Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Telaketjufeminismi – diktatuurin yksi muoto

5 kommenttia

Ensimmäiseksi totean suoraan – en ole mikään tasa-arvon vastustaja ollenkaan. Ja nykyään sukupuolten tasa-arvo on toteutunut aivan tarpeeksi hyvin yhteiskunnassa. Ja miesten ei todellakaan kannata lähteä äärifeministien tyyliin millään tapaa uhriutumaan millään tapaa. Tässä lähinnä arvostelen myös telaketjufeminisminä tunnetuksi tullutta vihervasemmistolaista aatetta, joka pyrkii ihan täysin kääntämään kaiken päälaelleen. Samalla käyn tuossa läpi muutamia juttuja, joissa miehet ovat jossain mielessä epätasa-arvoisessa asemassa naisiin verrattuna. Samalla käyn muutamia asioita läpi, jotka ovat tyypillisiä vihervasemmistolaiselle telaketjufeminismille.

Telaketjufeminismi on erityisen ominaista vihervasemmistolaisille puolueille, jotka ajavat tämän hörhöaatteen nojalla kaikenlaista aivottomuutta yhteiskuntaan. Milloin puhutaan naisten eurosta – milloin naisten osuudesta päätöksenteossa jne. jne. Samalla telaketjufeministit pyrkivät kaikenlaisella kiintiökiimallaan ja vastaavilla asioilla viemään tilannetta koko ajan enemmän kohti eräänlaista feminististä diktatuuria. Naisille pitää tietysti antaa samanlainen oikeus olla päätöksenteossa mukana ja muutenkin mahdollisuudet pitää olla samat. Mutta mitään kiintiöimistä yhteiskunta ei tarvitse.

Tietysti kaikenlaiseen naisten hyväksikäyttöön, naisiin kohdistuvaan väkivaltaan jne. jne. pitää puuttua, mutta muutenkin kaikkeen vastaavaan pitää puuttua. Myös nainen voi olla hakkaaja, vaikkakin paljon pienemmässä määrin. Johtuen ihan siitä – että naiset ovat yleensä fyysisesti heikompia. Mutta kaikkiin näihin asioihin yhteiskunnassa on oltava nollatoleranssi. Ja siihenkään mitään hurmahenkistä telaketjufeminismiä ei tarvita.

Usein puhutaan naisten epätasa-arvoisesta asemasta, mutta myös miehet ovat joissain asioissa epätasa-arvoisessa. Naisilla ei ole asevelvollisuutta (vapaaehtoinen palvelus on mahdollinen), naiset saavat käytännössä 95 %:ssa huoltajuuskiistoja lapset hoitoonsa, naiset tekevät vähemmän vaarallista työtä, naiset elävät pitempään jne. jne. Siinä mielessä yhteiskunnassa epätasa-arvoa on myös toiseenkin suuntaan ja ihan samalleen näihinkin epäkohtiin pitäisi puuttua – jos kerta tilanteeseen puututaan toisinkin päin. Mutta telaketjufeministit eivät ota näihinkään asioihin mitään kantaa.

Telaketjufeministit ajavat monessa paikka yhteiskuntaan monia täysin aivottomia asioita. Nämä asiat ovat älyttömyyksiin menevä sukupuolineutraalisuushössötys, erilaisten vähemmistöjen nostaminen erityiselle jalustalle, haittamaahanmuuton edistäminen, ilmastohössötys, sukupuolten määrästä länkyttäminen jne. jne. Näitä asioita ajamalla vihervasemmistoon kallellaan olevat telaketjufeministit ajavat hyvinkin haitallisia yhteiskuntaan. Ja kaiken päälle – näitä pyrkimyksiä ei saa arvostella millään tapaa. Erityisen haitallinen ja myös epälooginen asia on haittamaahanmuuton edistäminen, joka edistää vain takapajuisista kulttuureista tulevien ihmisten saapumista Suomeen. Mutta telaketjufeministit luultavasti haluavat pelkästään hyvesignaloida ja kuvittelevat saavansa kannatusta diktatuurilleen.

Telaketjufeminismin voi todeta olevan eräänlainen vihervasemmistolainen identeettiliike, joka on suoraa jatkumoa marxilaiselle ideologialle. Kun marxilainen ideologia ajoi aikoinaan seinään, niin vasemmistohörhöjen piti hakea uusia asioita ajettavaksi. Ja tällöin syntyi nykyisenmuotoinen telaketjufeminismi, jota voi kutsua marxilaisuuden kulttuurimarxistiseksi jatkumoksi. Ja yhteiskunnassa tämän ideologian diktatorinen vaikutus on nähtävissä vahvasti.

Perussuomalaiset ja allekirjoittanut ei katso millään hyvällä tätä telaketjufeminismin etenemistä yhteiskunnassa. Kyllä nyt hörhöilylläkin jotkin rajat pitää olla. Miesten ei yleisesti ottaen tarvitse myöskään ollenkaan tähän samanlaiseen uhriutumiseen mitä nämä vihervasemmistolaisen sukupuolentutkimuksen kiihottamat telekatjuilijat tekee. Joten laitetaan vaan hörhöilylle stoppi. Jotain rajaa – sinä päätät!!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Se että, sukupuoli määräytyy identiteetin eikä biologian mukaan on EU:n masinoima Euroopan – ja jopa maailmanlaajuinen ilmiö. Aina löytyy yhä pienemipi ryhmä, joka uhriutuu ja ihmisillä on luonnollista olla heikomman puolella. Vastaavanlaisia maailmanlaajuisia ilmiöitä tulee kiihtyvällä tahdilla, eikä kukaan oikein osaa sanoa mistä ne tulevat, eivätkä varsinkaan miksi ne tulevat. Kuka tai ketkä sitten ovat näiden ilmiöiden takana? Se on selvä, että tarkoitus on aikaansaada hajaannusta ja vihanpitoa eri ryhmien välillä. Kenen etu se sitten on?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vih
#2

Ei oo näköjään Jussi päässyt puuttumaan ulosantiisi vielä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Mikäs on telaketju -franssukupuolisten nimi?

Homous ja lesbous on niin suosittua nykyään, että täytyy ihan ihmetellä, miten niitä riittää joka koloon.

Mites sitten nämä sukupuolettomat, tai mikä onkaan virallinen nimi, mihin he tasa-arvon nimissä sijoittuvat?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kyseessä on länsimaisten arvojen romutus.
Sen jälkeen on helppo tarjota tilalle esim islaaamia tai jotain muuta.
Nainen on hyvin arvostettu Euroopan maissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yhden miehen ryhmä
Tyytyväinen
#5

Jo oli aikakin että joku ottaa tähän asiaan kantaa! Tämän ampiaispesän sohiminen vaatii näinä päivinä rohkeutta. Arvostan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000