Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Realistit valtaan

7 kommenttia

Hmmmm. Ne alkaa vaalikampanjat olla kohta taputeltu ja sunnuntaina tulos selviää. Toivottavaa olisi, että ihmiset menisivät uurnille mahdollisimman aktiivisesti. Sehän kertoisi siitä, että Suomi on toimiva demokratia ja ihmisiä kiinnostaa yhteiskunnalliset asiat. Sinällään pitää myös muistaa, että nämä vaalit ovat käytännössä tämän vuosituhannen tärkeimmät vaalit. Näissä vaaleissa määritellään monia asioita pitkälle tulevaisuuteen.

Mitä itsessään tästä kamppailuista on on sitten jäänyt käteen? Lähinnä keskustelu ilmastonmuutoksesta ja sen varjolla tehtävästä suomalaisten kuristamisesta. Maahanmuuttoon liittyvät raiskaustapaukset, joihin nyt vaalimoodissa haittamaahanmuuton edistämistä tahot tarjoavatkin ratkaisuja. Vanhustenhuolto, johon haetaan ratkaisuja. Ja sote – joka kosahti seinään. Monessa paikassa näkee selkeästi, että asioihin yritetään vastata moraaliposeerauksella. Ja ratkaisumallit ovat suurimmaksi osaksi täysin sekavaa sillisalaattia ja vaalihöttöä.

En ala sen kummemmin tässä ruotimaan tarkemmin perussuomalaisten kilpailijoitten ratkaisumalleja. Totean vaan – kilpailijoilla tuntuu olevan päällä globalistinen unelmahöttö ja kantasuomalaisia kohtaan eräänlainen hirttoköysi.

Perussuomalaiset sen sijaan tarjoavat selkeitä ja realistisia ratkaisuja. Olemme valmiit laittamaan haittamaahanmuuton kuriin, ilmastopolitiikassa olemme valmiit tekemään oman osuutemme – ei enempää. Ajamme koko maan asiaa ilman minkäänlaista eturyhmäsuhmurointia. Ja haluamme pitää koko maan asuttuna. Ja suomalainen teollisuus on pidettävä Suomessa – ei ajamalla humppaamalla Kiinaan. Kaiken päälle ajamme kriittistä EU-politiikkaa – emme mitään Brysselin edessä rähmällään oloa. Kaikkeen tähän löytyy selkeät prinsiipit ohjelmistamme.

Eli kun äänestäjänä menet sunnuntaina uurnille – niin suosittelen ääntä perussuomalaisille. Me ajamme ainoastaan ensimmäisenä asiana suomalaisten etua. Meillä ei ole mitään tarvetta harrastaa moraaliposeerausta syytämällä rahaa umpiturhiin asioihin kuten ilmastohömpän ja haittamaahanmuuton edistämiseen. Valittavien kansanedustajien tulee olla juurikin suomalaisten edunvalvojia – ei ulkomailta ohjattuja marionetteja. Joten uurnille mars ja ääni perussuomalaisille. Näillä mennään ja realistit valtaan!

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Päästiin perseen myyjistä
#1

Olisi hyvä jos Persut voittaisivat ja Jussi pääsisi näin Hallitusta muodostamaan !

Tämä aiheuttaisi Kok ja Kepussa molemmissa rökäle tappuon kokeneissa puolueissa johtaja vaihdosket . ( Kok todellinen johatja) Vapaavuori ajaa jo täysillä Elina Lepomäkeä johton ja Kepussa on annettu lupaus tulo tai ulos jos sipilä ei tajua su iltana tehdä johtopäätöstä niin se heitetään pois….Mutta Kepussa ei ole yhtään sen tason politikkoa jota edes voisi ajatella Puolutta johtamaan !!!
Kepulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin soittaa Väyryselle ja pyytää takaisin sitä !

Huippu Hallitus olisi

PERSUT Jussi Hallaaho ja Laura Huhtasaari toisen johdossa

KOK Elina Lepomäen johdolla valtiovarain ministeriksi
(joka on tämän maan ylivoimaisesti pätevin ja järkevin politikko talous asioissa ja jolla on myös kunnon koulutus ja kokemus siihen )

KEPU Paavo Väyrynen Ulkoministeriksi !!! Maamme ehdottomasti
kokenein ja pätevin mies Kekkosen oppopoika

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#2

jatkoa …

Kun tähän otettaisiin vielä Persujen maahanmuutto linjan tueksi ja maamme moraalin palauttamisen tueksi KD niin silloin olisi Suomen asiat kunnossa !

Peruilla olisi ollut mahdolisuus jopa 33 % vaalivoitton jos olisi ajettu isolla äänellä Viron veromallia, Autoveron poistoa , Pakoalisten houkutus tekijän alasajoa (sikamaista sosiaaliturvaa) ja eikä olisi pidetty kotiarestissa LAURA HUHTASAAREA !!!!!!!
Joka on ehdottomasti Persujen paras politikko puhumaan ja joka olisi saanut Naisäänestäjät kopiin.

No toivotaan että viheistä huolimatta Persut nousee suurimaksi puolueeksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Totta. Vihreät, SDP, Vasemmistoliitto, feministinen puolue, eläinoikeus puolue. Eivät ole hyviä puolueita työssäkäyville ihmisille. Syynä se että nämä puolueet ajavat nykyistä tiukempaa verotusta ihmisten elämään. Lisäksi näiden puolueiden jäsenistä löytyy kaikista eniten vastustusta yksityisillä moottoriajoneuvoilla liikkuvia ihmisiä vastaan.
Autoilevat ihmiset saavat erinomaisen hyvää esimerkkiä helsingistä, että mitä tapahtuu useimpien paikkakuntien autoilijoille jos erityisesti vihreät pääsevät valta-asemiin.

Tämä kaikki huolimatta siitä että useimpien jo kaksi vuotta sitten valmistettujen autojen haitallisten pakokaasujen määrä on vähentynyt ainakin 30% verran verrattuna vuoteen 2006. Lisäksi uudempien autojen moottorien melu on vähentynyt niin paljon, että suurinosa uudempien autojen melusta on nykyään auton liikkumisesta aiheutuvaa rengasmelua eikä moottorien ääntä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Listaan voisi lisätä; ihmisoikeus puolue. Kasvava joukko ikäihmisiä ei voi terveytensä tai huonon kävelykuntonsa vuoksi seisoskella julkisen liikenteen pysäkeillä jne. Oma auto tasi taksi ovat useimmille elintärkeitä. Lisäksi eläkeläisten tulisi voida ajaa asioillaan joukkoliikennekaistoja, meneehän ne taksitkin sinne joka tapauksessa. Enemmän ihmisoikeuksia!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Joillakin ihmisillä menee edelleen Perussuomalaiset ja Sininen Tulevaisuus pahasti sekaisin toisiinsa, eivätkä he osaa erottaa näitä kahta puoluetta toisistaan. Luulevat että perussuomalaiset olisivat edelleen samanlainen takinkääntäjä puolue kuin mitä se oli ennen vuonna 2017 tapahtunutta puolueen hajoamista ja Soinilaisten loikkaamista Sinisen Tulevaisuuden puolueeseen. Erityisesti joillakin köyhimmillä ihmisillä on sellainen pelko, että äänestämällä perussuomalaisia he äänestäisivät itsensä asunnottomiksi. He luulevat että perussuomalaiset olisivat myös vastuussa juuri kaatuneen hallituksen tekosista kuten aktiivimallista(ehkä kaikista kuumin puheen aihe pienituloisten ihmisten elämässä) ja kiky-sopimuksista, leikkauksista esim. sosiaaliturvaan ja koulutukseen yms.

Ilmeisesti median(erityisesti YLE ja Helsingin sanomat) takia osa ihmisistä luulee perussuomalaisia jonkinlaiseksi äärioikeistolaiseksi puolueeksi jota kiinnostaisi ajaa vain rikkaimpien ihmisten asioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Sitten Iltalehti ja Iltasanomat. Ovat ihmeellisesti mustamaalanneet perussuomalaisia venäjämyönteiseksi puoleeksi joka haluaisi liittää suomen osaksi venäjää. Tämä kaikki siitä huolimatta, että perussuomalaiset ovat itse sanoneet pitävänsä venäjää uhkana suomen turvallisuudelle. Näitä mustamaalauksen artikkeleita on levitelty joillekin keskustelufoorumeille ja osa ihmisistä luulevat näiden artikkeleiden pitävän paikkansa. Tästä median toteuttamasta mustamaalauksesta esim.

Iltasanomien artikkeli Timo Haapalalta 7.4.2018
Kommentti: Perussuomalaiset hyppäsi Putinin kelkkaan – jopa Karjalan menetys näyttäytyy hyvänä asiana.

Iltalehdestä. 6.4.2018
Yle: Kansanedustaja Packalén ei usko Venäjän olevan syyllinen myrkkyiskuun.

Iltalehdestä 10.12.2017
Toimittaja kysyi Huhtasaaren vaalirahoista ja niiden mahdollisesta Venäjä-kytkystä – PS: ”Puhuuko sinulle kuutukikohdasta itse Hitler?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Asiasta kolmanteen, kahvi on kuolemassa sukupuuttoon ilmastonmuutoksen takia, vuorenrinteet ovat kuulemma käymässä vähiin. Suomessa näitä rinteitä riittäisi. Talvisinkin rinteitä on auki siellä sun täällä, eikä ole liian lämmintä. Suomessa ei ole kuin yksi kunnoton rinne. Se on kumma, kun on vielä jotain, jossa markkinatalous ei toimi. Jos kerta kahvi on käynyt vähiin, kuitenkin se on tarjouksessa harva se päivä. Sitäkään ei pidä unohtaa, että joka vuosi syntyy yli 300 miljoonaa lisää kuluttajia, ja jos kahvin kulutus kasvaa henkeä kohden vaikka kilon, tuo tekisi noin 600 miljoonan kilon lisäystä kulutuksessa vuosittain. Se on puutetta varmasti ilman ilmastonmuutostakin. Tuo lätinä ilmastonmuutoksesta on toisaalta hauskaa teatteria, mutta vaaliaseena joku voi uskoa näihin ilmastonmuutostarinoihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000