstä sovitaan etukäteen ja määritellään, miten kukin saa toimia. Sopimus rajoittaa kaikkien osapuolien toimimaan kassakaappisopimuksen mukaan, jonka tarkoituksena on vain keskittää valta ja vallankäyttö sopimuksessa määritellyille osapuolille.

Ruotsi on ajautunut kriisiin ja tarvitsee tätä menoa kansainvälistä maan sisäisiin asioihin puuttumista.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Jaassu
#1

Ruotsi on ajautunut pois demokratian tieltä, mutta demokratia toimiakseen vaatii että kansalaiset seuraavat päättäjien toimia sekä sitä mitä maassa tapahtuu. Se että ruotsin lehdistö ja yliopistojen tutkijat eivät kerro poliitikoille ja ihmisille totuutta siitä mitä maahanmuutto kehitysmaista aiheuttaa ja miten epädemokraattiseksi ruotsi on muuttunut vierittää osan vastuusta pois kansalta.

Typeryydestä kärsii oma pää, tai sitten kokonainen kansa, ja ruotsalaiset eivät todellakaan voi syyttää tulevista ongelmistaan ketään muuta kuin itseään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tapio Äyräväinen toimitusjohtaja
Iloinen
#2

Totta turiset. Taitaa demokratian katoaminen olla nykyään ”muodissa”. Samasta taudista kärsitään paitsi Suomessa myös monissa muissa maissa.

Äänestäjiä ei vaan kiinnosta. Onko meissä politiikoissa vikaa, kun emme osaa tarjota vaihtoehtoa kansalle? Vai eikö ketään todellakaan kiinnosta se, että niin Ruotsi kuin Suomikin ovat tätä menoa romahtamassa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000