Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Lupausautomaatti ja -lässähdys – surkeat hallitukset

9 kommenttia

Vaalit lähestyy siis – odotettavissa on siis lupausautomaattien sarjatulitusta kaikenlaisilla vaalilupauksilla ja myös hypetystä puolueella kuin puolueella, että nyt laitetaan sinne ja sinne rahaa. Sitten niitten ja näitten asiat napsautetaan kerralla kuntoon. Kaiken päälle sitten kisataan siitä, että kuka kuppaa esimerkkinä ilmastohumpan ja maailmanhalaamisen vuoksi eniten suomalaisia. Puhutaan jostain ilmastovaaleista peräti. Voihan vee – eiköhän kyse ole kuitenkin eduskuntavaaleista.

Joka vaaleissa näitä lupausautomaatteja on nähty ja kaikenlaisia muitakin manööverejä vaalien alla on aina ollut. Sotesta on puhuttu reilut kymmenen vuotta ja koko uudistus on edelleen lähtökuopissaan. Ja tällä hetkellä käsittelyssä oleva paketti näyttää olevan totaalinen kävelevä katastrofi, jolla loppupelissä isoja keskuksia lukuun ottamatta palvelut tullaan ajamaan alas ja antamaan ne isojen kansainvälisten firmojen käsiin. Siinä ei sen jälkeen normitallaajalla ole juurikaan merkitystä. Kustannukset paisuu hölmön valinnanvapauslain takia ja palvelut ovat entistä kauempana. Kokoomuslainen isoille firmoille jakaminen saa jatkoa ja niin pois päin.

Sama juttu oli viime vaaleissa näitten Kreikka-lainojen kanssa. Demarit vaati jotain takuita näille lainoille ja lopputulos olikin se, että Kreikasta saatiin käytännössä arvottomia vakuuksia. Lähinnä koko lainoituksella rahoitettiin isojen EU-maiden pankkeja ja Kreikka on edelleen täydellinen konkurssipesä. Lupauslässähdys oli tässäkin totaalinen.

Näitä samanlaisia tarinoita riittää viime vuosikymmeniltä pilvin pimein – luvattu on maat ja taivaat – lopputulos on kuitenkin ollut sitten jonkinlainen lässähdys. Vaaleissa erityisesti vanhat puolueet hypettää omia aikaansaannoksiaan, voittajat muodostavat samalla hypetyksellä hallituksen ja tämä hallituseuforia jatkuu sitten ehkä sen puolisen vuotta vaaleista. Sen jälkeen tulee vastaan realiteetit ja toteamus – ei tämä ihan näin hyvin mennytkään. Sipilän huojuva talo on siihen miinaan mennyt, niin myös Kataisen sixpack kuten myös moni muu koalitio sen jälkeen. Katastrofihallituksia Suomessa on viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana kyllä riittänyt ja nämä katastrofihallitukset ovat myyneet maata pala palalta ulkomaisiin käsiin. On ollut sähköverkkoa, kaivosta, Arsenaalia jne. jne. Kaikki ulkomaisissa käsissä.

Jos nyt sitten mietitään huhtikuun vaalien asetelmia – niin jakolinja niissä menee hyvin pitkälti perussuomalaiset versus globalistit. Globalisteiksi voi laskea kaikki muut puolueet ihan sinisiä loikkareita myöten. Globalisti-puolueet ovat valmiita myymään globalismin alttarille viimeiset tuhkatkin pesästä. Kokoomus ajaa totaalista globalismia valemarkkinatalouteen perustuen, keskusta pyrkii sumuttamaan syrjäseutuja ja maaseutua ja vihervasemmisto humppaa muuten ilmastonmuutoksen ja kaikille kivan jakamisen puitteissa. Vihervasemmiston kivan jaosta menee suuri osa kaiken päälle ihan muualle kuin suomalaisen normitallaajan eduksi. Haittamaahanmuuton edistäminen, ilmastohumppa kiskuriverotuksella ja muu huuhailu ei todellakaan ole suomalaisen normitallaajan etu.

Perussuomalaiset tuo näille globalistisille lupausautomaateille selkeän vaihtoehdon. Me emme aja suomalaisten kuppaamista ilmastoalttarin takia, emme kannata haittamaahanmuuttoa, kannatamme kriittisempää suhtautumista EU:iin ja ajamme ensisijaisesti kansallisia etuja. Meille ei ole tärkeintä maailman halaaminen vaan Suomen halaaminen. Kuitenkin Suomen valtiona pitäisi olla ensisijaisesti suomalaisten edunvalvontakoneisto – ei minkään ulkomaisen instanssin edunvalvontakoneisto.

Suomi siis tarvitsee seuraavissa vaaleissa kunnon maanjäristyksen, jolla kansallismieliset voimat perussuomalaiset etunenässä viedään eduskuntaan isolla voimalla suureksi ryhmäksi. Näin voimme saada edes osan meille tärkeistä tavoitteista läpi ja pelastaa tämän maan globalistien kynsistä. Joten ihmiset – menkää sankoin joukoin äänestämään vaaleissa ja äänestäkää perussuomalaisia. Tarvitsemme huhtikuussa Jussin jyräyksen, jotta näistä globalistisista vätyshallituksista päästään eroon. Eiks jeh!

Osallistu keskusteluun!


9 kommenttia
Nimetön
#1

Ilman muuta PS101, jotta Suomi pelastuu!
Toi olikin hyvä vaali-slogan PS:lle: Jussin jyräys!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

-Viimme vaalien alla Persujen Timo Soini lupasi AUTOVERO POIS !!!
Kun Berner olisi sen poistanut TIMO SOINI VASTUSTI SITÄ !!!!

-Vimme vaalien alla TIMO SANOI ETTÄ PERSUT EI PERSETTÄ MYY !!!

-Viimme vaalien alla Timo sanoi myös että Kreikan piikki kiinni ,mutta miten kävi kun Timo pääsi hallitukseen rahaa lapioitiin Kreikkaan ,Turkkiin ,ukrainaan jne..
-Viimme vaalien alla TIMO sanoi myös että pakolaiskiintiö pienemmäksi ,mutta niitä tulikin 30.000 vuodessa !!

Persut myi perseensä täydellisesti Timon johdolla ,mistä syystä Kannatus tippui 1/3 viimme vaaleista .
Jos Timo Soini olisi vielä Persuissa puolueen kanatus olisi seuraavissa vaaleissa reilusti alle 5 % luokkaa !
Mutta kun Perseen myyjät saatiin ajettua vittuun ,niin siltikään ei ole tehty tarpeeksi pakenevien äänestäjien takaisin saamiseksi.
Järjettömintä mitä Persuissa on tehty sen jälkeen on kun Kommunistien on annettu härätä puolueessa ,se tuhoaa Persut lopullisesti !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#3

Persuista olisi voinut tulla Suomen suurin puolue jos kaikki olisi tehty oikein varsinkin kun Väyrysen nousu meni vituiksi !!! jonne oli menossa suurin osa paenneista äänistä. olisi pitänyt vaatia !

-Puolueettomuutta ja liitoutumattomuutta
-Ei Eu-Trollausta (eikä tietenkään Venäjän-Trollausta)
-Ei pakoalaisbisnestä
-Ei autoveroa
-Ei Diesel veroa
-Viron veromali Suomeen (houkutellaan Investoinnit ja sijoitukset Suomeen) ja tehdään työnteosta ja yrittämisestä kannatavaa )
-Valtion velka alas
-Tuulivoima vero käyttön
-70 Miljardia vuodessa maksavaan sosiaalikuluihin raju leikkaus jolla rahoitetaan kaikki muutokset !

Siis tehdän töitä leipänsä eteen ja elätetään omat sairaat ja vanhukset ja lapset eikä houkytella pummeja tänne vaan houkutellaan investointeja ja sijoituksia eikä soiteta suuta suurelle vahvalle naapurille eikä nuolla sitä ,eikä jaeta rahoja ympäri maailman ja maksetaan valtion velat pois !
Ja Kielletään Huumeet ja Homo propakandan levitys !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#4

Tällä ohjelmalla Persut olisi noussut 100 % varmuudella Suomen suurimaksi n.30 % kannatuksen Pääministeri puolueeksi !
Minusta Laura Huhtasaari olisi pitänyt vaihtaa johtoon sen johdolla nousu olisi onnistunut paremmin näin Jussi olisi saanut Sisäministerin paikan seuraavien vaalien jälkeen.

Jokainen järki ihminen olisi äänestänyt Persuja !!!
Myös ne maahan muuttajat jotka on tuleet tänne tekemän töitä ja yruttämään eikä sosiaali pummaamaan !!!

Kusipäät ei tietenkän olisi äänestänyt tälaista ohjelmaa,mutta kunnollinen puolue ei tarvitsekkaan kusipäiden ääniä .
Huumehörhöille, Brysselin perseen nuolijoille, Viherpiipertäjille, sosiaalipummeille terroristien suojelijoille ,valtion velkaannuttajille ,maan moraalin rappauttajille ym. paskoille on omat puolueet..
Mutta kun Persut ei halunut vieläkään Hallitukseen eikä muutosta tähön maahan niin Ministerin salkkuja ei tule kenellkkään… se on päivän selvä tosiasia !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joutsen
Iloinen
#5

Näin on, aivan liikaa luvataan joka suuntaan kaikkea hyvää. Tärkeintä olisi kuitenkin talouden ja työllisyyden parantaminen ja se vaatii entistä järeämpiä ja kipeitä toimia. Tehokkuutta on lisättävä kustannuspuolella ja työnteon saralla. Ihmisiä patistettava töihin kepillä ja porkkanalla ja julkisia on entisestään leikattava. Leikkaus on hieman huono sana tässa, kun tarkoitan tehostamistista. Turhat rönsyt pois ja ihmiset töihin. On pysyttävä tiukasti EU:n ytimessä. Unohdettava haikailut erosta ja tuo paljon puhuttanut maahanmuutto hoidetaan EU tasolla. Samoin Saksan ja Ranskan avausta yhteisestä EU puolustuksesta pitää kannattaa ja olla mukana suunnittelemassa. Olla ylpeä Suomalainen Euroopassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#6

Et voi luvata mitään, mikä ei ole EU linjan mukainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#7

Voit luvata muuttaa EU:n agendaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#8

Ei onnistu EU agendan muuttaminen. Kaikki vaalijännitys on poissa jo ennen vaaleja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hmm
#9

Jospa lupaisit jättää mölyämisen kaikesta ei siis vaalimölinöitäkään

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000